HarikasınızValla öyle durumlarda eşim çay istemez benden. İstersede ne iyi düşündün hadi bir çay yapta içelim derim. Eli biyerine mi kaçmış? Sizin iş yaptığınızı görüp hala çay vs beklemesi bana göre çok saçma. Kocaya saygı benim için işi boş bir kavram. Zaten sevdiğim, saygı duyduğum bir insan olduğu için hayatımı birleştirmişim. Benim sayemde kazandığı sıfattan ötürü fazladan saygı bekleyemez benden.
Azarladığımı nerde okudunuz pardon?
Ben azarladım demedim veremem hayatım dedim zaten ben halıyı sererken gelip çay içicem dedi bende veremem deyip diğer işine döndüm
Peki siz şu görüşe ne diyosunuz sizin tam tersiniz olacak amaAşkım sen yoruldun ben bi çay alıcam sende işin bitince içersin ne dersiniz
Ayrıca eşim eve saat 3 te geldi akşam için yemek hazırladım yedik o arada bayanın işi bitti ve gitti ben düzenlemeye başlayınca gelip çay istedi
Teşekkür ederimBen eşinizin istediği her şeyi yapın demedim ki, elbette birbirinize yardım edin, birbirinize ikramda bulunun karşılıklı.
Ben çay meselesine yorum bile yapmadım aslında.
İlk mesajınızda ben de yükseldim yazmışsınız, ben onu azarladınız şeklinde algıladım. Ve evet evde bağırmaya çağırmaya başlayacak kadar yorulunuyorsa o iş eksik kalsın bence daha iyi.
Ve çok yeni evlilik, ben kaç yıllık evliyim, eşime bağırmam, eşim de bana bağırmaz, ve ben bu şekilde iletişimi eşiniz gibi saygısızlık olarak görüyorum.
Teşekkür ederim
O çay meselesi esnasında olmadı tartışmamız çok sonra ben ondan tv kablosu ile ilgili yardım isteyince patladı yani karşılıkla istenilen yardımlar yapılmadı
İşin özü benim sorum şu evlilik kurumunda kocaya saygı diye bir kavram varmıdır onu sordum
İş isteme biçimini yapamamışsınız, yani çayını koyup bu Arada şunları da halledelim deseniz iş büyümeyecek ama siz o bu şu diye yardırmışsınız. karşılıklı diyaloglarınız da incelik gösterin. Bu Arada böyle şeyler düzenin oturmasını sağlar ama tartışmayı fazla uzatmayın araya soğukluk girmesin.Merhaba
1.5 aylik evliyim ama ben bu kurumun altindan bu zihniyetle kalkabilirmiyim bilmiyorum
Dun evde ucretli genel temizligim vardi esimde ogleden sonra eve geldi bilen bilir ucretli olsada o temizligi sizde yapmis kadar olursunuz,rutin disi yorulursunuz temizlik bitincede duzenlemesi size kalir
bu arada esimin yemeginide hazirladim gorev olsun diye degil sevdigimden..yardimci bayan gidince duzenlemeye basladim ama bunalmisim yorulmustum artik..
cay istedi:) veremem dedim odalari toplaya toplaya geziyorum hatta esimden bi iki bisey yapmasini rica ettim yapmadi elektrik isi icin seslendim askim gelirmisin diye icerden bagiriyo noolduuu bende yukseldim artik tamam gelme diye bunlarda sorun yok olur boyle seyler..
amaa bi hisimla yanima geldi dedigi su;oraya oturma (koltuklar silindi islakti oturmada demedim islak dedim)onu yeme bunu icme ben senin kocanim kocaya biraz saygi duy!!
Ben kocaya saygi diye bi kavram duymadim ese yada insana saygi olur koca olmak ust bi unvanmidir?dun aksamdan beri tartisiyoruz kendimi kari olmayi becerememis gb hissediyorum yada ilk aylar bunaliminami girdik bilmiyorum
sizler boyle bi duygu sorumlulugu tasiyomusunuz kocaya saygi diye..bendemi eksik kalmis?
Yaa ben seni yerim supersinEve yardımcı hanım gelip gittikten sonra ben hiç yorulmadığım için konuyu anlamadım.
Hayır doğalgaz kirli yani görünüyor . Kirli kirli oturmak ister misin senKömür kaloriferi yakıyorsunuzdur ondan oluyordur. Annem bize yılda 2 defa duvar sildirirdi :)
Ama halılarda 15 günde bir silinmez, frenlemelisin kendini hastalık olmasın.
2 çocukla pek temiz kalmadığı için 15 günde kirlenen halı temizdirHayır doğalgaz kirli yani görünüyor . Kirli kirli oturmak ister misin sen
Ben herhalde çocuk doğurunca bu halıları kaldırıp atarım2 çocukla pek temiz kalmadığı için 15 günde kirlenen halı temizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?