- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.533
- Konu Sahibi Hebehubele
Hiç ilgilenmiyorlar karakoldan resmen anlamadik gitti.Yeni çıkan yasaya göre sadece çocuklarda sinyal takibi yapılır. Uzunca yazışmaları vardır. Savcılık talep eder. Mahkemeye yazılır sibere yazılır falan filan. Öyle hadi sinyal takibi yapalım hemen bulalım değildir. Ama tabi 18 doldurduktan sonra yapacak bi şey yok. Sadece kayıp şahıs diye aranır. Bulunduğunda istemezse aileye nerde olduğu söylenmez. Sadece kızınız yaşıyor sizle irtibat kurmak istemiyor denir. Ailenin de gidebileceği muhtemel adresleri polise söylemesi işi kolaylaştırır.
Denedik fakat en son internetini kapattığı yer oturduğu semt sonrasında hiçbir şekilde açılmamış telefn17 bile olsa rızam var derse çocuk hakkında bir işlen yapılmaz zaten.
Bu ara kızı polisten daha hızlı yakın arkadaşları bulur olmadı kullandığı hat ailesinin üzerineyse telefonumu bul gibi özellikler kullanılarak bulunabilir diye düşünüyorum.
Bende inanamıyorum18den kucuk demissiniz ama polis ilgilenmedi mi gercekten?
Kime guvenecegiz bilemiyorum artik
Aile sorunlu kiz onlardan sorunlu hepsi değişik insanlar. Buun kiz aradi ben kendi rizamla geldim die bildigin bas bas bağırmış ailesine çocuğun ailesini rahat biraksinlsr diyeKocaya kaçmak tabiri olmamış çünkü o çocuk o kızla malesef evlenmeyecek ki.Malesef işini görüp kullanıp atacak afedersiniz.Madde bağımlısı ve alkolik birinden söz ediyoruz sonuçta.
Bizim de bir yakınımızın başına geldi üstelik kızları reşitti ve kaçtığı çocuk sabıkalıydı.Defalarca kez kaçtı hatta sığınma evinde bile kalmış ailesinden nefret ediyormuş kız.Ama her seferinde aile kızı geri getirdi nasıl başardılarsa.Bu reşit de değilmiş polis rahatça bulabilir.Allah yardımcıları olsun.
Ailesiyle arasında sorunlar mı var? Psikiyatriste götürsünler kızı.Veya sorunlu bir ailesi mi var?