Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnm onun türü tükendi dikkat et sen ona son üretim senin kocan maşaallahhhh

ben cıkarken cok fena seyler yazardımmmm evlenınce yasmadımmmm bılmem yazsamıkı amaa ben onceden tarıh konuslmasını sevmıyom buyusu kacıyooo

aynen benmkide sevmiyo akşam geldimi sürpriz yapıyorum birden oldumu dahada zevkli oluyo..akşam hazırlanıcam felan yokyaa bencede büyüsü olmuyo...ama ondan habersiz sürprizler güzel...ben kararverdim mum yakıp uyucam

araya yastık koyup öle yatılarmış hamişken neden??? hamişken çalışma (randevu) varmı???

dedimki ben oğlağım erkek arkadaşımda oğlak şimdilik bi sorun yok ama ben cok inatcıyım acaba daha sonra sorun yasar myız
Arada kaçmıştır yazdıkların tatlım o kadar yazılan varki ister istemez kaçıyor zahmet olmazsa tekrar yazarmısın hemen yorumlayalım

merhaba hanimlar,
benide alin araniza cünkü ben de evlenip kendini birakanlardanm.
hele birde cocuk oldu dahada biraktim ne olacak benim bu halim yaww.

ne güzel avatarın var çok şekkşiiiii.....

kendini bırakmak yok bizim topiktee herkes tecrübeli paylaşsınlar yavaş yavaş kıvama gelirisn sen kaç kredi kartın var ondan bahset bacımmmm

araya yastık koyup öle yatılarmış hamişken neden??? hamişken çalışma (randevu) varmı???

randevu ayrııııı çalışma ayrı var tabi kızım hatta bi arkadaşım işten sonra sancısı geldide doğum yaptı valla bana doktor hiç yapmayın demedi bizde sözünü dinledik

benımkı canı cekınce hadeee gıttt hazırlan felan dıyo sınır oluyorummm wooodyyyyyyyy dıyeee bağırıyorummm kendılığınden gelişmeliii ben bıkere akşamm gıttım yatak odasına şole bı guzel gıyındım suslendımm bı çıglık attımmm askımmmmm bocek var cabuk koş dıye bu damladı hemen nerde dıyoooo bend eışteeee burdaaaaaa dedımm pek bı hoşuna gıtttı sımdı ıkıde bırr aşkım böcek oldurelılm mııı dıyo bana

değiştir kendini bir anda adam şok olsun gecelikklerden konuşma tarzına giyiminden makyajına vallahi şok oluyolar

dinle kızz esma yakınmaktan vazgeç uygula bacım uygulaaa ...!! şu prime all a bi git sen kokoş şeler al evde giyilceklereden ossun...

ay buna koptum gerçekten ben

denemeli

süper süperiyi fikir geçenlerde halasının vcsindeydik allahımmmm ne manyak gündü yaaa ramazanda oruç sonrası öffffff benmki haala zikrediyo saolsun halama gidelimmi dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…