Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kokulu Akıntı
- Konu Sahibi bebisim52
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bi kanalda bir dr demişti hiçbir sorunu olmayıpta sadece akıntı yani iltihabı olanlar hamile kalamıyomuş spermler hemen kayıp gidermiş içine bile girmeden dedi
bendede var hala kalamadım
bendede var bu gün hastalandım önümüzdeki hafta doktora gidicem sorrım buradan yazarım
bende de mantar başlangıcı dedi doktor fitil ve ilaç verdi kullandım hala akıntım var bekarlığımdan beri var ama.akıntı olunca gerçektende hamilelik zorlaşıyormu
evet canım zorlaşıyor bende bu yüzden hamile kalamıyordum tedavi olduktan sonra hamile kaldım fakat 9 haftalıkken düşük yaptım.şimdi yine kokulu ve yoğun bir akıntım var.bugün adet olmam gerekiyo olursam eğer iki gün içinde hastaneye gidip ilaçlı rahim filmi çektiricem.:çok üzgünüm:
O
oz_omur
Ziyaretçi
evet canım zorlaşıyor bende bu yüzden hamile kalamıyordum tedavi olduktan sonra hamile kaldım fakat 9 haftalıkken düşük yaptım.şimdi yine kokulu ve yoğun bir akıntım var.bugün adet olmam gerekiyo olursam eğer iki gün içinde hastaneye gidip ilaçlı rahim filmi çektiricem.:çok üzgünüm:
off ya çok üzüldüm şimdisenağlamaama doktorum bebiğinin olmaması gibi bi durum yok dedi bütün testlerimi yaptı.ama akıntı için bişi sölemedi onada bi baktırim bn ya.bide cerensesil bişi sorcam bu ilaçlı rahim filmi nsl oluyor açılarmısın şimdiden saol
off ya çok üzüldüm şimdisenağlamaama doktorum bebiğinin olmaması gibi bi durum yok dedi bütün testlerimi yaptı.ama akıntı için bişi sölemedi onada bi baktırim bn ya.bide cerensesil bişi sorcam bu ilaçlı rahim filmi nsl oluyor açılarmısın şimdiden saol
canım kusura bakma işyerinde olduğum için sürekli bakamıyorum.üzülmene gerek yok.ben fitil ve antibiyotik kullanmıştım ve geçmişti.şimdi yine var ilaçda kullandım geçmedi bu yüzden ilaçlı rahim filmi çektiricem bu film rahimden bir ilaç sıkıyorlar :1closedeyes:tüplerde tıkanıklık veya rahimde yapışıklık varmı ona bakıyorlar fakat bu filmin tedavi edici özelliğide var tüplerde sümüksü yapışkan iltihap varsa söküp atıyormuş.tamam canım sıkma canını iyi akşamlar:a015: