Kokoşş Hatunlar Kulübü

Kızkardeşim benim kociş sinirlenmiyor açıyor interneti tv açık vakit geçiriyor arada geliyor öpücük veriyor benim kocişim yaaa öyle güzel olmuşsun böyle güzel olmuşsun diyor şöyle yaparsan belki dahamı güzel olur diyor anlıyorda valla :KK52::KK52:

cnm onun türü tükendi dikkat et sen ona son üretim senin kocan maşaallahhhh:nazar:

ben cıkarken cok fena seyler yazardımmmm evlenınce yasmadımmmm bılmem yazsamıkı amaa ben onceden tarıh konuslmasını sevmıyom buyusu kacıyooo

aynen benmkide sevmiyo akşam geldimi sürpriz yapıyorum birden oldumu dahada zevkli oluyo..akşam hazırlanıcam felan yokyaa bencede büyüsü olmuyo...ama ondan habersiz sürprizler güzel...ben kararverdim mum yakıp uyucam:KK23::KK23::KK16::KK16:

son cümleni anlamadım ama :44:yaziim ben hamişken genelde sırtımı dönüp isterdim daha rahat oluo bide zevk hani:KK17: hımm bide kısa gecelikle yatardım kalçalarımı anca kapatan bacaklarımdan hoşlanırdı yatarken attırırdım üserine rahat ediom die:KK1: başka aklıma gelmio ne diyim böle işte

araya yastık koyup öle yatılarmış hamişken neden??? hamişken çalışma (randevu) varmı???

dedimki ben oğlağım erkek arkadaşımda oğlak şimdilik bi sorun yok ama ben cok inatcıyım acaba daha sonra sorun yasar myız
Arada kaçmıştır yazdıkların tatlım o kadar yazılan varki ister istemez kaçıyor zahmet olmazsa tekrar yazarmısın hemen yorumlayalım :KK52::KK52:

merhaba hanimlar,
benide alin araniza cünkü ben de evlenip kendini birakanlardanm.
hele birde cocuk oldu dahada biraktim ne olacak benim bu halim yaww.

ne güzel avatarın var çok şekkşiiiii.....:KK17:

kendini bırakmak yok bizim topiktee herkes tecrübeli paylaşsınlar yavaş yavaş kıvama gelirisn sen kaç kredi kartın var ondan bahset bacımmmm:KK51:

araya yastık koyup öle yatılarmış hamişken neden??? hamişken çalışma (randevu) varmı???

randevu ayrııııı çalışma ayrı var tabi kızım hatta bi arkadaşım işten sonra sancısı geldide doğum yaptı valla bana doktor hiç yapmayın demedi bizde sözünü dinledik:KK1::KK1:

aynen benmkide sevmiyo akşam geldimi sürpriz yapıyorum birden oldumu dahada zevkli oluyo..akşam hazırlanıcam felan yokyaa bencede büyüsü olmuyo...ama ondan habersiz sürprizler güzel...ben kararverdim mum yakıp uyucam:KK23::KK23::KK16::KK16:

benımkı canı cekınce hadeee gıttt hazırlan felan dıyo sınır oluyorummm wooodyyyyyyyy dıyeee bağırıyorummm kendılığınden gelişmeliii ben bıkere akşamm gıttım yatak odasına şole bı guzel gıyındım suslendımm bı çıglık attımmm askımmmmm bocek var cabuk koş dıye bu damladı hemen nerde dıyoooo bend eışteeee burdaaaaaa dedımm pek bı hoşuna gıtttı sımdı ıkıde bırr aşkım böcek oldurelılm mııı dıyo bana

değiştir kendini bir anda adam şok olsun gecelikklerden konuşma tarzına giyiminden makyajına vallahi şok oluyolar:KK34::KK53::KK53::KK53:

dinle kızz esma yakınmaktan vazgeç uygula bacım uygulaaa ...!! şu prime all a bi git sen kokoş şeler al evde giyilceklereden ossun...:KK52:

benımkı canı cekınce hadeee gıttt hazırlan felan dıyo sınır oluyorummm wooodyyyyyyyy dıyeee bağırıyorummm kendılığınden gelişmeliii ben bıkere akşamm gıttım yatak odasına şole bı guzel gıyındım suslendımm bı çıglık attımmm askımmmmm bocek var cabuk koş dıye bu damladı hemen nerde dıyoooo bend eışteeee burdaaaaaa dedımm pek bı hoşuna gıtttı sımdı ıkıde bırr aşkım böcek oldurelılm mııı dıyo bana

ay buna koptum gerçekten ben :KK1::KK1::KK1::KK1:

denemeli:KK52::KK52::KK52::KK52:

süper süper:KK9::KK9:iyi fikir geçenlerde halasının vcsindeydik allahımmmm ne manyak gündü yaaa ramazanda oruç sonrası öffffff benmki haala zikrediyo saolsun halama gidelimmi dio:KK1::KK1:

X