Kokoş Patiklerim

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45
Kokoşum... Kokoşsun... Kokoş :)) :asigim:

56 ilmekle başlanıp 50 sıra kadar lastik örulurdaha sonra faklı renkte iple her ilmek ikişer ikişer alınarak 28 ilmeğe duşurulur ve her sırada keserek uçgen şekil alana kadar horoşa örulur. şişte 5 ilmek kalunca kordon kısmı yapılır. daha sonra lastik örgu kısmı iki tarafından dikilir en sonundada isteğe göre suslenir

Yeniler

Patiğin yapılışı;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=6557220&posted=1#post6557220

Son düzenleme:
hihihiiiii kaydirigubbakcemile3
harbiden kokoş....
emeğine sağlık tatlışım benim....

ay bayildim ya cok güzeller ellerine emegine saglik
bende kokosum ya bende istiyom bunlardan hemen anneme göstermem lazim :)))

Bayılırım kokoş işi şeylere.Süper olmuş yaa özellikle krem regi olan delikafadulden Ellerine sağlık.

ay bunlar ne böyle ya cok tatlilar cok sekerler ya keske bende örebilsem patik
ellerine saglik tatlim

çok teşekkur ederim kızlar... bu arada mankenlerim annem ve kızkardeşimede teşekkurler :)

emeğine sağlık çok beğendim bende deneyeceğim en yakın zamanda ....

sersoycummm kız bunlar tam benlik çok severim süslü kokoş şeyleri ellerine sağlık canımmmm:1hug:

ay bayıldım çok güzel olmuşlar güle güle giy canımm

emeğine sağlık canım
iyi günlerde giyersin inşallah
kokoş mokoş ama cici bi patıik olmuş :)

çok basit ve şık ellerine sağlık canım sıkılıyor hemen yapmaya başlayacağım yalnız örgüden pek anlamadığım için birşeyi sorayım üçgeni yaparken aynı sıradamı kesicem yoksa arkaya dönerken ilk ilmektemi kesicem? umarım anlatabildim

Aynı patikten bende de var beyaz lacivert ilk bakışta bu nasıl giyilir ayağa densede giyildikten sonra herkes bayılıyor.

ay bunlar çok güzelmiş yaaa keşke fırsatım olsa da bende yapsam

yaparsın tatlım ya.. inanki çok basit ve fazla zamanını almıyor bir akşamda bitiveriyor. zaten ben öyle çok uzun suren işleri sevmem çabuk sıkılırım :1closedeyes:

teşekkurler tatlım... uçgen kısmını yaparken ilk sırada kesmeye başlıyorsun, dönuşte arka sırada tekrar kesiyorsun yani her sırada kesilmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…