• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokulu Akıntı

ben hiç kurtulamadım duştan banyodan sonra bile koku oluyo ya çok kötü bi hastalık bide iğrenç yani heleki biz evliler için.

arkadaşlar bu akıntı durumumuzun çözümü olan ilacın ismini vericek biri var mı? kurtulalım bu dertten.

Benimde akıntım vardı ve kokuluydu. Aşırı kaşınma vardı ve yanmada oluyordu. Geçen cumartesi doktara gittiğimde ben yara olacağını düşünerek gittim Allah'a şükür öyle birşey yoktu. Sadece dediki bu akıntının kökten çözümü yok yani bu akıntı az yada çok görülüyor. Benimki enfeksiyon olduğu için kokulu olduğunu söyledi. Flucan isimli bir hap verdi bir kapsülden oluşuyor bir de kaşıntım için TravazolKrem adlı bir krem verdi. Asla günlük ped kullanmamam gerektiğini onlarda kimyasal madde olduğunu söyledi. Sonra beyaz ve pamuklu iç çamaşırı kullanmam gerektiğini söyledi. Flucan isimli hap 150 mg bir antibiyotik. Her ay 1 tane içebiliyorsun. Eğer geçmezse bir dahaki ay o bir kapsüllük haptan bir kez daha alıp kullanacağım. Fakat bu burdan ilaç ismi vermekle olmaz. En iyisi bir doktara görünüp ona göre tedavi uygulanması olacaktır..

Back
X