Şuan aşırı hevesle cevaplıyorum, çünkü ben bunun babasını yaşadım. Alerjik rinitim var. Bir ilaca bagımlı kalmak istemediğim için tam 4 ay boyunca hiçbir tat koku alamadım. Koku neyse de, tat alamadım. Künefe de yesem ot gibi, hiç sevmediğim bamyayı da yesem ot gibi. Otun bile tadı olur. Ben hiç tat alamadım. Boş boş ağzımda bir şeyler sırf doymak için yiyordum. Artık sinirimden ağlıyordum. Habire hapşırıp burnum akıyordu. Sonra ilaç aldım. İçmediğimde tat yine gidiyordu. Her gün içtim tat alabilmek için. İlacı alamadıgım gün tat yoktu.
Ne zaman hamile kaldım ilac bana yasaklandı. Hamileyken daha zordu çünkü hep aşeriyordum. Sonra bir gün patlamış mısır aşerdim ama yok böyle bir şey, ağlıyorum habire. Yiyorum ama tadını alamıyorum kabus gibi. Sonra dua ettim, çok şükür Rabbim kabul etti. Halime acıdı ve hiç ilaç kullanmadıgım halde tat almaya başladım. Neye aşerdiysem tadını aldım. Şuan oğlum büyüdü bu durum değişmedi. Allahıma şükürler olsun, Rabbim kimseyi sınamasın böyle.
Konu bana çok yakın olunca bende yazmak istedim. Sana tavsiyem önce bir alerji testi yaptırman. Eger test de hiçbir şeye alerjinin olmadıgı çıkarsa, alerjik rinitsin demektir. Yani domatesle yumurtayla degil de, havaya toza polene alerjin var. Bana Lesmont iyi geldi.