Köfteler Köfteli İslim Kebabı-Torku sıvı yağ sponsorluğuyla

ay patlıcan bayılırım bunun adı islim kebabımıymış bilmiyordum ama yapıyordum :)) ellerine sağlık başarılar dilerim

ay patlıcan bayılırım bunun adı islim kebabımıymış bilmiyordum ama yapıyordum :)) ellerine sağlık başarılar dilerim
Bende bayilirim 2 gün yedik valla esimle :) eşim tam puan verdi bakalım burada nolcak:))

Ay İslim kebabıni çok severim gerçi ben patlıcan ve kıyma ikilisinin olduğu herseye bayiliyorum eline sağlık canım yarışmada başarılar

Ay ben çok severim, ellerine sağlık Yalnız bir itirafta bulunmak istiyorum, çiğ kıyma benim için her zaman daha çekici Mıncık mıncık yirim ben..

Ay İslim kebabıni çok severim gerçi ben patlıcan ve kıyma ikilisinin olduğu herseye bayiliyorum eline sağlık canım yarışmada başarılar
Dimi ya bende hastasiyim haftada 1gun yemek yaparım öğünde hep kıymalı patlicanli biseler yaparım :)

Eveeeett, köfteyi çiğ çiğ yemeye bayılırım. Aynı şekilde çiğ hamuru ve çiğ patates harcını (Börek içi)
Ayyyyy kız gece gece içimi Kaldırsın kurt olur kiz içinde benim kedilere bile çiğ bisey yedirmem beeennn :)
Bu arada tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…