Kokoşş Hatunlar Kulübü

dedimki ben oğlağım erkek arkadaşımda oğlak şimdilik bi sorun yok ama ben cok inatcıyım acaba daha sonra sorun yasar myız

Oğlak erkeğinin yapısıyla uğraşmak kolay değildir. Ancak aynı burçtan bir kadının şansı vardır.

Oğlak erkeğinin, sizin gibi kendini itici güç olarak arka planda tutmaya hazır ve hırslı bir kadına ihtiyacı vardır. İlişkiniz ancak bu şartlar altında sürekli olabilir.

Gerçekten egoisttir. Oğlak erkeğinin yaşamında herşey kendi içinde düzenli olmalıdır. Herşey kendi belirli yerinde olmalı ve orda kalmalıdır.

Oğlak erkeği mesleğinde kararlı ve azimlidir. Bu da sizin düşüncelerinize denk düşer, çünkü siz azimsiz, tembel bir erkeği asla sevmezsiniz

Miray yazmıştı canım kaçırmışsın sanırım ....

kızlar ben kaçişşşşşşşş kociş gelcek yarın görüşürüz sabah gelirim ögleden conra yokum ama sabah gelirim hadi öptm iyi cilvelenmeler

kudurukk azgınnnnn
alemsin valla yaaaa
randevu ayrııııı çalışma ayrı var tabi kızım hatta bi arkadaşım işten sonra sancısı geldide doğum yaptı valla bana doktor hiç yapmayın demedi bizde sözünü dinledik

hamişken dahada zevkliiiiiiiiiiiiii

ne güzel avatarın var çok şekkşiiiii.....

kendini bırakmak yok bizim topiktee herkes tecrübeli paylaşsınlar yavaş yavaş kıvama gelirisn sen kaç kredi kartın var ondan bahset bacımmmm
hos buldum.ewet gelmeye basladim bile ay ne topikmis aninda beni kendimie getirdi .kocis gelsin hemen kizi ona birakip kuaföre gidiyorum ilk önce sac kas degisecek.
ne kredi karti anacim anlamadim :26:
elmi naber fıstıkkkk nerelerdesın kıs kacırannnnn

tatildeydin hayatim ,
ay artik kaciracak kiz bulamiyorum ya

bakk hatuncuğum kokoş olmak için yüklü bir kredi kartına ihtiyacın varr saç baş makyaj gecelikler eşofmanlar ve daha niceleri...çantalar akkabılar kolyeler şallar ohhh beee rahatladım dersin limit kalmayınca...

zuzu senllikk konulardan bahsedioss kızzz ....

evlere şenlik varr.....

sende saten giyonmu cicişler kocişine nelerle kandıryon kocişi bakam az tio ver....

Kız herkes saten giyiyor burası çok soğuk ben giyemiyorum gece donuyoruz yorganın altında birde battaniye var düşün artık

zuzu senllikk konulardan bahsedioss kızzz ....

evlere şenlik varr.....

sende saten giyonmu cicişler kocişine nelerle kandıryon kocişi bakam az tio ver....

kız zuzu daha nişanlı dur hele öğrenmeye gelmişşşşşşşş

zuzumm kız ne zamandır yoksun yawwwwwwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…