• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokmus et

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
Kurbanda etlerin bi kismiyla kiyma cektirmistik simdi cozdurdum kofte yapacaktim ama kokuyor 5 kg falan toplam
Napayim atayim mi bunlari :(

Emin misiniz koktugundan?.Etin kendi kokusu olmasin o.Bir de yeri gelmisken sorayim.Kurban kesildigine etlerin dagitilmasi gerekmiyor mu ?Yoksa adak olunca mi öyleydi?Benim bir adagim var da .Adak eti mi 7 parcaya bölünüyordu?Ya da bu isin asli nedir.?

Emin misiniz koktugundan?.Etin kendi kokusu olmasin o.Bir de yeri gelmisken sorayim.Kurban kesildigine etlerin dagitilmasi gerekmiyor mu ?Yoksa adak olunca mi öyleydi?Benim bir adagim var da .Adak eti mi 7 parcaya bölünüyordu?Ya da bu isin asli nedir.?
Adaktan asla yiyemezsiniz. Kurbanin bir miktarini dagitmak sunnet. Biz 2/tane kestik bir tanesinin tamamini bir tanesinin de yarisini dagittik. Bir kismini gelenlere ikram ettik bi kismini da yiyoruz.

Bozulmus et onlarada zarar verir ama
merhaba siz paramedicmisiniz birsey soracagim siz devlettemi calisiyorsunuz devlete ataninca ne kadar sure sonra cagiriyorlar biliyormusunuz benim kaynim 81 le devlete atandi iki ayi gecti bekliyor hslen cagirmalarini

Kokuyor . cektirdigim kasap et iyi yaglari kokmus falan dedi. Bilmiyorum simdi kavuruyorum kotu kokmuyor ama cigken kokuyordu. Once esime vercem zehirlenmezse biz de yeriz :D

Çok ciddi şekilde kokmadiysa kasaplar baharatlayip sucuk yapıyorlar
Ama et bozuldu mu yenmez sokak hayvanlarına verseniz yada eskiler kurban etini yenmeyen yerlerini toprağa gömerlermiş

Ya benim uzuldugum nokta zaten vejeteryan degiliz et yiyoruz bari hayvancagizi ziyan etmeyelim diye dusunuyorum :(
Saygisizlik gibi geliyor cope atmak. Sokak hayvani olsa hic dusunmem veririm

Ya benim uzuldugum nokta zaten vejeteryan degiliz et yiyoruz bari hayvancagizi ziyan etmeyelim diye dusunuyorum :KK43:
Saygisizlik gibi geliyor cope atmak. Sokak hayvani olsa hic dusunmem veririm
Nasıl sokak hayvanı yok yav o_O pişir soğuyinca poşetle dolaba koy dışarda elbet hayvanların olduğu biyer bulursun canım

Nasıl bozuldu ki dışarıda çok mu beklettiniz size öyle geliyor olmasın

Back
X