• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokoloji, (Kendini kesfetme) -Isamu Saito

Ben geldim arkadaşlar:teytey: Hemde teyze oldum geldim:emir_bebek:
Kız kardeşim perşembe günü doğum yaptı memlekete gitmek zorunda kaldım.Guess canım arkadaşım bilgi yazmış burdan çok teşekkür ederim kendisine.Bu sabah döndüm ama simdiden çok özledim bebişi:utangac: ..Toprak bebek ellerinizden öper.KelebekGibi teşekkür ederim arkadaşım allahım tüm evlatlarımızı sağlıkla büyümeyi nasip etsin.
İkinci sorumuzu sabırsızlıkla bekliyormuş arkadaşlarım.Beklettim anlattığım sebebden dolayı kusura bakmayınız arkadaşlar.
Sözü kısa keselim soruya gecelim ozamanyerimseniben

2. Soru

GELECEĞİN HABERCİLERİ

Bir cumartesi günü evde tembellik ederken zil sesiyle yerinizden sıcradınız.Kapıyı actığınızda çok sasırıyorsunuz.Eşikte iki hayvan duruyor.Size iki mektup getirmişler.İçlerindede gelecege ait öngörüler var.Zarfları acınca iki mektubun içeriğinin çok farklı olduğunu görüyorsunuz.Bir mektupta sizi mutlu bir gelecegin beklediği yazıyor.Diğeri ise felaketleri ve mutsuzluğu haber veriyor.
Aşağıdaki hayvanlardan hangisi size iyi haber getirdi,hangisi kötü haber kehaneti iletti? (İki ayrı hayvan secin)

1- Kaplan
2-Köpek
3-Kuzu
4-Papağan
5-Kaplumbağa.

Şeri bu kitabı tanıttığın için teşekkürler.Çok hoş bi kitap.İnsan bilip ama kendine bile itiraf edemediği, kabullenmekte zorluk çektiği yada kabullenmediği sahip olduğu karakter özellikleriyle yüzyüze geliyor, çok da iyi oluyor:)

Mutlata alıp okuyun.

şericim evvala bebişinize sağlıklı ve uzun ömürler dilerim gözünüz aydın,
annesine babasına ailesine neşe mutluluk bereket getirsin

cevaplara gelince ben

iyi haber konusunda kaplumbağa ve köpek arasında seçim yapamadım ikisi birden getirse olurmu olmassa eğer ilk gördüğüm kaplumbağaydı

kötü haberde de kaplan ile papağan arasında kaldım, papağan daha önce geldi

sorunun cevabında ne çıkcak bilmiyorum ama galiba karar vermekter zorlanan biriyim diye düşündürdü bana :))

selamlar.

köpek iyi haberi getirdi.kaplumbağa kötü(kaplan diyecektim son anda fikir değiştirdim:)

buarada şericim Kutlarım.Allah analı babalı büyüytsün toprak bebeği

banada kamlumbağa iyi haberi,köpek de kötü haberi getirdi.cevapları ne zaman vericeksin canım????????

İki kitabı da aldım ilkindeki testleri uyguladım, % 80 tuttu, ve çok şaşırdım ne ilginç testler, bambaşka sorular soruyor, yorumlar ise hiç ummadığın şekil de sonuçlanıyor ve insanı düşündürüyor! 2.ci kitabın testlerini daha çözmedim, şöyle sakin rahat bir zamanıma bıraktım, kitabın dezavantajı sonra 2. defa okunamaması, çünkü yine aynı cevapları veriyorsunuz bir özelliği kalmıyor!

Back