Kokoş Patiklerim

çok güsel bunlar, benimde var biraz değişik teyzecim yapmıştı saolsun, benimkinin önünde gül var büyükçe, bide biri düğmeli biri de uzun bağcıklı,
bağcıkları dolayınca bacağa çok hoş duruyor, sexy patik naniknanik

Aynı patikten bende de var beyaz lacivert ilk bakışta bu nasıl giyilir ayağa densede giyildikten sonra herkes bayılıyor.

canım aynen dediğin gibi ayaktaki haline harkes bayılıyor benim bir arkadaş gördukten sonra seri imalata başladı hergun bir tane örup satıyor yerimseniben

ay çook merak ettim bizede göster lutfen, bende yaparım belki

yaparsın tatlım ya.. inanki çok basit ve fazla zamanını almıyor bir akşamda bitiveriyor. zaten ben öyle çok uzun suren işleri sevmem çabuk sıkılırım :1closedeyes:

biraz önce bunu da anneme gösterttim, anne bak kokoş patiği varmış burda diyom gülüyo kadın, sonra gösterdim aa çok güzelmiş dedi, gelin kızımızla bana yapıvercek bi tane, biz de kokoş olalım ne eksiğimiz var dimikaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: annenin ellerinden öperim tatlım

ellerine sağlık müthişsin maşallah ya
paylaşımın açıklaman içinde ayrıca teşekkürler her şey çok açık ve net

ellerine sağlık müthişsin maşallah ya
paylaşımın açıklaman içinde ayrıca teşekkürler her şey çok açık ve net

canım benim teşekkurler... açıklamalar yeterliyse çok sevindim

çok güzeller ayagınızada yakışmış bu arada...

teşekkurler hayatım.. kıs o benim ayaklarım değil.. biri kız kardeşim diğeri annem kaydirigubbakcemile3

gerçekten müthiş olmuşlar ellerinize sağlık bende yapıcan bunlardan.bizimle paylaştığınız için şimdiden teşekkürler.

gerçekten müthiş olmuşlar ellerinize sağlık bende yapıcan bunlardan.bizimle paylaştığınız için şimdiden teşekkürler.

rica ederim canım takıldığın yer olursa yardımcı olmaya çalışırım kolay gelsin..

aa bunlarda ap ayrı güzeller
iyi günlerde kullan canım
a.s.ellerine sağlıkkkk

sersoy canım ben bunlara bittim çok güzeller yapılışını anlatırsan sevinirim....

tatlım inanki anlatması yapmasından daha zor
önde görduğun motif var ya ondan 8 tane yapıp birleştiriyorsun daha sonra bağcıkları yapıyorsun.. bu patikten bitane daha yapacam o zaman fotoğraflarım daha açıklayıcı olur, azıcık sabredecen yani yerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…