koku hastaları ... yumoşu ocakta kaynatın:) :) :))))

ozge_844

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
354
2
96
Diğer
Evet yanlış okumadınız...
cezve yada tencere ne olursa farketmez yarım su bardağı yumoş yada
herhangi bir marka yumuşatıcınızı koyun üstüne 1 su bardağı su koyup güzelce kaynatın ev nası güzel kokuyo anlatamam......
her yer missssss gibi kokuyor...
ben bu yöntemi genelde temizlikten sonra yapıyorum yada misafir geliceği zaman tavsiye ederim:)

yaa süper hatta şimdi hemen deniyiceemmm...
tam bir koku hastasıyım herşeyi denedim bunuda hemennnnn..
saol canım...

bende severim evin kıyafetlerin dolapların halıların güzel kokmasına bayılırım teşekkürler

bende balık kokusu için denemiştim ben memnun kalmadım.yani oda spreyleri gibi kalıcı koku olmuyor birde kaynattığım tencereden(yumurta pişirdiğimde tencerede denemiştim)yumuşatıcının kokusunu çıkaracam diye canım çıktı kaç kere tencerede çamaşır suyu kaynattım o koku çıksın diye denemek isteyenler aklında bulunsun kalıcı kosu oluşturmuyor evin içinde birde tencereye yumuşatıcı kokuysu siniyor

hmmmm koku kalıyor olabilir evet.bende şey yapiyim bari.boş salca tenekesinde falan kaynatiyim.onu baska bişeyde kullanmam zaten

ben en eski kullanmadığım bi cezvede yapıyorum...
15 20 dakika kaynatsanız yetiyo koku yayılıyo zaten...
kimi arkadaşlar memnun kalmadıklarını söyleselerde bence koku fazlasınla yayılıyo,hiç öyle yer silme sıvılarının kokusu yada oda spreylerinin kokusu gibi uçucu değil..
tabi tercih meselesi ben sadece paylaşmak istedim..
herkese sevgiler:)

ben su ana deniyorum valla sonucu bi 10 dakka sonra yazacagım hehehehehehe

arkadaşlar bence zararlarını araştırıp öyle deneyin bildiğim kadarıyla deterjan buharı koklamak çok zararlı hatta kanser yapıyor mesela bulaşık makinasının kapağını açtığımızda çıkan buhar yumuşatıcıda kimyasal bir madde olduğunu düşünürsek buharı zararlı olabilir ev güzel koksun diye sağlığı riske atmamak gerek

bende suyla yumaşu karıştırıp fıs fıs yapıodum aynı etkiyi oradada gördüm ama kaynatmayı denemedim...denicem..

bende evde balık olduğu günler yapıyorum süpper kokuyor...ayrıca sadece yumoş deil..bu kosla leke çıkarıcıda çok güzel koku veriyor...

Back