Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel
valla tek kelimeyle harika..okadar net ve düzgün anlatmışsınız ki kutluorum sizi..patiklerde çok güzeller bu arada..:lepi:
çok teşekkur ederim canım. az da olsa yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana Şeniz
selmacım canım çok güzel olmuş vede çok güzel detaylı anlatmışsın çok teşekkür ederim emeğine ellerine sağlık bişey daha sorucam bunu hangi ipten örüyosun....
rica ederim hayatım... inşallah faydası olur..
ipe gelince kristal ipte deniyor buna simli ipte
faydası oluyo canım hemde çok oluyo ben yurt dışına elişi yapıp yolluyorum kendi harçlığımı kendim çıkartıyorum çok teşekkür ederim....
Canım ellerine sağlık, en kısa zamanda denicem bende Şeniz
aaa nasıl kaçırdım nan ben bunu çatlak selma bak şimdi bombayı patlatacam sana de baken bana ilk resimde ki ayak kime ait sen bi söyle ben senin karnını ağrıtayım nan :roflol:
patik çok güzel tam senlik dibine kadar kokoş ama ayağı söylemezsen bak ölümü yeeeeesositososito
:roflol:he ya kaçığım demi vur sen yüzüme vuuur sen şükret ki o ayaklar sana ait değil madem teyzoşumun ayağı vazgeçtim bomba açıklamadan
delü garııı pempe pempe pijamaylan resim çekip kokoş patik diyemi yutturuyon nan:dilcikar: üstü cami altı kilise hesabı:mymeka: patik kokoş güzel ama pempe pijama gitmemiş be bacııım:asigim:
ay bayılıyorum sizin yaptığınız şeylere yine belirtmeden geçemedim...a.s.
ay bizim kokoş patikler yalan oldu yaaaaaaaaa, anam da haaala örcek :dilcikar:
kıs ananı bekleme bak anlatmışım bi guzel oğluşunu uyut al eline ipleri kaydirigubbakcemile3