• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokulu Akıntı

ya arkadaşlar çok aşırı akıntım var koyu sarı şeklinde elma yağı diye bir kür uygulamıştım 2 hafta öncesinde acaba onun etkisimidir.

benimde aynı şekilde igrenç bir koku var nasıl kurtulacağız bundan bilmiyorum bu konuda bilgisi olan varsa lütfen söylesin

son zamanlarda akıntılarım çoğaldı hemde bir antibiyotik bitiyo birine başlıyorum ama akıntı kan rengine döndü nerdeyse.

arkadaşlar bendede akıntı ve kaşıntı var doktora daha gitmedim bide adetim geçikti kokulu akıntı ve kaşıntı var hamile kalmam riskli mi olur cevaplarınız için şimdiden tşk ederim

bi kanalda bir dr demişti hiçbir sorunu olmayıpta sadece akıntı yani iltihabı olanlar hamile kalamıyomuş spermler hemen kayıp gidermiş içine bile girmeden dedi

bendede var hala kalamadım

bi kanalda bir dr demişti hiçbir sorunu olmayıpta sadece akıntı yani iltihabı olanlar hamile kalamıyomuş spermler hemen kayıp gidermiş içine bile girmeden dedi

bendede var hala kalamadım

bendede var bu gün hastalandım önümüzdeki hafta doktora gidicem sorrım buradan yazarım

bende de mantar başlangıcı dedi doktor fitil ve ilaç verdi kullandım hala akıntım var bekarlığımdan beri var ama.akıntı olunca gerçektende hamilelik zorlaşıyormu

bende de mantar başlangıcı dedi doktor fitil ve ilaç verdi kullandım hala akıntım var bekarlığımdan beri var ama.akıntı olunca gerçektende hamilelik zorlaşıyormu

evet canım zorlaşıyor bende bu yüzden hamile kalamıyordum tedavi olduktan sonra hamile kaldım fakat 9 haftalıkken düşük yaptım.şimdi yine kokulu ve yoğun bir akıntım var.bugün adet olmam gerekiyo olursam eğer iki gün içinde hastaneye gidip ilaçlı rahim filmi çektiricem.:çok üzgünüm:

evet canım zorlaşıyor bende bu yüzden hamile kalamıyordum tedavi olduktan sonra hamile kaldım fakat 9 haftalıkken düşük yaptım.şimdi yine kokulu ve yoğun bir akıntım var.bugün adet olmam gerekiyo olursam eğer iki gün içinde hastaneye gidip ilaçlı rahim filmi çektiricem.:çok üzgünüm:

off ya çok üzüldüm şimdisenağlamaama doktorum bebiğinin olmaması gibi bi durum yok dedi bütün testlerimi yaptı.ama akıntı için bişi sölemedi onada bi baktırim bn ya.bide cerensesil bişi sorcam bu ilaçlı rahim filmi nsl oluyor açılarmısın şimdiden saol

off ya çok üzüldüm şimdisenağlamaama doktorum bebiğinin olmaması gibi bi durum yok dedi bütün testlerimi yaptı.ama akıntı için bişi sölemedi onada bi baktırim bn ya.bide cerensesil bişi sorcam bu ilaçlı rahim filmi nsl oluyor açılarmısın şimdiden saol

canım kusura bakma işyerinde olduğum için sürekli bakamıyorum.üzülmene gerek yok.ben fitil ve antibiyotik kullanmıştım ve geçmişti.şimdi yine var ilaçda kullandım geçmedi bu yüzden ilaçlı rahim filmi çektiricem bu film rahimden bir ilaç sıkıyorlar :1closedeyes:tüplerde tıkanıklık veya rahimde yapışıklık varmı ona bakıyorlar fakat bu filmin tedavi edici özelliğide var tüplerde sümüksü yapışkan iltihap varsa söküp atıyormuş.tamam canım sıkma canını iyi akşamlar:a015:

bendemi yaptırsam acaba rahim filmini zaten vücudumun her yerinde iltihap var ya şimdide böbrekleirimde problemim var belkki ameliyat olucam.olmazsam onu yaptırırım rahim filmini adet oluncamı yaptırıyorsunuz.

ark.bendede kokulu akıntı vardı dr. gitti iltihap var dedi antibiyotik ve fitil verdi bide hastalanayım diye duphaston verdi. hamile kalmamı engeller mi bilmiyorum. iltihap tedavisi gördükten sonra hamile kalan var mı yada tanıdığı

banada dr hem mantar için hemde iltihap için fitil antibiyotik verdi kullanıyorum bakalım ağızdan aldığım ilaçlar 2 güne bitecek fitil 16 güne bitecek

Back
X