:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Kızkardeşim benim kociş sinirlenmiyor açıyor interneti tv açık vakit geçiriyor arada geliyor öpücük veriyor benim kocişim yaaa öyle güzel olmuşsun böyle güzel olmuşsun diyor şöyle yaparsan belki dahamı güzel olur diyor anlıyorda valla
bi ay kullandım kanama durmayınca çıkarttım ayhh onun rahatlığı gibisi uok işte bebek tehlikye girer diyince korktum
iştee böyle kazma olursan adamda sana değer vermiorr... herşey için çokmu geçç...
yaaa nie ben böyleyimmm :84:
ne okudun kızz ...
merhaba hanimlar,
benide alin araniza cünkü ben de evlenip kendini birakanlardanm.
hele birde cocuk oldu dahada biraktim ne olacak benim bu halim yaww.
ben cıkarken cok fena seyler yazardımmmm evlenınce yasmadımmmm bılmem yazsamıkı amaa ben onceden tarıh konuslmasını sevmıyom buyusu kacıyooo
cnm onun türü tükendi dikkat et sen ona son üretim senin kocan maşaallahhhh
son cümleni anlamadım ama :44:yaziim ben hamişken genelde sırtımı dönüp isterdim daha rahat oluo bide zevk hanihımm bide kısa gecelikle yatardım kalçalarımı anca kapatan bacaklarımdan hoşlanırdı yatarken attırırdım üserine rahat ediom die başka aklıma gelmio ne diyim böle işte
okadar fanfın konusrusak olacagı bu prensin buyuyor yazmıssın ben onu bı annn p..n s...mm buyuyor okudum nannn
Arada kaçmıştır yazdıkların tatlım o kadar yazılan varki ister istemez kaçıyor zahmet olmazsa tekrar yazarmısın hemen yorumlayalım
merhaba hanimlar,
benide alin araniza cünkü ben de evlenip kendini birakanlardanm.
hele birde cocuk oldu dahada biraktim ne olacak benim bu halim yaww.
araya yastık koyup öle yatılarmış hamişken neden??? hamişken çalışma (randevu) varmı???
aynen benmkide sevmiyo akşam geldimi sürpriz yapıyorum birden oldumu dahada zevkli oluyo..akşam hazırlanıcam felan yokyaa bencede büyüsü olmuyo...ama ondan habersiz sürprizler güzel...ben kararverdim mum yakıp uyucam
sen sırtını ver adama bukadar söylüyorum....
değiştir kendini bir anda adam şok olsun gecelikklerden konuşma tarzına giyiminden makyajına vallahi şok oluyolar
bu topikye yine bi bekar ben varım sanırsam yaaaaaaaaa
benımkı canı cekınce hadeee gıttt hazırlan felan dıyo sınır oluyorummm wooodyyyyyyyy dıyeee bağırıyorummm kendılığınden gelişmeliii ben bıkere akşamm gıttım yatak odasına şole bı guzel gıyındım suslendımm bı çıglık attımmm askımmmmm bocek var cabuk koş dıye bu damladı hemen nerde dıyoooo bend eışteeee burdaaaaaa dedımm pek bı hoşuna gıtttı sımdı ıkıde bırr aşkım böcek oldurelılm mııı dıyo bana
benımkı canı cekınce hadeee gıttt hazırlan felan dıyo sınır oluyorummm wooodyyyyyyyy dıyeee bağırıyorummm kendılığınden gelişmeliii ben bıkere akşamm gıttım yatak odasına şole bı guzel gıyındım suslendımm bı çıglık attımmm askımmmmm bocek var cabuk koş dıye bu damladı hemen nerde dıyoooo bend eışteeee burdaaaaaa dedımm pek bı hoşuna gıtttı sımdı ıkıde bırr aşkım böcek oldurelılm mııı dıyo bana
dedimki ben oğlağım erkek arkadaşımda oğlak şimdilik bi sorun yok ama ben cok inatcıyım acaba daha sonra sorun yasar myız