- 15 Ocak 2010
- 1.090
- 17
-
- Konu Sahibi fahri konsolos
odun herif ya ben seninlemi uğraşacam allahın cimrisi
neymiş efendim eve gelince yemeği ütüsü temizliği hepsi yapılmış olacak
herşey dörtdörtlük olacak
yok ya hesaba katmadığın birşey var allahın dangalağı bende işten senden en fazla saat önce eve gelebiliyorum
küçük çocugamı bakayım
hamileliğimlemi uğraşayım dışardamı çalışayım
evde sana hizmetçilikmi yapayım
bende insan evladıyım pis herif ya
en sonunda geçirttin bana sinir krizini evde ne varsa indirdim ödü koptu kaçtı gıcık herif yaa
Bugün evimin olduğu tarafta işim vardı. Hazırlandım çıktım. İzmir metrosu hala tamamlanmadığı için hataydan aktarma merkezine gitmem gerekiyo.
Neyse geldik aktarma merkezine bi baktım benim kayınvalide de otobüsteYanında da kardeşi vardı.Gittim yanlarına zaten aynı yöne gittiğimiz için otobüste görmezden gelseler bile durakta karşılaşıcaktık. Beni görmüşlerde ben miyim
değil miyim çıkaramamışlar
Alt tarafı gözlük vardı gözümde ya pes diyorum :26::26:
Beni tanımamasına mı yanıyımyoksa koca İzmir'de aynı otobüse denk geldiğimize mi yanayım bilemedim :26:
Konumuz eşimize olan sitemlerimiz ama bunu da yazmak istedim. Nede olsa eşimle bağlantılı kendisi
( Buarada bilmeyen arkadaşlar için açıklayayım, eşimden ayrılmaya karar verdim. Bir haftadır evimde değil ablamda kalıyorum)
1 haftada yabancı olmuşsun yuhh
hadi barıştınız, nasıl yüzüne bakabilirler. sanki tek hatır eşten kaynaklanıyor, ondan sonra sen de artık bizim kızımızsın derler. hep lafff
Aynen canım hep söylerdi, sende benim bi kızımsın diye
demek 1 ay görüşmesek hiç hatırlayamıyacak benii
Eski resimlerimi gösteririm artık
Sinir olduğum şey tanımaması değil de, Kendini çok zeki sanması
Görmedim dese anlarım ama tanıyamadım demek çok ayıp ve inan koca kadının kendini soktuğu hal komik ya :26:
Neyse bunu da yazdım bi yere, elbet vakti gelir
Bu arada yüzüğümü de takmıorum yandan yandan nası bakıyo elime ya ay düşündükçe gülüyorum artık
valla gülüyoruz komik momik de insanlığın geldiği nokta insanın ciğerini acıtıyor
yaww kadınların öfkesi gibisi yok bayıldım size sinir sisteminize sağlık
reputable
hala ayrılmadıysan öfken aşkından kaynaklanıyor demektir içinde öfke barındıran aşk da hiç bitmez hele bi de iyi bi sex hayatınız varsa
siz ayrılamazsınız umarım herşey yoluna girer öfken de aşkın da daim olsun