koku

eskidostlar

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
236
6
16
34
Osmaniye
Arkadaslar bi arkqdas konu acinca vajinam sogan kokuyo diye bnde sormak istedim benim vajinamda da sabun kokusu var akintim hic olmaz taharet yaparim sabun vs hic bise surmem sadce su ama bi sabunumsu koku var cirkin degil ama guzrde diyemem 3 aylik evliyim bu da hastalik sayilir mi merak ettim

Evlendikten sonra bu tür sorunlar olabiliyor ve normal kabul ediliyor, çok rahatsız olursanız doktorunuza sorabilirsiniz. Enfeksiyon bile olabilir her kadın farklı olduğu için belirtileride farklı farklı olabiliyor.

büyük ıhtimal enfeksıyn canım bende ıltıhap var doktorun ılk sordugu soru koku yanma vs var mı dıye sen en ıyısı gıt doktora

büyük ıhtimal enfeksıyn canım bende ıltıhap var doktorun ılk sordugu soru koku yanma vs var mı dıye sen en ıyısı gıt doktora

Taam gidecegim bu koku hep vardi bnde fakat dedim ya oyle cirkin bise degil el sabununa bnziyor akinti yok uzaktan alinmiyor ellledigim zaman elime geciyor ama cirjin degil yanma yok iltihap mi yani bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…