- Konu Sahibi calikusu60
-
Tatli tuzlu ekşi ayrımı olarak soruyosaniz aliyorum evet. Ama yediklerimden zerre kadar lezzet alamiyorum koku alamadığım içinTat alabiliyor musunuz
Ya aslinda spreye başladığım akşam koku almamaya başladım. Ama daha önceden de kullandığım bi sprey hic böyle yapmamıştı ne zor bişeymis koku alamamakSprey kullanıyor musun canım?ondan olur
Dr a gorunsen biz burdan ne desek boş
Hem icin rahat eder.
Ya aslinda spreye başladığım akşam koku almamaya başladım. Ama daha önceden de kullandığım bi sprey hic böyle yapmamıştı ne zor bişeymis koku alamamak
.
Spreyi bırak ve tuzlu su çek burnuna.En sağlıklısı bu canım.Bence sprey kaynaklı bu durum
Çevremde doğuştan kalıcı koku alamayan insanlar var fakat sizin durum alerji kaynaklı.cok normal bı durum geçecektir eminol.benimde başıma geldi,geçti sonra.alerji ilaçlarının yan etkisini oku koku alamama yazar.
Kız Kardeşim ev yansa yemek yansa koku almoyor 2 yıl var dir suan 19 yaşında malesef doktorada gitmedi[/QUOTE
Kardesinizinde mi alerjiden oldu yoksa durduk yere mi. Nasil gitmez doktora çok kötü bi durum insani hayattan sogutur herhalde koku alamamak . ben yarını çekiyorum bi an once doktora gorunmek için .
Benim bir haftaya yakın sürdü..hiç koku alamadım.yemeklerin tadıni alıyordum ama hiç lezzetini anlayamıyordum.zamanla geçti çok şükür.Icimi rahatlattiniz valla insallah öyledir geçsin bi an oncesizde mi hiç koku alamadiniz ve kac gün sürdü en fazla?
Kız Kardeşim ev yansa yemek yansa koku almoyor 2 yıl var dir suan 19 yaşında malesef doktorada gitmedi
Kullandığınız sprey ne idi? Geçici koku hissi kaybı olabilir ama yine de ihmal etmeyin sakın
Sakın korkma :) burun spreyınden dolayı koku alamıyorsun:) bende kullanmıştım bi ara hatta neden koku alamıyorum diye çok korkmuştum... ertesı gunu burun spreyını sıkmazsan koku alırsın :))) N harfiyle başlayan bi burun spreyıydı sanırım.. o koku almanı engellıyor. Ama burnu guzel açıyor
Benimde aleeji öevsiminde tat ve koku alamıyorum.dr a gidiyorum ufak dozda kortizonlu iğne yapıyor açılıyor 3 güne.eğer dr a gitmezsem kendiliğinden 10 15 güne açılıyor.meraklanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?