• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokulu Akıntı

vajinal iltahap yada yara olabilir bendede aynı sorun vardı yara var dedi doktor tedavi görüyorum

teşekkür edrim .

beyzacığım bende doktora gittim banada yara dedi ve fitil verdi kullandım bitti sonra beni muayehanesine deilde görev yaptığı hastaneye çağırdı sözde iyi kadın doğum bide onca para verdik neyse benimle birlikte 2 kadın daha aldı içeri ve anlattım anlattım derdimi bir muayene etmedi.bende daha ona gitmiyorum başka bir doktor buldum ona gideceğim burda genelde herkez ona gidiyormuş.bakılan hasta başına para alıyolar ya o yüzden beni kendi yerine deilde hastaneye çalıştı uyuz kadın.

Yara mi oluyomus kokulu akinti olunca??Akintin kahverengimiydi?

koyu sarı günlük pet bile kullanıyorum yani çünkü iç çamaşırından öyle zor çıkıyo ki lekesi çamaşır suyu kullanmaktan çamaşırlar eskiyo.sendedemi var yoksa.

Bende de önceleri beyaz akinti oluyordu,simdi kahverengi sarimsi bisey ve cok ta pis kokuyor..Off neden oluyorki?

valla erkeklerin ne güzel böyle problemleri yok kadınların her ay regl olması yetmezmiş gibi bide bu tür problemler offffffffff.

kizlar bu sorun bende evlendigimden beri vardi simdi dogum yaptim gecti bastan doktor fitil verdi sonra tekrar gittim hem bana hem esime ilac verdi cünkü bazen eslerden kaynaklaniyormus onlarda baska kisiyle iliskiye girdiklerinde kapabiliyorlarmis yani eger esleriniz önceden bi iliskiye girdiyse ve o kiside böyle bi sorun vardiysa oda direk size geciyormus o yüzden doktor hem bana hem esime ilac yazdi bi hafta kullandik sükür artik öyle bi derdim yok bilmiyorum ya haplar iyilestirdi yada dogumda biseyler oldu mühim olani artik öyle bi sorunumun olmamasi.. Doktorunuzla iyicene konusun bunu cekmek zorunda degilsiniz!!!

ay bendede var ama kokusuz ve rengi acik sari gunde uc tane gunluk pet batiyo yani normalinden cok ve daha kati bazen parca parca geliyo,kotu birsey degildir umarim ,yakinda doktora gidecegim bakalim ne diyecek

iğrenç bişe ya ben birde hamileyim 6 aylık .acaba ondanmı diyorum.çok afedersiniz yüzüm sizden kara ilişkiden sonra eşim sen üşütmüşsün dikkat etsene biraz kendine diyor anlarsınız ya adamın ....

Back
X