Olur çok sevinirimMerhaba seninle paylaşım yapabilirim yeni kararlar almışsın tebrik ederim ve devamını dilerim bende benzer süreçlerden geçtim geçiyorum beyhan budak podcastlerini youtube videolarını izleyebilirsiniz iletişim içinde pek çok yayın var etkili iletişimle ilgili acar baltaşın kitaplarına göz atabilrisniz şimdilik bu kadar devamı gelecek
İnşallahBenimde dışardan yemek söylemeyi bırakmam yemek yapmaya alışmam lazım
Dün hafif egzersiz bugün 20-25dk egzersiz spora başladım
Haftada 1gün tefekkür olması için Mehmet Yıldızın videolarını izlemeye başladım
Dünde kuran 1.cüz dinlemeye başladım youtubeden ramazan bitene kadar bitiririm inşallah
Şimdilik süreç böyle inşallah daha iyi olur
Hepimiz için
Benim sorunum alışveriş yapmayı sevmemek onu haricinde yemek yapma o kdar dert etmiyorum ama evden çıkamıyorum çıkasamdan hemen eve geçiyorum dışarıyı sevmiyorum ve evde durmaya çok alışmışım pandemiden sonra oldu tüm bunlarİnşallahdışardan yemek söylememek için kendinizi mutfakta yemek yapmaya sevdirmeniz gerekir işe ordan başlıyabilirsiniz .
Benim aklıma gelmemişti kuran dinlemek aslında bende başlayabilirim hem evde ramazan ayında iyi olur . Egzersiz olarak hem duruş hem vucüdun esneklik kazanması açısından ( masa başı işde çalıyorum ) yogaya başlamayı düşünüyorum.
Hayalhanemi dinleyebilirsib youtubeden ben çok beğendim anlatımını dini konuları bilimsel açıklayan birisiİnşallahdışardan yemek söylememek için kendinizi mutfakta yemek yapmaya sevdirmeniz gerekir işe ordan başlıyabilirsiniz .
Benim aklıma gelmemişti kuran dinlemek aslında bende başlayabilirim hem evde ramazan ayında iyi olur . Egzersiz olarak hem duruş hem vucüdun esneklik kazanması açısından ( masa başı işde çalıyorum ) yogaya başlamayı düşünüyorum.
Bunun için olumlama yapabilrisin bilinçaltında alışveriş yapmayı sevmiyorum dediğin için gerçekten sevmiyorsun alışveriş yapmayı çok seviyorum gibi olumlama cümleleri kullanarak kendi bilinaçltına işleyebilirsin aslındaBenim sorunum alışveriş yapmayı sevmemek onu haricinde yemek yapma o kdar dert etmiyorum ama evden çıkamıyorum çıkasamdan hemen eve geçiyorum dışarıyı sevmiyorum ve evde durmaya çok alışmışım pandemiden sonra oldu tüm bunlar
Bugün hepsine bakmayı düşünüyorum şimdi bir yasin okuyucam daha sonra yotube videolarına bakarım iftara kadarHayalhanemi dinleyebilirsib youtubeden ben çok beğendim anlatımını dini konuları bilimsel açıklayan birisi
Yoga yaptım harika iyi geliyor
Parasempatik sinirleri uyardığı için acayip rahatlatıyor
Kuran mektebi youtube sayfasında 1.cüzden başlayabilrisin mealde var ben okuyorum dinlerken hadi hayırlı olsun
Şuan yok araştırmalısn ben instagram canlı yayınları takip etmiştim başka bilmiyorumBugün hepsine bakmayı düşünüyorum şimdi bir yasin okuyucam daha sonra yotube videolarına bakarım iftara kadaryoga da önerdiğin bir youtuber var mı ?