- 15 Ekim 2016
- 22.627
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.884
- 598
- Konu Sahibi yagmurdamlasi_58
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle bu üye defolsun kk danEki Görüntüle 2666241 böyle birşey yazdığı halde neden hala sitede bu mahluk aylar aylar önce yazıldı birde
Ayyy pardon Suan kocasinin kolundan sonra atlamisim orasiniAaa kocam değil kocom lütfen dikkatli olun
Göbeğine maske taktın mı? cavidan olsa takardı.Aaaa niye dalga geçiyorsunuz bende bugün karnımdaki bebeği hava almaya çıkardım
Bunu nerden buldun helal olsunKesinlikle bu üye defolsun kk dan
Geri olsa gene iyi. Zeka belirtisi yok.Gerizekalı
Daha ne zaman yazıldı bu yazı ama atilmamis kimse rapor etmemiş demekki bende ekran görüntüsünü tekrar ss aldım mesajı bulsam rapor edicemKesinlikle bu üye defolsun kk dan
Komik bulanlarıda beğenmedimAmberluna zaten ortalık karışık sen bunu niye beğenmedin.
Göbeğine maske taktın mı? cavidan olsa takardı.
Bu resimi gördünüzmu değerli üyeler neden hala çok egleniyorsunuzEki Görüntüle 2666241 böyle birşey yazdığı halde neden hala sitede bu mahluk aylar aylar önce yazıldı birde
kamyon garaja parkedeci esnada benim pıtışka zımpara gibi oluo
sakso firuze diye bahsettigimiz eltimle
Bu nasıl bir jargon ya?vajen doktoruna
Ay ne kadar cahilsiniz. Bunca derdinin içinde zavallı konu sahibi bir de bunları mı açıklasın? Size gözlerimi belerterek cık cık cık yapıyorum.Gondiklemek kamyon garaj pıtıska ne oluyor