- 30 Eylül 2010
- 126
- 7
Hazır pedler kloarla beyazlaştırılıyor ve naylondan yapılıyor. İç çamaşırı alırken bile pamuklu olanı tercih ederiz çünkü daha sağlıklıdır aynı kilodu yıkayıp tekrar giymiyor musunuz? Bez de o şekilde yıkanıyor farkı yok. ayrıca çevirip kullanıyorum dediğim bezi 2-3 kat yapıyorum, kirlenip de çevirdiğimde kirli kısmı arasında kalıyor. öbür yüzüde kirlenince değiştirip başka kullanıyorum zaten. Benim çok az akıntım oluyor bu yüzden sı değiştirmeme gerek olmuyor.
Ayrıca birgün iki gün üstümde kalması, o kanserojen maddelerin cildinize verdiği zararla, kıyaslanamaz bile. çünkü vücuttan çıkan şey necis olsa da sonuçta size ait, ama o sentetik naylonların neden üretildiğini bile bilmiyoruz. Çamur mu daha kirlidir yoksa kanalizosyon pisliği mi?
(bebeğinizin altını bezlersiniz ve pislediğinde tenine bulaşan kendi dışkısı değil midir? Bir bebek ortalama 2 yıl bu şekilde yaşıyor.)
Ayrıca birgün iki gün üstümde kalması, o kanserojen maddelerin cildinize verdiği zararla, kıyaslanamaz bile. çünkü vücuttan çıkan şey necis olsa da sonuçta size ait, ama o sentetik naylonların neden üretildiğini bile bilmiyoruz. Çamur mu daha kirlidir yoksa kanalizosyon pisliği mi?
(bebeğinizin altını bezlersiniz ve pislediğinde tenine bulaşan kendi dışkısı değil midir? Bir bebek ortalama 2 yıl bu şekilde yaşıyor.)
Son düzenleme: