• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koku :/

Bir de bingo soft bebek mi ne, beyaz olan yumuşatıcı olarak onu kullanıyorum. Köpek olduğu için evde koltuklarda hep çarşaf var. Onları gün aşırı yıkadığımdan, kapıya asıyorum. o da baya koku veriyor.

benimde alaturka tuvaletten koku geliyor ne yapsak olmadı yine kokuyor hemen dış kapının yanında o yüzden eve girince geliyor koku çok sinir bozucu bir durum
Aynennn dış kapının yanında wc ve çınca dışarda lavabo var mınık. Wc ye gırınce ınan temiz kokuyo zaten içinde koku var asılı. Bence lavabodqn koku yayılıyor

Evinde rutubet varsa öyle kokar. Yani aynısını şuan ben yaşıyorum , evim çok fazla rutubetli ve dışarıdan geldiğimde hiç hoş koku gelmiyor. Oldukça sinir bozucu bir durum

Kimyasal mı koklamak istiyosun?
Valla eşimin yumuşatıcıya allerjisi var kıyafetlerde kullanamıyorum. Benımde bu yapay kokulara allerjım var. Hatta hamıleykn bu kokular yuzunden baya agır gecrdım. Ama evde hiç bişi kokmaması yada bazen degişik kokular gelıo anlamıyorum yani. Evde sankı hiç temzlıj urunu kullanılmıomuş gıbı bi temzlk malzemesi kokmuo yani

Valla eşimin yumuşatıcıya allerjisi var kıyafetlerde kullanamıyorum. Benımde bu yapay kokulara allerjım var. Hatta hamıleykn bu kokular yuzunden baya agır gecrdım. Ama evde hiç bişi kokmaması yada bazen degişik kokular gelıo anlamıyorum yani. Evde sankı hiç temzlıj urunu kullanılmıomuş gıbı bi temzlk malzemesi kokmuo yani
Alerjim var diyosun. Astim mi olmak istiyosun anlamadim. Ev temizse temizdir. Kapiyi acinca kokular tasmasina gerek yok.

camasirlari deterjansiz yikayin mi demisim ben mesajimda.. evi kokutmak icin camasir deterjani yumusatici kullan tavsiyelerine istinaden soyledim ama keske anlayabilseydin

Çamaşırı herhangi bir deterjanla yikayinca evin içi kokuyor zaten. Güzel kokan deterjan yumuşatıcı tavsiyeleri vermiş insanlar. Hakarete gerek yok sanırım, haddimizi bilmeliyiz.

benım evıme de her gelen cok guzel kokuyor dıyor . ınanın bende bısey yapmyrm sadece sıl süpür . ben bingo nun mutlu yuvam yuzey temızleyıcısını kullanyrm. sanırım o kokutuyor tum evı cuynku ne zaman evı onunla sılsem esım bıle hep ev cok guzel kokmus dıyor. bi deneyım derım. fiyat olarak da uygun

Bence tülleri perdeleri yikayinca evin kokusu daha uzun sürüyor.
Mesela tüllerımı sık sık yıkarım ütü istemıo çünkü yumuşatıcı kullanırım. Hatta kokluyorum bak şimdi yumuşatıcı kokuyo. Kanepelerın örtüsü çıkıo onlarıda yumuşatıcıyla yıkıorum onlarda yumuşatıcı kokuo ama eve kokusu yayılmıyo işte

Demınden berı market geziyorum. Bu fıs fıs için allahımmm nası agır kokuyolar. Böyle hafif mis gıbi kokan bişi yok
ben kimyasal kokuları sevmiyorum evin neden okyanus esintisi ya da lavanta bahçesi kokmak zorundaki, sağlıklı değil bence, hele çocuk varsa evde, zaten anladığım kadarıyla temiz birisin, evi havalandırsan yeter, illa koksun diyosan şu periyodik pıstladan kokulardan alabilirsin, gerçi onlarda insanı korkudan zıplatıyor:KK53::KK53:[/QUOT

Bos fisfisin icine azcik yumusatici kalanini da suyla doldurun... dolaplarin icine kiyafetlere perdelere halilara koltuklara heryere sıkın benim oda sprayim bu ve her gelen sorar ne diye :))) tertemiz kokuyo. İcinde su oldugu icin yumusaticiyi inceltiyo kayganlik yapmiyo islak olan yer denemenizi oneririm

Kışın çamaşırı evde kuruttuğum zaman kokuyo ama yazın cam kapı açık ev hiç kokmuyo mevsimsel olabilir diye düşündğm ama komşuda hep kokuyosa pda kokusu kullanıyodır

Omo sıvı deterjanin beyaz şişeli sanırım sensitive olanı yumusaticiya gerek kalmadan mis gibi kokutuyor çamaşırları.

Yumoş spreyler çok yoğun kokuyor. Bana fazla geldiği için sulandırıyorum yarı yarıya. Bunu özellikle perdelere sıkarsanız mis gibi kokar uzun süre. Aynı şekilde sevdiğiniz bir esansiyel yağı ampullerin üzerine sürerseniz ışıklar açıldığında ısıyla birlikte koku yayılır.

Adını şu an unuttuğum altında mum yakılan üstüne esansiyel yağ ve su konulan bir zımbırtı var. Bütün oda kokularından ve spreylerden daha etkili.

Giderleri temizleyin, kapaklarının altına naylon poşet sokuşturun ve kapağı kapatın. Gider kokusu son bulacak.

Alaturka tuvaletleri kullanmıyorsanız kokar. İrice bir taşı bir poşete koyup birkaç kat beze sarıp deliği tıkayın. O tuvaletin lavabosundan da koku yayılır. Onun için de bir lavabo tıpası edinin.
Çok sagolun zaten gıttım naftalin aldım giderlerıde tıkıycam. Bugunumu bu işlere ayırcam dedıgınızı uygulayacagım çok sagolun

Her 15 dk/ 30 dk ya kendilignden fis fis yapan koku makinalari var. Ondan al. Ama bi eve bi tane yeter. Ben gecen bayram evin en orta yerine koydum iki katli evde kokudan boguluyoduk nerdeyse. Cok asiri olur 2 makina birden. Mideni bulandirir asiri koku
Evet ya onlardan aldım kolıdora koydum kokudan bayılıodum hafıf kokan bişi bulursam alıcam

İmkanınız varsa bir demet papatya alın yada sevdiğiniz bir çiçek vazoya koyun mis gibi kokar eviniz. Deterjan yumuşatıcı yada çamaşırsuyu kokusu ciğerlerine korkunç zararlı. Birde en güzel koku miss gibi yeni pişmiş kurabiye yada kek kokusu bence :KK15:
Hergun kurabıye mı yapsam ki :)) fırınım hiç ıyı pişirmıyor :))))

G
Zara'dan çubuklu kokular çok güzel kokuyor ama pahalı. Peteğin üzerine yumuşatıcılı elbezi koyabilirsin. Rossman'da ev kokuları var, 3,5 tl evin her tarafına doldurdum onu. Bir de sanırım önemli olan evin hava alması. Mutlaka bir pencere açık bırakmaya çalışıyorum. Havalar da soğudu ama sabah en azından kalkar kalkmaz açsan iyi olur
Gun içinde sırayla her odayı havandırıyorum aynı anda acarsam cereyan yapıyor. Zaradakı ürünlerede bakacagım. Kapının girişine koyarım olmazsa

Aslında çok dogru ıkı tane cocugum var. Çocuklarımın kıyafetını dalinle yıkıyorum. Ne bıliyım böyle olunca da kendimı kötü hissedıyorum. Temızlık olmuyomuş gıbı evde. Sankı
çoluk çocuk varsa ciğerlerine zarar sizinde ciğerlere zarar
eksik kalsın deterjan
ama oda kokusu isterseniz alın atıyorum 36 dk da 1 sıksın

Back
X