evet genc yasta evlendim anne oldum,yok calismiyorum canim almanyada yasiyorum,evet dedigin gibi evin icinde yapilmis sacla makyajla dolasmak zaten abes görünür bide disari kiyafetiyle evde nasil is yapim rahat bile olmaz ama gelki bunu eslere anlat anlamiyorlar,haha dedigin gibi o balerin topuzlari erkekleri cildirtiyor ama benim sacim belimde cok uzun evde at kuyruguylada rahat edemiyorum egilince huraa saclar benden önce egiliyor
Zaten en az 12 yıldır gittiğim kuaför var ben istesemde kuaförüm dandik boya kullanmaz hayatta başka kuaförede saçımı yaptırmam zaten şuan saçım koyu ama altlarda platin sarı olduğu için sarılar biraz açıldı ve daha hoş oldu yani boyatsam çokta zorlamaz saçım hemen tutar açıcı bende istemiyorum sarıdan sonra baya bir yıprandı saçlarım çok bakım yaptım yeni yeni geldi kendine dahada zarar görsün istemem
Eğer çalışıyorsan hem ev hem iş zor oluyor bazen insan yoruluyor bu kadar sorumluluktan. Bende akşam işten eve gelir gelmez yapmam gereken işleri hemen yapıyorum kii eşimle daha çok vakit geçireyim. Hafta içide hergüne bir iş böldüm kii haftasonu izin gününde hepsini birden yapıp çok yorulmayayım diye ama gerçekten yorucu oluyor Allahtan eşimde yardımcı oluyor öyle sorumsuz bir kocişim yok
Eki Görüntüle 258240 Eki Görüntüle 258241 bunlar aldıklarım....................
nassı da bilmişim ama dimi topiğin sahibini
ayyyyy utandım şimdi ben de çok istiorum aslında kokoş olmayı ama henüz o aşamaya gelemedim inş. şu iş hayatım bi düzene girsin aranızda boy gösteririm o zaman
ben arada bi uğrarım cnm biliosun zaten zar zor giriom kk'ya fırsat olmuo hiççöptümmmmmmmm
canım bende 9 yıllık evliyim topiğin hayırlı olsun bu arada...
artık çok sık makyaj yapmıyorum..
8 9 yıllık makyaj malzemelerim vardı hepsini attım..iyisi olsun az olsun dedim..dur resim bulursam eklerim ağda takıntısı var bende yani ayda bir yaparım düzenli..yazın 15 günde bir yaptığımda oldu..sesu sirli ağda kullanıyorum bu arada..evde kendim yaparım kuaföre gitmem..ekonomik de olmak gerek değilmi...
ne güzel cnm valla benim kocam içtiği bardağı kaldırmaz okdar yani sevmiyor iş yapmayı bende çalışyorum dediğin gibi işleri bölüyorum çağıryorum bazende kadın çağıryorum ince işleri yapsın die..valla evlilik zor öyle kolay değil bakımlı olcan her daim temiz olcan evin temiz olcak mutfakta bir numara olcan off bide işe gitcen çok zor geliyor...bide bebiş olunca sürünürüm herhalde..zaten bazen ütüyü bie fılatıp atasım geliyor şu çarşafların ütülenmesi varya beni deli ediyor...
Ben de hiç açtırmadım saçımı,güvenemedim
sürekli kahve tonlarına boyatıyorum
valla bazen şehirfırsatı veya grupfonı de ındırımler oluyor onları takıp edeyım belkı denk gelırım:)
senden bişi kaçmaz valla...bekleriz tabii cnm arada girdiğinde..bilyorum yoğunluğunu iş için bişelerden bahsetmiştin sonuçlandımı ??
bilyorum alisss arada şu saçına bir değişiklik versen diorum senin uzundu bi renge boyat değişiklilk yap koçişin gözü gönlü açılsın..
hoşbulduk cnm
15 aylık bir oglum var ee zor oluyor işte onunlada aynı zamanda calısyrm bırde.
ama artık bakım sart azla saldım dogumdn sonra kendımı.
ya aynı renk gıyınmek bnmde hoşuma gıdyr renk tuttryrm bazn ama asıl işstedgm aynı tişortlerdn falan bulup almak ama hıc öle bişeye denk gelmedım bulanlr nasıl buluyoryaaaa belkı soruma burdn cvp alabılrmmm...
cnm burda bir arkdaşım var o eşi ve bebiş bazen hepsi aynı giyiniyor hepsi beyaz veya hepsi siyah giyiniyor bir güzel görünüyorki sorma..özendim valla..bazen internetten sipariş veriomuş öyle çok varmış internet satış sayfalarında zarada ço şık bebiş kıyafetleri oldunu görmüştüm annişlere benziyo kıyafetleri oğluşun ile şöle şık gez tabii nazarda değmesinler maşallahta takalımdoğumdan sonra burda bayanlar saçöını boyatır kestiri büyük değişm yaparlar sende yap bi değişim uzun süre idare eeder valla...
kızlar ğekibnde bişi sorcm gercı cok sık arastryrm ama bılgnz vvrdr dıye dussnuyrm
bnm burnmn ustnde hafıf gozenkler vr makyaj yapnca gozume batıyor onlrrr cok fazla fondaten falanda kullnmyrm sıcklrdaaa kapanmzmı yaa bunlr tomık falan kullnyrm gercı ama cok sık kullnmyrmm untyrm bazn
Yok benim kociş yapıyor bazen yemek yedikten sonra diyorum kii ütü var bir sürü ben onları ütülim sonra bulaşıkları makineye yerleştirim diyorum (blöf yapıyorum) bakıyorum mutfağa giriyor birde titiz tezgahı falan çamaşır suyuyla silmeden bırakmaz mis gibi yapıp çıkıyor bende ütüyü bitirmiş oluyorum sonra beraber vakit geçiriyoruz.
Bu arada mangoda bir çanta ve cüzdan gördüm akşam onları alıcam bayıldım bayıldım geçende bir hırka almıştım... Ama en çok takıntım ayakkabıda artık sayamadım kaç tane oldu her beğendiğimi alıyorum yazık kociş benim yüzümden iflas edicek
cnm oley marka cilt maskesi kullan yada nivea bunlar en azından fazla oluşmasını önlüyor ama siyah gözenekleri sıkıp temizlemek gerekli tonicte önemli tabii temzlemek..ama düzenli maske kullanımı siyah gözeneği önliyor pudra ve fondoten sitah nokta çok yapıor malesef...:44:
merhaba hatunlar:)
ben geldimm kendime göre bir topik buldum galiba evli ve kokoş:):)