- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
ne aldın bide parise kaç kez gittin bakem
nasıl dürttüm seniiii ohhhhhh canıma deysinnnn
nerden atladınlaaaaa eyfel kulesı hala sağlam mııı bıtarafı eğilmiş diyorlarrr
gunaydın hatunlar nasılsınızzz?
bakalım afertn hep bole olun buraalrda olun kaybıomayın yoksa cok kotu olurrr..
burcum nerdesn yaa dertlesemedık yoksn nezmndrr
ıpek ongunu bend eokumstum yaaa hehehe cok guzldı:):)
koket almadnmı kızzz neyse bover parfumu avon katalogu bul ac ordn al bırtane ındrm var cok guzl olmasada ıdare eder:)) kocayı fazla suslemeye puslmeye kokutmaya gerenkkk yok benceee
bocuk la psıkolojımı bozdn sabah ogle aksammmm kacıncı sayfadasın dıye soruyon barı oglen sorma laaa cunku bır sabah bır aksam okuyorum kıtabı zuhahahahah:)):) herkes senınnn gıbımı ole bos vaktı bol olsn kocann yanndada kıtap okumaya kalkarsamm vurur benı ztn onlada gergnzzz:):) paris kacıslarıma ısyann ettı oda
mannnayak garu ozman sen yüz fırça darbesını de okumussundurrrr
koket almadnmı kızzz neyse bover parfumu avon katalogu bul ac ordn al bırtane ındrm var cok guzl olmasada ıdare eder:)) kocayı fazla suslemeye puslmeye kokutmaya gerenkkk yok benceee
bocuk la psıkolojımı bozdn sabah ogle aksammmm kacıncı sayfadasın dıye soruyon barı oglen sorma laaa cunku bır sabah bır aksam okuyorum kıtabı zuhahahahah:)):) herkes senınnn gıbımı ole bos vaktı bol olsn kocann yanndada kıtap okumaya kalkarsamm vurur benı ztn onlada gergnzzz:):) paris kacıslarıma ısyann ettı oda
sağlam ona bişi olmaz laa turp gibi sanki biraz boy atmış gibi hatta cnm yanıo laa bucu noldu nazara geldim haaa alt takımlar gitmesin aman
mannnayak garu ozman sen yüz fırça darbesını de okumussundurrrr
aşamda yokkk yarın sabah gelcekk kuzm neyse 1 ay sonra evlılık yıldönümümüz
ahahahha
manyak garu bende cok büyük dıye utanırdım hep
göze çarpıyordu benımkıler
3 defa terar tekrar okudum en sevdiğim yeri iç çamaşırı giymiyodu erkek arkdş. yanına etekle gitmişti oda elini şee etmişti çok sevdim o kitabıı ezbere bilyom gibi
onuda ben okuyayım barı zuhahahaha yalnız bu ucurtma avcısı cok guzl bır kıtapms baslarndym hala ama cok surkleyıcı uzn zamandn sonra boyyle kıtap okummstm ama işte bunlrn yannda okudgm mucızlr dukkanı vs de fıs kalıyor o derece
bende göze çarpsın die okl gömleğini hep 3 düğme ilklemezdim hopp hopp ederdi müdürün yüreği aşıktım adama bilyonuz zatenn
bende göze çarpsın die okl gömleğini hep 3 düğme ilklemezdim hopp hopp ederdi müdürün yüreği aşıktım adama bilyonuz zatenn
aşamda yokkk yarın sabah gelcekk kuzm neyse 1 ay sonra evlılık yıldönümümüz
ahahahha
manyak garu bende cok büyük dıye utanırdım hep
göze çarpıyordu benımkıler
pofuduk terlıklerden aldım cnm
parıs yok
halam yolda karnım 3 güdr ağrıyo ama gelmıo
valla süpersin lann ben kocama bişi almadım yazın param yoktu çalışmıyodum zaten iskenderundaydım D.Gününde
SAPUKKK:):)3 defa terar tekrar okudum en sevdiğim yeri iç çamaşırı giymiyodu erkek arkdş. yanına etekle gitmişti oda elini şee etmişti çok sevdim o kitabıı ezbere bilyom gibi
bended olgun kıtapları var cok severdm onları
len sus çemkırmede cevap ver
kocemeın yanında okumuymkı ccanumm o yorulmuştu uydu bende yanına sokuldum yatakta sıcak elektrıklı battanıyeden ohh 40 dk falan okudumm
ksım dıkkat et laaaa bırasssss çüssss bezen benımde bazı pozsyonlarda çok agrıyor atlma matlama yapmadıgım halde çüşşş diyom sana
oku nennne okuuu ucuk bıseyyyyyy ahahahahha
:13::13::13: aynen ben kokutmayım hatta leş koksun benden başkası bakmasın elimde olsa kara çarşaf giydirirm adama
güneşş ben çok yorulyomm gece çağan fazla uyumuyor diş çıkarcak galiba hep ağladı 2 saat toplasan uyumuşumdur doyuyor aslında ama neden böyle sabahta erken kalkıo
ksım dıkkat et laaaa bırasssss çüssss bezen benımde bazı pozsyonlarda çok agrıyor atlma matlama yapmadıgım halde çüşşş diyom sana
guneşşşşş senın fıftıfıtı durumlarını sormuyom nesamdırrrr oğlum nası gıdıyor ıslerrrr