Kokoşş Hatunlar Kulübü

hem banyoda var hem yatak odasında ikisinimi isitiyosun pohahahha..

Neysem koyarım tamam bugün bakem önce düzenlemem lazım çok karışık size resil olmaım burcunu diline düşerimm valla...allah korusun :nazar::nazar:

ama bana mutlaka göster sayfaların arasında kaynamasın hafta sonu yokum ben ona göre,,,

ya miray sen ne kozmetik manyağısın kızım senin makyaj dolabını çok merak ediyorum onunda fotosunu koysana,,, datlımmm

bende hazalın dolabını merak edyom sığımıyomuş laf aramıza kocisinin bekarken getirdiği dolaba tıkyomuş kimselereee vermiomuşşş ohhh bugünlük dedikodumuda yaptımmmm :KK60::KK66::KK52::KK66::KK52::KK66::KK52::KK66::KK52::KK66:

bende duzlestırıcı olark braun ınce olan vr ondn kullnıyorum tıtresmlı guzel memnunn maşada ıstyrm ama beceremıyormkı alsam neolck duzlestrıcıyı bıle ayda yılda bır kullanyrm
çok basit kullanımı you tube de ben izledim..maşa kullanımını..sen üşengeçsin sanırım...
kızlar bir ev hanımı iyi bir ekonomisttte olmalı aynı zamanda dimi..:KK61:

bende hazalın dolabını merak edyom sığımıyomuş laf aramıza kocisinin bekarken getirdiği dolaba tıkyomuş kimselereee vermiomuşşş ohhh bugünlük dedikodumuda yaptımmmm :KK60::KK66::KK52::KK66::KK52::KK66::KK52::KK66::KK52::KK66:
ben iki yıl falan geçtiyse kozmetikte atıryorum vallahi bayat olmazmı kızlar evladiyelik değildirki bunlar..:44:

onalrdaki sermakik etkisi yokk be bacım boya onlar braundan şaşmıcan...seramik şeysi var saçı kırmıyor öncesinde saç maskemi süryom dumanlar çöıkyo şöle baca gibi ama yanmıo kırılmıoo bide 200 derce yapmıcan tabee.. benimki 80 lerde felan tutyom sıcaklığı...:KK51:

benımkı de braununn ama yakıyor bacımmm az da olsa zarar verıyooo oyuzden zorda kalmadıkca kullanmıyom bennn

belirtmedim kıyafet dolabı cnm ona zaten makyaj dayanmıodur kalmıodur bile...:KK52::KK52::KK52::21::21:

kendine bakan hanımları takdir ediyorum vallahi...
bütün gün oğluşum tek bacağımda haraket bile zor ediyorum birlikte yürüyoruz:KK53:namaz kılarken falanda seccadenin üstünde oturup dikkatimi dağıtır :KK53:

yaaa kızlar bugun çok halsizim ben yaa hiç halim yok..

niye böyle oldum sanki ben yaa

çok basit kullanımı you tube de ben izledim..maşa kullanımını..sen üşengeçsin sanırım...
kızlar bir ev hanımı iyi bir ekonomisttte olmalı aynı zamanda dimi..:KK61:

ya şöle solım cnm 15 aylk oglum var aksm ısten dondugmde paçama yapısyr nezmndr oje bıle suremyrm nezmn sursm mızklnyr ılgılnnce mecbrn bozulyr:KK43::KK43:
yanı fırstım yok ama hıcbısıdende eksık kalmamaya calısyrm duzlestırıcıyı cok sık kullanmasmda memnunn benm onceden phılıpsn takımı vardı hıc ısnmıyrdu memnun dııldım. belkı masada alırım ılerde. bu ınce duzlestrıcıyle buklede yapılıyor ama ona el pratıklıgı lazmmm:KK43: gostrrkn kız aa cok koly demstım ama:KK43::KK43:hıc beceremedm kendımde en ıyısı masa almakkk

X