dedimki ben oğlağım erkek arkadaşımda oğlak şimdilik bi sorun yok ama ben cok inatcıyım acaba daha sonra sorun yasar myız
ay buna koptum gerçekten ben
denemeli
bu topikye yine bi bekar ben varım sanırsam yaaaaaaaaa
kızlar ben kaçişşşşşşşş kociş gelcek yarın görüşürüz sabah gelirim ögleden conra yokum ama sabah gelirim hadi öptmiyi cilvelenmeler
kudurukk azgınnnnnbenımkı canı cekınce hadeee gıttt hazırlan felan dıyo sınır oluyorummm wooodyyyyyyyy dıyeee bağırıyorummm kendılığınden gelişmeliii ben bıkere akşamm gıttım yatak odasına şole bı guzel gıyındım suslendımm bı çıglık attımmm askımmmmm bocek var cabuk koş dıye bu damladı hemen nerde dıyoooo bend eışteeee burdaaaaaa dedımm pek bı hoşuna gıtttı sımdı ıkıde bırr aşkım böcek oldurelılm mııı dıyo bana
randevu ayrııııı çalışma ayrı var tabi kızım hatta bi arkadaşım işten sonra sancısı geldide doğum yaptı valla bana doktor hiç yapmayın demedi bizde sözünü dinledik
Senide evlendirelim biran önce olmuyor böyleee
amaann nasılsa evlenirim şu günlerimin bi tadını çıkarayım,,,,
kudurukk azgınnnnn
alemsin valla yaaaa
hamişken dahada zevkliiiiiiiiiiiiii
hos buldum.ewet gelmeye basladim bile ay ne topikmis aninda beni kendimie getirdi .kocis gelsin hemen kizi ona birakip kuaföre gidiyorum ilk önce sac kas degisecek.ne güzel avatarın var çok şekkşiiiii.....
kendini bırakmak yok bizim topiktee herkes tecrübeli paylaşsınlar yavaş yavaş kıvama gelirisn sen kaç kredi kartın var ondan bahset bacımmmm
elmi naber fıstıkkkk nerelerdesın kıs kacırannnnn
kızlar ben kaçişşşşşşşş kociş gelcek yarın görüşürüz sabah gelirim ögleden conra yokum ama sabah gelirim hadi öptmiyi cilvelenmeler
............
hos buldum.ewet gelmeye basladim bile ay ne topikmis aninda beni kendimie getirdi .kocis gelsin hemen kizi ona birakip kuaföre gidiyorum ilk önce sac kas degisecek.
ne kredi karti anacim anlamadim :26:
tatildeydin hayatim ,
ay artik kaciracak kiz bulamiyorum ya
zuzu senllikk konulardan bahsedioss kızzz ....
evlere şenlik varr.....
sende saten giyonmu cicişler kocişine nelerle kandıryon kocişi bakam az tio ver....
zuzu senllikk konulardan bahsedioss kızzz ....
evlere şenlik varr.....
sende saten giyonmu cicişler kocişine nelerle kandıryon kocişi bakam az tio ver....