Koku Takıntım..

Soramam Allah muhafaza aklına yer eder kokuyor falan sanar, bir de onnla uğraşmayayım vallahi
Zaten onlarda gul bahcesi gibi kokmuyor emin olEvlenmeden bunu yenmeye calis iliski sirasinda da kokuyo mu diye odaklanirsan cinsellikten sogursun.

Zaten onlarda gul bahcesi gibi kokmuyor emin olEvlenmeden bunu yenmeye calis iliski sirasinda da kokuyo mu diye odaklanirsan cinsellikten sogursun.
Aynen öyle Psikiyatriste gitmeye devam edeceğim kurtuluna kadar başka çare göremiyorum

İnşallah yakınlaşmamızı etkilemez elimden geleni yapacağım, memnun kaldığınız ürünü de hemen yarın alıyorum ilk işim o :)

Olmayan koku etkilemez :) bencede deneyin..7-8 yıldır onu kullanıyorum..memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Hahaha onu bilmem de bahar aylarında bir ağaç aynı öyle kokuyor, her seferinde yok artık bu ne yaa diyorum sonra ağaçtan geldiğini farkettim

Bu konuyu bir şekilde kafanızdan atmalısınız yoksa aşırı titizlikten bölgenin doğal florasını bozup enfeksiyona açık hale getireceksiniz. Korktuğunuz başınıza gelecek yani dikkat

Bu konuyu bir şekilde kafanızdan atmalısınız yoksa aşırı titizlikten bölgenin doğal florasını bozup enfeksiyona açık hale getireceksiniz. Korktuğunuz başınıza gelecek yani dikkat
Elimden geleni yapıyorum, çok haklısınız. Bende hemşireyim her şeyin farkındayım ama o his beni buna itiyor ama tutacağım kendimi.

bol bol ananas yiyebilirsiniz, vajina kokusuna en iyi çare olduğu gibi tadını da değiştirip güzelleştiriyormuş, eğer bir rahatsızlığınız yoksa zaten kokmuyorsunuzdur kuruntu yapmışsınızdır. malum obsesyonlar başa dert, ben de bir ara sürekli ellerimi yıkardım pislendi diye durup dururken deli miyim neyim doktor küçük bir ilaç tedavisi ile saplantınızı da değiştirebilir aynı zamanda buna obsesif kompulsif bozukluk diyorlar.

Bende de sürekli ellerim kokuyo mu diye takıntı vardı bişeye dokunsam direk yıkardım

Ne yaparsan yap özel bölgeyi şampuanla, dus jeliyle yıkama. Doktorlar sadece suyla yıkanması gerektiğini söylüyorlar, aksi taktirde istenilmeyen tipte bakteri ürüyormuş.

Sormayın çok zor. Fiziksel olsa ilaçla onla bunla bulunur çaresi ama psikolojik olunca yapacak fazla bir şey kalmıyor. Allah'tan sağlıklıyım bir rahatsızlığım yok buna şükrediyorum. Ananas tavsiyesi için çok teşekkür ederim bol bol yemeye çalışacağım belki psikolojik olarak da rahatlatır beni

Ne yaparsan yap özel bölgeyi şampuanla, dus jeliyle yıkama. Doktorlar sadece suyla yıkanması gerektiğini söylüyorlar, aksi taktirde istenilmeyen tipte bakteri ürüyormuş.
Ay ben Ph dengeleyici genital bölge jelleri kullanıyorum

O da çok zor ya, genital olunca da daha başka tabi. Siz nasıl aştınız?
Psikolog a falan gittim bende sizin gibi ama hiç değişşklik olmadı herşey kafada bitiyo canım zamanla aştım düşünmeyerek koklamayarak ellerimi çok kafaya takınca iyice takıntı haline geliyo

Psikolog a falan gittim bende sizin gibi ama hiç değişşklik olmadı herşey kafada bitiyo canım zamanla aştım düşünmeyerek koklamayarak ellerimi çok kafaya takınca iyice takıntı haline geliyo
Aşmanıza çok sevindim inşallah bende kurtulurum bütün hayatımı ele geçirdi resmen

İç çamaşırınızın pamuklu olmasına dikkat edin
Naylon içerikli ürünlerde koku yapıyor olabilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…