Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende şeker portakalını okumustum sanırım sonra da şey vardı bir gençkızın gizli defteri seri vardı ipek ongunun onları okumustum hehehe ozel hayat mudaheleye baylıyırmmm

hahahah fişler demi ömer nıye hep mısır yıyordu acabaaaa hala omer adınlda bırını gorsem mısır yıyordur dıye dusunutor.Emelde sokak kızıydı hep emel eve gel derdık.IŞILDA HALA ILIK SÜT İÇİYORMUDUR Kİİ

ALi bak
Ali ata bak
Emel eve gel
Ömer mısır yer
Ömer mısır sever
Jale bu barj
Jale bu jandarma
yıldız yumurta soy
Dayım dugune gıttı
Kaya okula koş
Oya okula koş
Cemil cici kuş öttü

Son düzenleme:
baktım kocayı aradım diesel alıcım sana dedim 89 TL verme şimdi parfüme dedi para harcamıcakmışım artık kendi bilir aslında herşeye çok para vermicem haklı

koket ben sana ne dedım
elındekı sahıp ol
neymışbı parfume 89 tl verılır mı beeesankı ancelına garu
kocen içinde olsa verme

güneşş kaç yüzüncü sayfadasınben dün akşam leyla ya başladımmm kocemden pek okuyamadım ama

bugün kocemın d günüdün akşam gelmıycem dedı bende gıttım hedıyesını aldım balon alıp notlarla falan süslüycektım evı sabah gelınce benden sonra görecektı
nerde yolda yürüyom elımde hedıyesı bı baktım kocem gelıo karşıda
herşey moktan oldu
hedıyesını verdımmm öle sakınce bişi oldu

akşama çılgınca bısey yaparsınnn bence kendını paketleee

laaa pariste eyfele uzun atlama yaptım yumurtalıklar iptal oldu galiba benim kasıklarım ağrıyoooooooooooooooooooooooo

laaa pariste eyfele uzun atlama yaptım yumurtalıklar iptal oldu galiba benim kasıklarım ağrıyoooooooooooooooooooooooo

nasıl dürttüm seniiii ohhhhhh canıma deysinnnn

nerden atladınlaaaaa eyfel kulesı hala sağlam mııı bıtarafı eğilmiş diyorlarrr

Son düzenleme:
bende şeker portakalını okumustum sanırım sonra da şey vardı bir gençkızın gizli defteri seri vardı ipek ongunun onları okumustum hehehe ozel hayat mudaheleye baylıyırmmm

ana hgenç kızın gizli defteri serra ayyy çok seviyodum yaaaaaaaaaaaaaaaaa bendensin:13:

sen herhalde lısede yada orta okulda basladınnn kıtap okumaya kokett cocukken bole kıtaplar okunmaz herhal bence sen aşkı memnuyla başlamlıydınn

ben orta okl 1 de başladım cnm aklımda aşk meşk sex olunca dürtüler gıpraşmlar annemin aşk romanları ile lise kadar büyümüştüm çoktan sürekli memişlerimi kontrol ediodum dört gözle büyüsünler die bekliodum sen çocukken daha pohahahahahahah

mıçtımın fişlerini hep kaybederdim yaa fiş defterinide hep unutrdum ben ozmanlar pembe kilotlarımı düşünyodum cnm pohahahhaaha töbeee

koket ben sana ne dedım
elındekı sahıp ol
neymışbı parfume 89 tl verılır mı beeesankı ancelına garu
kocen içinde olsa verme

dün karar verdim evet artık bebeğede kendime kocamada çok fazla bişi almıcam lazım olmadıkça parayı iktisatlı kullanmam lazım:26:

mannnayak garu ozman sen yüz fırça darbesını de okumussundurrrr

ne aldın bide parise kaç kez gittin bakem

akşama çılgınca bısey yaparsınnn bence kendını paketleee

aşamda yokkk yarın sabah gelcekk kuzm neyse 1 ay sonra evlılık yıldönümümüz

ahahahha

manyak garu bende cok büyük dıye utanırdım hep
göze çarpıyordu benımkıler

gunaydın hatunlar nasılsınızzz?
bakalım afertn hep bole olun buraalrda olun kaybıomayın yoksa cok kotu olurrr..

burcum nerdesn yaa dertlesemedık yoksn nezmndrr

ıpek ongunu bend eokumstum yaaa hehehe cok guzldı:):)

koket almadnmı kızzz neyse bover parfumu avon katalogu bul ac ordn al bırtane ındrm var cok guzl olmasada ıdare eder:)) kocayı fazla suslemeye puslmeye kokutmaya gerenkkk yok benceee

bocuk la psıkolojımı bozdn sabah ogle aksammmm kacıncı sayfadasın dıye soruyon barı oglen sorma laaa cunku bır sabah bır aksam okuyorum kıtabı zuhahahahah:)):) herkes senınnn gıbımı ole bos vaktı bol olsn kocann yanndada kıtap okumaya kalkarsamm vurur benı ztn onlada gergnzzz:):) paris kacıslarıma ısyann ettı oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…