Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydın kızlar dün iş yerine gittim müdür izin vermedi 38 gün iznim vardı 18 ini zor verdi..26 sındA iş başı püüüff..çok işim var benim ya nasıl yetiştirecem..
:KK50:

neden izin vermediki? ala ala bebek konusunda diretseydin vijdansızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:KK36::KK36:

18 gün vermeside mucize desene evden çıkma yetiştir ne işlerin varki?:KK14:

cnm sen memur değil mıydınyanı yasal hakkın değil mı
uyus nıye vermeskı:KK47:pislükkkkk

cok tatlısınız len sız o prenses hele lokma yaaa:emir_bebek::emir_bebek:

memeur da yıllık iznini kullancak ücretsiz değil...onun hepsini vermeme hakkına sahipler...:26:

alara çok tatlı off bitanede kız istiyom ben 3 sene sonra...yok 4 sene olsun çok yoruldum paşayı taşımaktan belim çıkcak bu çocuk 10 kilo olunca ben nasıl taşıyacam küfeci olurdu eskiden bilirmisniz ondan olsaydım kiralasaydım evin içindeee:KK52::KK52:

Günaydin Kokosslar :KK12:
günaydın cnm
nerelerdesnnnn
yaff böcük kilo alımı güzelde maşallah çok kusar oldu üzülyorum yaaa meyve püreleri veryom artık pek seviyor...

yoğurdada başlıyoruz yaff ben süt aldım dairede sütçü amcadan köyden getiryo sütü mayaladım akşam baktım tutmamış neden tutmadıki çok ta kapadım heryerini battaniye felan annem ne dediyse yaptım offf olmadı okdar emek ettiim aldım götürdüm kaynattım mayaladım gittim geldim tutmamış bişi olmadımı sinir oluyorum

bak bu ojeleri mıknatıslı ojheler varya öle yapcan bazılarının desenide üzerine atılan değişik renklerden kaynaklanıyo bacıcığım hergünmü gidiyon parise ala ala yap hafta sonu ne olcak:21: çatlayan ojelerde güzel onlardan yap değişik renlerde kahve üzerine siyah çatlayan al leopar desen olsun süper oluyo valla :13:

başka resmi yokmu meleğinin onu değiş bare :KK14:

ıyı edıon cnmmm alsın kılo ama cokta değil kılolu cocuklar tembel oluyoo uyuşuk oluoo:)

valla hıc yoğurt mayalamadımkı bılmım

memeur da yıllık iznini kullancak ücretsiz değil...onun hepsini vermeme hakkına sahipler...:26:

alara çok tatlı off bitanede kız istiyom ben 3 sene sonra...yok 4 sene olsun çok yoruldum paşayı taşımaktan belim çıkcak bu çocuk 10 kilo olunca ben nasıl taşıyacam küfeci olurdu eskiden bilirmisniz ondan olsaydım kiralasaydım evin içindeee:KK52::KK52:

he anladım cnm bende doğumdan kalan ızn sandımmm

len hanı hemen yapcaktın noldu:KK53::KK53:heee
bencede 3 4 yıl sonra çokta ara vermeden yapmalısınn ara verdıkçe daha zorlaşıo bıde okula başlarsa daha zor

yok ya bunların arasında mıknatıslı
sen bılyon mu onu böle tutuyon mıknatısı araya sankı sıyah sürmşsün gıbı dalgalandırıoo:KK6:
kahve bulamadım cnm yoksa benımde ılk aklıma gelen desen leopar
diğerlerıde prof.yapmış bence cok güzellerrr
benım o kadar vaktım yok her vakıtte kıtap okuduğumdan:KK1:

Kizlar hatirliyosunuzdur belki benim saclarim sariydi, coook ama cok yiprandi kirildi hatta yandi ve kahveye boyattim, simdi oda akiyor, biraz kendi rengime dönmek istiyorum, saclarimi besleyecek bi maske tavsiye edebilirmisiniz bana

kızlar günaydınnnn

aranıza yeni katılıyorum evliyim çalşıyorum bakımlıyım ve hatta aramızda kalsın biraz da kokoşumm sizlerle çok güzel paylaşımlar yapacağımızı düşünüyorum

kızlar günaydınnnn

aranıza yeni katılıyorum evliyim çalşıyorum bakımlıyım ve hatta aramızda kalsın biraz da kokoşumm sizlerle çok güzel paylaşımlar yapacağımızı düşünüyorum

h geldınnnnn
ne kadarlık evlısın
ilin neresı
kaç yaşındasın

bende bu topıce hıc uymuyorum cunku hıc kokoş değilim bı ocelerım var:KK1:

günaydın cnm
nerelerdesnnnn

ıyı edıon cnmmm alsın kılo ama cokta değil kılolu cocuklar tembel oluyoo uyuşuk oluoo:)

valla hıc yoğurt mayalamadımkı bılmım

he anladım cnm bende doğumdan kalan ızn sandımmm

len hanı hemen yapcaktın noldu:KK53::KK53:heee
bencede 3 4 yıl sonra çokta ara vermeden yapmalısınn ara verdıkçe daha zorlaşıo bıde okula başlarsa daha zor

yok ya bunların arasında mıknatıslı
sen bılyon mu onu böle tutuyon mıknatısı araya sankı sıyah sürmşsün gıbı dalgalandırıoo:KK6:
kahve bulamadım cnm yoksa benımde ılk aklıma gelen desen leopar
diğerlerıde prof.yapmış bence cok güzellerrr
benım o kadar vaktım yok her vakıtte kıtap okuduğumdan:KK1:

mıknatıslı görümcem yapıyorduda oda renkli yapmıştı pek güzel oluyor bunlarda var lenn bide karışık sürdüğüde var hepsi süper yaa

kahveyi alta sürüyon flomardan almıştım siyahta çatlayan alıyon sor bakam belki bulursun

mıknatıslı görümcem yapıyorduda oda renkli yapmıştı pek güzel oluyor bunlarda var lenn bide karışık sürdüğüde var hepsi süper yaa

kahveyi alta sürüyon flomardan almıştım siyahta çatlayan alıyon sor bakam belki bulursun

valla senn ekledıklerının coğunu şimdık gördüm ve dedığım gıbı prof.işi sankı cnm

bende sıyah var bı deneyım o zamann
azcık kokoşluk bulaşır belkı

günaydınnn:KK19:

sen akkabı topuklu giyemiyodun dimi:KK14:

makyaj niye yapmıyosun?

şu avatarı değişsene azcuk...:KK31:

günaydın cnmm
resımlerı gördümmm paşan maşallah nasılda kılo almış cnmm
ıkısıde cok tatlu
sız buluşun buluşunnnn:63:

cok gymek ıstıyorum son zamanlarda aslında azcık kadın gıbı olmak:KK37:ama olmuoo yürüyebılıyorum ama alışık değilim ayakkabı sankı emanet bıde cok vuruyoo
en son flo da görmştm harıka ama sankı gydım ve parmak uçlarım öne doğru gıdıo ve canım cok yanıoo

makyaj nıye yapmıommmm
üşenıommm:KK17:doğallığı cok çekıcı gelıo bana
bıde sabh cok erken uyanıp kahvaltı şu bu kıtap falan okuyommm
aslında yapabılırım

cıx değişmem o benım meleğım:KK69:

anammm harıka len onlar
nasıl alcem kı nasıl yapcemkı onlardan
bıde 2 günde bı dizi hergun duş sılıom cnmmm
en son çatlayan ocelerden aldım bıde mıknatıslı oce aldımmm
bıde yapıştırıcı aldımmm
keşke bunlardan yapabılsemmm

bende sevıyrm bunlrı ama işte dızı cekmlerı yuzdn fırst vermıyr dızı olmasa omur vr nezmn sursm ya uyanr ya bısı ıster hehehe:)

yaff böcük kilo alımı güzelde maşallah çok kusar oldu üzülyorum yaaa meyve püreleri veryom artık pek seviyor...

yoğurdada başlıyoruz yaff ben süt aldım dairede sütçü amcadan köyden getiryo sütü mayaladım akşam baktım tutmamış neden tutmadıki çok ta kapadım heryerini battaniye felan annem ne dediyse yaptım offf olmadı okdar emek ettiim aldım götürdüm kaynattım mayaladım gittim geldim tutmamış bişi olmadımı sinir oluyorum

bak bu ojeleri mıknatıslı ojheler varya öle yapcan bazılarının desenide üzerine atılan değişik renklerden kaynaklanıyo bacıcığım hergünmü gidiyon parise ala ala yap hafta sonu ne olcak:21: çatlayan ojelerde güzel onlardan yap değişik renlerde kahve üzerine siyah çatlayan al leopar desen olsun süper oluyo valla :13:

başka resmi yokmu meleğinin onu değiş bare :KK14:

catlayan ojelerdn bend eıstyrmmm dur cıkcam bakaym sımdı hehehe

Kızlar Merhabaa:KK16::KK16: GÜnünüz nasıl geçiyorr ?? Kimsee Yok heraldee şuann.:KK14:

Kızlar Merhabaa:KK16::KK16: GÜnünüz nasıl geçiyorr ?? Kimsee Yok heraldee şuann.:KK14:

h geldunnnn

bugun cok yoğundum ve cok yoruldummm ancak geldımmm
nasılsın

güneş ah şu dızıler olmasada yapsak öle oceler demı bazen ben dıom valla ocelerımı bozamam dıye o zaman ama kuaförde şekıl yaptrmış oluyorum amannn:KK1:

h geldunnnn

bugun cok yoğundum ve cok yoruldummm ancak geldımmm
nasılsın

güneş ah şu dızıler olmasada yapsak öle oceler demı bazen ben dıom valla ocelerımı bozamam dıye o zaman ama kuaförde şekıl yaptrmış oluyorum amannn:KK1:

Ben iyiyim Canım ne olsun. Evin İşi gücü Uğraşıp duruyorum:KK16::KK16:

X