estağfurullahBen bu kk da ne zaman temizlikle ilgili bir konu açılsa kendi mi iğrenç pisliğin teki gibi hissediyorum:)
Koltuklar yeni değil:) ben istemedim kadıncağız girişti öyle titizliğim yoktur:) :)
Valla ben soramadım ne kadar pis birı olduğum ortaya çıkmasın diye
1,5 aylık evlilikte halı nasıl kirlendi ya çoluksuz çocuksuzYok hayır duzenli gelmiyor halı koltuk ne varsa sildiği için yetiştiremedi bende kıyamadım halıları yerleştır koltukları düzenle deterjanları kaldır perdeleri astım derken rutin dışı yoruldum malesef
Yok canım valla ben öyleyim ne zaman süpürge çalıştırdım hatırlamıyorum bileestağfurullahama hafif bi pis olma durumumuz var galiba.
bahanem cok eşim bu konuda rahat ve ben cok mutlu
Tekrar açıklayım gelen bayan öyle çalışıyomuş ben yönlendirmedim1,5 aylık evlilikte halı nasıl kirlendi ya çoluksuz çocuksuz
Kocaya saygı kelimesine takıldıysanız eğer kocaya saygı kalıbı olmayabilir eşe saygı. Ama ne farkeder eşiniz de kocalık sıfatına saygı duy dememiştir sanırım. Yani siz ona neler dediniz belli değil. Yükseldim yazmışsınız. Ne kadar yükseldiniz de bunu dedi. Eşler birbirine saygı duymazsa sevgi eninde sonunda biterArkadaşlar konu uzun olup okuyanı sıkmayım diye temizlik detayını yazmadım
Gelen bayan öyle girişti ben yönlendirmedim
Zaten sorunum kocaya saygı meselesi
Evet cay vermemekle hata yapmış olabilirim ama evlilikte böyle bi kavram varmıdır
kocaniz berbat bir koca
ilk defa duyuyorum boyle birseyi
ayrica temizlikci gittikten sonra neden yoruldugunuz kismini ise hic anlamadim
Sizi anlıyorum benim annemde yıllarca temizliğe gitti geldiğinde derdi kadın benden yoruldu diye mesela kadın bi yeri silerdi annem bi yeri silerdi.Arkadaşlar konu uzun olup okuyanı sıkmayım diye temizlik detayını yazmadım
Gelen bayan öyle girişti ben yönlendirmedim
Zaten sorunum kocaya saygı meselesi
Evet cay vermemekle hata yapmış olabilirim ama evlilikte böyle bi kavram varmıdır
Anladım pekiKoltuklar yeni değil:) ben istemedim kadıncağız girişti öyle titizliğim yoktur
sen hamile halinle yapma zaten boşver kaynanan gelsin yapsınYok canım valla ben öyleyim ne zaman süpürge çalıştırdım hatırlamıyorum bile
Eşim yapar ufak tefek temizliği
O rahat ben rahat
Hayat böyle güzel gerçekten
Bide zaten hayatımız yeterince yorucu ve stresli
Bide temizlik le kendimizi yorup daha da zorlastirmaya gerek yok hayatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?