koku hastaları ... yumoşu ocakta kaynatın:) :) :))))

Yumuşatıcının kokusunu nasıl sevebiliyorsunuz, bana kimyasal deterjan kokularını hissettiriyor. Ben hiç sevemedim.

çok güzel bir fikir sağol canım, özellikle balık pişirdikten sonra çok işime yarıcak..

Ben denedim güzel güzel de kalıcı olmuyor..
Hatta nane yağınıda denedim ıh ıh olmadı bende..
:çok üzgünüm:

bu yöntemi kk da okudum hemen ocağa koyup geldim site başınakaydirigubbakcemile3 çok küçük bi tencerem vardı koydum yumoşu suyu bıraktım.
sonuçççlaelaelaelaelae
tencereyi unutmuşummm ben diyim yarım satt siz diyin 45 daka ne su kalmış ne tencerekafamçokkarıştı evde bi dumann bide pis bi kimyasal kokuuuu acı bi tecrübeeee faydası olur belkimirmirmirmir

Evet yanlış okumadınız...
cezve yada tencere ne olursa farketmez yarım su bardağı yumoş yada
herhangi bir marka yumuşatıcınızı koyun üstüne 1 su bardağı su koyup güzelce kaynatın ev nası güzel kokuyo anlatamam......
her yer missssss gibi kokuyor...
ben bu yöntemi genelde temizlikten sonra yapıyorum yada misafir geliceği zaman tavsiye ederim:)

ben şimdi denedm ve çok memnun kaldm çok teşekkürler

Güzel bi yöntemmiş :) ben yerleri silerkende suyuma yumuşatıcı döküyorum mis gibi kokuyo :34::34::34:

Ben baligi genelde firinda yapmaya calusirim,tavada ysptigim zsman sirke ve kahve kaynatirim bir kere yumusatici kaynattim oksurmekten ölüyordum sakin denemeyin cok zararli .

Back