• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koku :/

Canim fondu setini biliyorsundur ...
Onun gibi altina mum yakip koyuluyor...
Icinede kaynamis su + aromatik yaglar damlatiliyor....
Alttaki mum isisini arttirarak buharlasan su ile yagin kokusunu etrafa yayiyor...
2 cocugum var bu sekilde dogal kokuyu saglamis oluyorum :)

aaaa guzel fikirmis..bende dogal cozum ariyordum iyi oldu ogrendigim.. evde bir dunya oda kojusu var bebegim var diye kullanamiyorum.. bunu deneyecegim.. tesekurler

Evet ya onlardan aldım kolıdora koydum kokudan bayılıodum hafıf kokan bişi bulursam alıcam

Bol bol koksun diyip en agir kokulardan alma. Cunku her yarim saate fis fi yaparsa asiri agir oluyor. Gercekten miden bulaniyor. Zamaninda tarcinli bi kokumuz vardi. Midemin icerigini yemek borumdan hissediyodum. O kdr midem kalkardi. Cope attim. En hafif kokuyu sec.

kendi evim bana da guzel kokmuyor gibi geliyor ama disardan gelen fark ediyor kokuyu merak etme
bi arkadasim bi defasinda evimi temiledikten sonra bana gelmisti evin cok guzel kokuyor ne kullaniyosun diye de sormustu ustelik.
bende hadi canim ciddi mi ben neden algilayamiyorum demistim
insan kendi evinin kokusunu algilayamiyor

Helede dışardan gırınce belli oluo. Yoksa evdeykn anlaşılmıo
Kıyafetlerinizde de değişik bir konu oluyor mu, yani yanlış anlamayın çünkü rutubet fazla olan evlerde kıyafetlerde o hoş deterjan kokusu olmuyor. Bekledikçe o evin kokusuna yakın bir konu oluyor

Banyo,tuvalet giderlerinin kokuları eve vuruyor olabilir.benim önceki evimin galiba tesisatı iyi değildi,kapıyı açıp içeri girince berbat bir kokuyla karşılaşırdık bütün bina aynı kokudan bıkmıştı.

Çesit çesit oda kokulari var kokulu sabunlar taşlar var onlari kullanin

Sevgılı arkadaslar lütfen bana akıl verın. Benım evıme kapıdan gırınce şöyle mis gibi kokmuyor. O kdrda temzlık yapıyorum. Kıyafetlerımız hariç herseyı yyumusatıcıyla yıkıyorum. Eve bi kokosu yayılmıyor anlamıyorum neden böyle oluyor. Ayrıca yerleri amwayle siliodum sırf güzel koksun dıe GİTTİm yogun kokulu bi ürün aldım. 1saat bile kokmadı evin içinde. Bana lütfn bi akıl verın. Siz neler yapıosunz. Komsumun kapısı acılsa apartmana yumuşatıcı kokusu yayılıyor nasıl oluyor bu. Ne yapcamı şaşırdım. Evim misler gıbı koksun istıyorum. Fıkırlerınızı merakla beklıorum. Umarım konum tasınmaz :KK43:((

Air wick bahar çiçekleri kokusunu öneririm.
Ev mis gibi kokuyor.

Son düzenleme:
Sizin giderlerde sorun vardir onu kontrol edin.hergun evi mutlaka havalandirin ve oda kokusu kullanin

Kıyafetlerinizde de değişik bir konu oluyor mu, yani yanlış anlamayın çünkü rutubet fazla olan evlerde kıyafetlerde o hoş deterjan kokusu olmuyor. Bekledikçe o evin kokusuna yakın bir konu oluyor
Zaten ben camasrları serıyorum dışarı toplarken katlarkn bile deterjn kokmuyor dışarının havası siniyor. O yuzden hmn kuruyunca topluyorm

:))) kokulara hassas olmakta kötü bi durum. Mesela baska birinin agır parfum kokusu benı etkıleyebılıyor. Valla gıttım aldım bişilrr her yere koydum
Bol bol koksun diyip en agir kokulardan alma. Cunku her yarim saate fis fi yaparsa asiri agir oluyor. Gercekten miden bulaniyor. Zamaninda tarcinli bi kokumuz vardi. Midemin icerigini yemek borumdan hissediyodum. O kdr midem kalkardi. Cope attim. En hafif kokuyu sec.

Evet bencede böyle bi sıkıntı var bu evde
parfümlerle daha berbat kokar.o giderlerin üstünü kapatmaya çalışın tıkaçla falan ama geçeceğini sanmıyorum,ben başaramadım bırakıp kaçmakta buldum çareyi.

Bi tanidigim var kokuya çok takik (yanlış anlama) fisfis sisesine yumuşatıcı dolduruyor saat başı evin her odasına sıkıyo. Belki komşununki de oyle biseydir.

Senin evin de hava akimi iyi olan bi cephedeyse koku kalmiyodur. Hemen ucuyodur

Bi tanidigim var kokuya çok takik (yanlış anlama) fisfis sisesine yumuşatıcı dolduruyor saat başı evin her odasına sıkıyo. Belki komşununki de oyle biseydir.

Senin evin de hava akimi iyi olan bi cephedeyse koku kalmiyodur. Hemen ucuyodur
Evet ya o kdr yumuşatıcı mı kokar bi ev . Anormal derecede. Zatn her yere koku koydum su an

Back
X