TesekkurlerrrEline sağlık ...pek severim bu kebabı :))
Gozluklerini kullan cimcimeResimler nerde
İllk başta bi sorun oldu resim yukleyemedim cimcime para girdgi için resim girememiş:)Gozluklerini kullan cimcime
Bende bayilirim 2 gün yedik valla esimle :) eşim tam puan verdi bakalım burada nolcak:))ay patlıcan bayılırım bunun adı islim kebabımıymış bilmiyordum ama yapıyordum :)) ellerine sağlık başarılar dilerim
burda ne olacağı pek belli olmuyor sanırım :))Bende bayilirim 2 gün yedik valla esimle :) eşim tam puan verdi bakalım burada nolcak:))
Tesekkurlrrrrelletinize saglik,
basarilar
Neee çiğ mi yersinAy ben çok severim, ellerine sağlıkYalnız bir itirafta bulunmak istiyorum, çiğ kıyma benim için her zaman daha çekici Mıncık mıncık yirim ben..
Dimi ya bende hastasiyim haftada 1gun yemek yaparım öğünde hep kıymalı patlicanli biseler yaparım :)Ay İslim kebabıni çok severim gerçi ben patlıcan ve kıyma ikilisinin olduğu herseye bayiliyorumeline sağlık canım yarışmada başarılar
Elinee saglik tatlimm.bende deniycem.en kisa zamanda
Eveeeett, köfteyi çiğ çiğ yemeye bayılırım. Aynı şekilde çiğ hamuru ve çiğ patates harcını (Börek içi)Neee çiğ mi yersin
Ayyyyy kız gece gece içimi KaldırsınEveeeett, köfteyi çiğ çiğ yemeye bayılırım. Aynı şekilde çiğ hamuru ve çiğ patates harcını (Börek içi)
Bende aynı şekilde yaDimi ya bende hastasiyim haftada 1gun yemek yaparım öğünde hep kıymalı patlicanli biseler yaparım :)
Ay hiç yiyemem ben çiğ seyleriEveeeett, köfteyi çiğ çiğ yemeye bayılırım. Aynı şekilde çiğ hamuru ve çiğ patates harcını (Börek içi)
Ben bitek çiğ sosis yerim kedilerimle beraberBende aynı şekilde ya
Ay hiç yiyemem ben çiğ seyleri
Ben de kedime vermem çiğ, ben yerimAyyyyy kız gece gece içimi Kaldırsınkurt olur kiz içinde benim kedilere bile çiğ bisey yedirmem beeennn :)
Bu arada tesekkur ederim
Ben böyle ilginç şeyler yemeyi seviyomBende aynı şekilde ya
Ay hiç yiyemem ben çiğ seyleri
Afiyet bal seker olsun canisiiBen de kedime vermem çiğ, ben yerim
Ben böyle ilginç şeyler yemeyi seviyom