Göz yorduğunun farkında değilim, düzelteyim :)Konuyu okumadım çünkü diğer yorumlarınızı da görüyorum okumuyorum yazı tipiniz çok rahatsız ediyor, göz yoruyor önce onu değiştirseniz olmaz mı?
Baharatlı şeyler yememeye dikkat ediyorum, çok fazla su tüketiyorum ama olmayan kokuyu inatla alıyorum ne yazık ki..Yedikleriniz içtiklerinizde vücut kokunuzu belirler
Aynısının laciverti işteBenimde bazen burnuma olmayan kokular geliyor mesela salonda otururken esime batikon mu kokuyor diyorum delirdin galiba diyor ahahha ama kendimden geldigini dusunmuyorum benim ki ortamda koku varmis hissi
İnşallah.. Çıldıracağım artık yani o noktaya geldim çok zor.O takıntı olabilir. Ben de ilk evlenince bu meni kokusunu garipsedim herşey o kokuyomus gibi. Mesela trabzon hurması da yemem aynı meni kokuyor eşim de benzetme yapma beni de soğutacaksın diyor. Olabiliyor zamanla geçer insallag
Doktor kokun yok psikiyatriste git diye önerdi, bende öyle yaptım. Olmayan kokuyu varmış gibi hissediyorum günde 3 tane çamaşır değiştiriyorum. Ph dengeleyici temizleyicilerle yıkıyorum. Naylon çamaşır kullanmıyorum, ağdama dikkat ediyorum ama kurtulamadım bu histen..Ic camasirin gercekten kokuyor mu yoksa sen suan oyle mi hissediyorsun.Kokuyorsa bol su ic bi de o bolgenin ozel bi kokusu vardi ama bu pis koku degildir belki sana pis geliyordur.
Tavsiyeniz için minnettarım :) Mutlaka deneyeceğim. Günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum inanın ki.Özel bölge bir gül değil, elbet kendine has bir kokusu olacak :) sebamed intim likid kullanıyorum ben vajen temizliği için ve iç çamaşırımı hergün değiştiriyorum..böyle yapın ve kokmadığınıza inandırın kendinizi..hatta emin olun
Soğan sarmısak yediğinizde kokuyormuş vajina akıntısıBaharatlı şeyler yememeye dikkat ediyorum, çok fazla su tüketiyorum ama olmayan kokuyu inatla alıyorum ne yazık ki..
Tavsiyeniz için minnettarım :) Mutlaka deneyeceğim. Günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum inanın ki.
Fiziksel olsa keşke, bulurum çaresini ama psikolojik olanı çok daha zor gerçekten..Soğan sarmısak yediğinizde kokuyormuş vajina akıntısı
Sizinki psikolojik olabilir gibi
bu konuda rahatsız olanlar için ekleyeyim dedim
Gunde uc kere degistiriyorsan ve doktorda sorun gormediyse gercekten psikolojik o zaman.Sakin evlenince esine kokuyor kuyum felan diye sorma normal vajina kokusunu aa gercekten kokuyor mu diye algilayabilir.Doktor kokun yok psikiyatriste git diye önerdi, bende öyle yaptım. Olmayan kokuyu varmış gibi hissediyorum günde 3 tane çamaşır değiştiriyorum. Ph dengeleyici temizleyicilerle yıkıyorum. Naylon çamaşır kullanmıyorum, ağdama dikkat ediyorum ama kurtulamadım bu histen..
İnşallah yakınlaşmamızı etkilemez elimden geleni yapacağım, memnun kaldığınız ürünü de hemen yarın alıyorum ilk işim o :)Rica ederim..birde öyle bir koku olsa ve sizin burnunuza kadar gelse emin olun başkaları da kokuyu alırdı ve mutlaka biri sizi uyarırdı..partnerinizle yakınlaştıktan sonra bu takıntınızın geçeceğini düşünüyorum
Soramam Allah muhafaza aklına yer eder kokuyor falan sanar, bir de onnla uğraşmayayım vallahiGunde uc kere degistiriyorsan ve doktorda sorun gormediyse gercekten psikolojik o zaman.Sakin evlenince esine kokuyor kuyum felan diye sorma normal vajina kokusunu aa gercekten kokuyor mu diye algilayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?