Koku

Alıntı:Şeker hastalığında kan şekerinde çok yüksek düzeylerde ise kişinin nefesinde çürümüş elma (aseton) kokusu olur.

Önemli derken önceki korkunuza binaen epilepsi açısından söyledim. Ağız kokusu önemli sayılabilecek pek çok durumla birlikte görülebilir.

Önemli derken önceki korkunuza binaen epilepsi açısından söyledim. Ağız kokusu önemli sayılabilecek pek çok durumla birlikte görülebilir.
Hasta olduğumu dusunmuormda pskolojikmi yoksa arkadaslrn dediği gibi şeker mi yoksa içten gelen biseymi onu hastaneye gidip anlamam kurtulmam lazm çok tskler ilginiz için

Evet gidicem tsk ederm
Sık idraa cikma cok su icme ya da agiz kurulugu yoksa seker degildir.
Benim daha basit bir düşüncem var çünkü ayni seyi yasiyorum
1- midenizde problem olabilir. Mide ulser ya da reflu agizda asitik koku yapiyor
2- dis çürüğü bu da koku yapar

bir yakinimizda da durduk yere koku olusmustu. Onun gogus altlarinda mantar varmis. O da kokuya sebep oluyormus. Siz de de boyle bir durum olabilir mi ?

Cilekli labello vardi. Ne zaman sürsem etraf keciboynuzu kokuyor diyordum ve koku nerden geliyor diye sizinde dediginiz gibi arama köpekleri gibi etrafi kokluyordum.
Meger herkesin cilek diye algiladigi kokuyu ben keci boynuzu meyvesi gibi algiliyormusum. O günden beri onu kullanmadim.
1 haftadir yeni kullanmaya basladiginiz birsey oldumu? Ufacik birseyde olsa ona dikkat edin.

Son düzenleme:
Son zamanlarda hicbişeyimi değiştirmedim zaten 1 haftadır var bu koku

Yüksek ihtimal şeker hastalığı gibi gözüküyor.
Kontrol ettirmekte fayda var elbette , umarım daha basit bir şeydir.
Rabbim şifa versin.

Mide problemi konusunda haklı olabilirsinz yazmıştım az öncede endoskopı istediler ama hemuz yaptrmadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…