• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koku Takıntım..

Burada bir üye vardı, senin gibi hatta daha fazla takıntısı vardi. Meğer ilk adet gördüğünde travma yaşamış onun etkileri hala suruyormus... Belki sende de travma olmuştur mutlaka destek al derim
Alıyorum destek, terapiye gidiyorum inşallah evlenmeden aşabilirim

Bir şey daha ekleyeyim. İç çamaşırlarınıza çokça parfüm sıkın.. (kilot, sütyen, atlet ve birde pantolon ağ kısmına). Benimde vardı koku takıntım. Dediğim parfüm ve hergün değiştirmem geçirdi bir deneyin.
Genital bölge parfümleri var araştırdım baya, onlardan almayı düşünüyorum bende

Adet döneminde pedini uzun süre kullanıyorsan o sorun yapıyor olabilir, gün içinde suyla temizliğini yap, her gün düzenli olarak iç çamaşırını değiştir ne sorunun kalacak ki. Bazen kot pantolonlar uzun süre giyilip yıkanmayınca üstlerine kokular sinebiliyor, belki o kokular gelmiştir size bana da bazen kot pantolonumda is, toz vs kokusu var gibi geliyor. Deodorant falan kullanmayın bence hatta sabunla bile yıkamayın çünkü ph dengesini bozup mantara sebep olabilir.
Bu takıntıdan dolayı ped konusunda çok hassasım pamuklu kullanıyorum ve 2 saatte bir değiştiriyorum.

Çok eski bir koşumuzun annesi böyle bir rahatsızlık geçirmişti,o sürekli wc ve banyodan koku geldiğini iddaa ederdi.Sürekli yıkardı,kadın mide bulantısı yaşıyordu sürekli.
beyin ve sinir cerrahisinede gidin bence normal bir durum olmaya bilir
Kadın doğum doktoru psikiyatriste yönlendirdi, terapi alıyorum..

Isin sirrini acikliyorum toplanin:)
Her gun bir kase yogurt yersen akintinda vajinanda koku moku olmuyor :)

Ha tabiiki gunluk sadece suyla yikiycaksin dus mus.. zaten diger sekilde temizliine dikkat ediormusun.
O yoğurdu varya kutusuyla beraber yerim şu saatten sonra :)

Anladığım kadarıyla nişanlısın, yakında evleneceksin. Bu koku takıntının böyle bir dönemde çıkmış olması pek manidar.

Tabi ki psikolojik.. Herhangi bir sağlık sorunun yoksa vajinan doğal kokusu hariç bir koku üretmez. O yüzden boşu boşuna ananas yemeye (ye tabi aslında çok faydalı), donuna parfüm sıkmaya kalkışma :) Çözmen gereken sorun kafanın içinde.

Kullandığın o ph dengeli sabunlar, aklının devamlı kokuda olması, sık yıkama ve iç çamaşırı değiştirme gibi takıntılı davranışlar ilerde daha büyük sorunlara yol açabilir. Kuruluk, ağrılı ilişki, cinsel isteksizlik ve daha niceleri.. Vajinanı olduğu gibi kabul edip onu sevmeye çalış demeye gelmiştim sadece, konuyu uzattım :KK53:
Elimden geleni yapıyorum inanın, bu durumdan kurtulacağım inşallah..

Back