Koku ve tat kaybı

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1mrw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.697
1
3.971
83
Covid oldum çok şükür hafif atlatiyorum ama tat ve koku kaybim var okudugum forumlarda cok uzun surer bu durum diyorlar cok korkuyorum iştahimda kapandi bu durumu yasayan oldumu aranizda nasil atlattiniz

Covid oldum çok şükür hafif atlatiyorum ama tat ve koku kaybim var okudugum forumlarda cok uzun surer bu durum diyorlar cok korkuyorum iştahimda kapandi bu durumu yasayan oldumu aranizda nasil atlattiniz
Değişiyor canım.. bazen iki hafta bazen bir ay bazen aylarca.. etrafımdakiler bu süreyle koku tat kaybı yasadı.. çok şükür hafif atlatıosun geçmiş olsun

Merhaba aynı durumu ben de yaşıyorum sizin yerine gelmiştir umarım benım koku daha iyi ama tat da zorlanıyorum bazen cok ıyı bazen kötü 2 hafta oldu gideli

Merhaba aynı durumu ben de yaşıyorum sizin yerine gelmiştir umarım benım koku daha iyi ama tat da zorlanıyorum bazen cok ıyı bazen kötü 2 hafta oldu gideli
Canim merhaba ben covid oldugumda gebeydim bitki cayi icemiyordum bol bol kekik iç tarcin ic keskin tatlar dene ben sogan yedim hep tat geldi ama koku hala nadir bizde

Canim merhaba ben covid oldugumda gebeydim bitki cayi icemiyordum bol bol kekik iç tarcin ic keskin tatlar dene ben sogan yedim hep tat geldi ama koku hala nadir bizde
Teşekkürler canım kekik çayı içiyorum hatta tadını hissediyorum bazı besinler de de baya iyileşme var ama %100 diyemem sanırım yavaşca gelecek

Ben de geçen ay oldum covid eşim de oldu ama onda gitmedi tat koku bende de dördüncü günün sonrasında gitti. Benimki yaklaşık bir ayda geldi hem tat hem koku.
Acil şifalar dilerim ben baya ağır geçirdim Allah korusun herkesi.

Merhabalar tat kokunuz geri geldi mi benim de gitti bugun 4.gunum ikisi de yok maalesef hiçbir şey yiyip içemiyorum üstelik hamileyim ne yapacağımı şaşırdım

Tadiniz kacinci günde kokunuz kaçıncı günde geldi peki

Merhabalar tat kokunuz geri geldi mi benim de gitti bugun 4.gunum ikisi de yok maalesef hiçbir şey yiyip içemiyorum üstelik hamileyim ne yapacağımı şaşırdım
Benim cok oldu geleli ama 4 ay yoktu esimin hala yok canm. Koku egzersizi yap bol bol

Tadiniz kacinci günde kokunuz kaçıncı günde geldi peki
Ikisi ayni anda geldi 4 ay sürdü benim o donem bende hamileydim cok kotu oluyor sizi anliyorum hic birsey yemezdim bende. Doktora gittik egzersiz yapin baska cozumu yok dedi bende eczaneden karanfil yagi nane yagi gül yagi kekik ve wicks aldim dönüşümlü olRak 20 sn kokladim hergun 4 5 kez birde türk kahvesi sogan ve sarimsak benim en sonunda geldi yemek yerken kokulari aldim ama kokladigim zaman alamadim zamanla herseyin kokusu ayni oldu yerine oturdu ilk geldiginde prille ayran bile ayni kokuyordu resmen. Ama ben duzenli egzersiz yapinca hersey yerine oturdu esim yapmadi onun hala yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…