Kokoş Patiklerim

dsci0022u.jpg

PATİĞİN YAPILIŞI;
spa0492.jpg

spa0493.jpg

spa0494.jpg

spa0495.jpg

Motifin uzerini şekillendirme;
dikin.jpg

son olarak motifin etrafı sık iğne yapılır;
spa0507o.jpg

Patiği oluşturmak için bu motiften 8 ad yapılır ve şemada görulduğu gibi birleştirilir
ema.jpg

en sonunda patiğin ön tarafına minik bir çiçek, bilek kısmınada kordon ilave edilir

valla tek kelimeyle harika..okadar net ve düzgün anlatmışsınız ki kutluorum sizi..patiklerde çok güzeller bu arada..:lepi:

valla tek kelimeyle harika..okadar net ve düzgün anlatmışsınız ki kutluorum sizi..patiklerde çok güzeller bu arada..:lepi:

çok teşekkur ederim canım. az da olsa yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana Şeniz

çok teşekkur ederim canım. az da olsa yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana Şeniz

selmacım canım çok güzel olmuş vede çok güzel detaylı anlatmışsın çok teşekkür ederim emeğine ellerine sağlık bişey daha sorucam bunu hangi ipten örüyosun....

selmacım canım çok güzel olmuş vede çok güzel detaylı anlatmışsın çok teşekkür ederim emeğine ellerine sağlık bişey daha sorucam bunu hangi ipten örüyosun....

rica ederim hayatım... inşallah faydası olur..
ipe gelince kristal ipte deniyor buna simli ipte

rica ederim hayatım... inşallah faydası olur..
ipe gelince kristal ipte deniyor buna simli ipte

faydası oluyo canım hemde çok oluyo ben yurt dışına elişi yapıp yolluyorum kendi harçlığımı kendim çıkartıyorum çok teşekkür ederim....

faydası oluyo canım hemde çok oluyo ben yurt dışına elişi yapıp yolluyorum kendi harçlığımı kendim çıkartıyorum çok teşekkür ederim....

aa çok iyi ya, sevindim senin adına.. takıldığın yer olursa sor lutfen seve seve yardımcı olurum, geçi çok basit bi model yerimseniben

aaa nasıl kaçırdım nan ben bunu çatlak selma bak şimdi bombayı patlatacam sana de baken bana ilk resimde ki ayak kime ait sen bi söyle ben senin karnını ağrıtayım nan :roflol:
patik çok güzel tam senlik dibine kadar kokoş ama ayağı söylemezsen bak ölümü yeeeeesositososito

aaa nasıl kaçırdım nan ben bunu çatlak selma bak şimdi bombayı patlatacam sana de baken bana ilk resimde ki ayak kime ait sen bi söyle ben senin karnını ağrıtayım nan :roflol:
patik çok güzel tam senlik dibine kadar kokoş ama ayağı söylemezsen bak ölümü yeeeeesositososito

sen kaçırmışsın zaten kaçıracağını deli karı
he patlat bakim bomba neymiş.. nan senin ölunu ne yapyım gider kunefe yerim :roflol: ilk pakikleri giyen anacığım, ikincisi bacım, uçuncude benim :dilcikar:

:roflol:he ya kaçığım demi vur sen yüzüme vuuur sen şükret ki o ayaklar sana ait değil madem teyzoşumun ayağı vazgeçtim bomba açıklamadan
delü garııı pempe pempe pijamaylan resim çekip kokoş patik diyemi yutturuyon nan:dilcikar: üstü cami altı kilise hesabı:mymeka: patik kokoş güzel ama pempe pijama gitmemiş be bacııım:asigim:

:roflol:he ya kaçığım demi vur sen yüzüme vuuur sen şükret ki o ayaklar sana ait değil madem teyzoşumun ayağı vazgeçtim bomba açıklamadan
delü garııı pempe pempe pijamaylan resim çekip kokoş patik diyemi yutturuyon nan:dilcikar: üstü cami altı kilise hesabı:mymeka: patik kokoş güzel ama pempe pijama gitmemiş be bacııım:asigim:

:roflol: :roflol:
ayol nolmuş kızcağız pembe pijama giymişse.. kıskandınmı şekerim :dilcikar:
hadi söyle hanginden istiyon yerimseniben

kıs ananı bekleme bak anlatmışım bi guzel oğluşunu uyut al eline ipleri kaydirigubbakcemile3

heeee yarım kalan fiskosum noolcek, oklava işi bbattaniyem noolcek, herife ördüğümsüveter noooolcek, aof sınavları noooolcek delikafadulden

X