- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.533
-
- Konu Sahibi Hebehubele
+1Müge anlı desem
18 yaşından küçük demiş zaten.18 yaş reşit ise üstüne soğuk bir bardak su.
Komiser bu yüzden terslemiştir kızı bulduklarında rızam var derse o kadar emek çöpe gider
Kizlar 18 yaşından küçük bir öğrenci okula gidiyorum diye çıkmış ve ebe geri dönmemiş. Sevdiğiyle kaçmış diyolar ailesi şikayetçi karakolda sinyalden bakın falan demişler. Komiser burası film değil diye kızmış . Cocukta alkolik madde bağımlısı biriymiş. Ne yapilabilir nasil bulunur varmi bi fikriniz?
Bu tabirden nefret ediyorum kullandığım için kusura bakmayın.
Müge anlı desem
18 yaş reşit ise üstüne soğuk bir bardak su.
Komiser bu yüzden terslemiştir kızı bulduklarında rızam var derse o kadar emek çöpe gider
18 yaşından küçük demiş zaten.
kız reşit değilse yandı çocuk
müge anlı yorumuna katılıyorum
Ailesiyle arası nasıldı? Yani kendi isteğiyle gittiyse ailesiyle arası cok çok kötü değilse annesine falan en azından ben iyiyim falan diye bir mesaj atardı diye düşünüyorum.
Komiser niye kızmış onu da anlamıyorum. Yazık annesi nasıl korkmuştur.
Aynen Müge Anlı'ya çıksınlar o zaman herkes seferbet oluyor en bulunmayacak insanlar bulunuyor.
Öncelikle twitter , facebook , instg gibi sosyal medya sitelerinde kızın fotoğrafını , ailenin iletişim bilgilerini yayınlayın.
Ki çok geç olmasın.
Kızın en yakın arkadaşına ulaşın .
Yüzde seksen biliyordur.
Müge Anlı da bu tarz konuları ilk sıraya alıyor. İhbar hattından ulaşın.
Kızın mail veya sosyal medya hesaplarının şifresini bilen varsa girin ya da hesabı bir şekilde şifresini kırın açın muhakkak yazışma vardır oglana ulaşırsaniz bulursunuz. Sinyaller de savcılık kararı olmadan görülmüyor benim bildiğim...
Aile duyulsun istemiyor. Daha bugun olmuş olay tvye falan asla çıkmazlar . Severek kaçtığını hepimiz biliyoruz . Ama ailesi bulsakta kesinlille vermeyiz diyolar. Kiz annesiyle sürekli kavga eden pskolojik sıkıntıları olan biriydi. Dünde bana sadece buluscam.cok ozledim dedi b ugun duydum ki kaçmış şok olduk 18 yaşına bi kac ay var cok küçük degilmis yani.Kesinlikle müge anlı diyorum bende polisin bulamadığını buluyorlar
E o zaman yapılacak bi şey yok ?Aile duyulsun istemiyor. Daha bugun olmuş olay tvye falan asla çıkmazlar . Severek kaçtığını hepimiz biliyoruz . Ama ailesi bulsakta kesinlille vermeyiz diyolar. Kiz annesiyle sürekli kavga eden pskolojik sıkıntıları olan biriydi. Dünde bana sadece buluscam.cok ozledim dedi b ugun duydum ki kaçmış şok olduk 18 yaşına bi kac ay var cok küçük degilmis yani.
Duyulmadan nasıl çözmeyi düşünüyorlar acaba? Vahiy mi inecek nerede olduklarıyla ilgili?
Çocuklar için sinyal takibi yapılabiliyor. Savcı talimatı alınmalı.
Ah bilmiyorum nasil düşünüyorlarda sinyal takibi olabiliyor mu diye merak ettim akil akildan üstündür . Karakolda araniyor . Yakin çevre araniyor. Cocugun akrabalari ogrendi kizin kimse bilmiyor komşu akrabasi falan . O yüzden bilemedim bende belki yardimim dokunur dedimE o zaman yapılacak bi şey yok ?
Sosyal medya en büyük güç.
Sadece kızın kendisinin araması kalıyo geriye.
Hayırlısı ...