Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar esimle yeni yeni baristik bayagidir konusmuyorsuk neyse simdi bir haftaligina is icin bir yere gidecek mesajlasiyoruz sık sık sizden ricam onu kendime tekrardan asik edebilecek guzel mesajlar fikri vermeniz.sizce neler yazsam kiii.
Walla aski bende bilmiyorum:))))burada yazılacak cevaplardan türeteceğin mesajlarla, eşini kendine tekrar aşık edebileceğine inanıyor musun gerçekten?![]()
hatta soruyu indirgeyeyim, yazacağın mesajlarla eşini kendine tekrar aşık edebileceğine inanıyor musun gerçekten?
"aşk" tanımını merak ettim...![]()
Dogrusunuz ama suana kadar hep kendi duygularimi yazdim bir degisiklik yok benim istedigim neler yazbilirim yani aynisini yazmam ama o yazidan yola cikarak birseyler katmak amacimmmm
kusura bakmada bayağı güldümKizlar esimle yeni yeni baristik bayagidir konusmuyorsuk neyse simdi bir haftaligina is icin bir yere gidecek mesajlasiyoruz sık sık sizden ricam onu kendime tekrardan asik edebilecek guzel mesajlar fikri vermeniz.sizce neler yazsam kiii.
E ne yapalim odun larrr kardesimmmBuda garip gelir bana hep yanlış anlama lütfen hiçbirimizin hayatı dört dörtlük değilde nasıl bi dünyaysa insan evli olduğu adamı kendine aşık etmek için bile uğraş göstercekse vay halimize![]()
sepet sepet yumurta sakın beni unutma unutursan küserim msj mı keserim nasılKizlar esimle yeni yeni baristik bayagidir konusmuyorsuk neyse simdi bir haftaligina is icin bir yere gidecek mesajlasiyoruz sık sık sizden ricam onu kendime tekrardan asik edebilecek guzel mesajlar fikri vermeniz.sizce neler yazsam kiii.
Way way way supersinnnnnSeni ilk gördüğümde,sana dilediğimce sarılmak istiyorum.Sana sarıldığımda,dilediğimce "öyle kıpırdamadan kalmak" istiyorum...Yanında kaldığım sürede,gitmek zorunluluğumu bilmek hissetmek istemiyorum...Dizlerine kafamı koyduğumda,saçlarımı okşamanı istiyorum...Sen saçlarımı okşarken,ellerini tutmak istiyorum...Ellerini tutarken,gözlerini gormek istiyorum...Gözlerinde sevgiyi görmek istiyorum...Gökyüzüne sabah güneşini senle doğurmak, akşam da senle batırmak istiyorum...O batırdığımız güneşin bıraktığı karanlığı, dolunayımızla aydınlatmak istiyorum... Çünkü benSeni Çok Seviyorum..
Gulun iste bak bende guldum ya kizlar girbetteyim ama kasinlar kulubune uye olduktan sonra yanlizlik cekmiyorum hepinize teaekkurlerkusura bakmada bayağı güldüm![]()
Ilahi ozel mi var kiz neler yaziyoruzzzıkınızın arasındakı ılıskı sıze ozel sozler olmalı bız burdan ne yazabılırız
:)
ben kocama yazdıklarımı veya benzerını buraya yazamam valla![]()