kocaya etkiliyici mesajlar

blueklbk

söylemek isteyipte söyleyemediklerim;(
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
394
77
13
37
Kizlar esimle yeni yeni baristik bayagidir konusmuyorsuk neyse simdi bir haftaligina is icin bir yere gidecek mesajlasiyoruz sık sık sizden ricam onu kendime tekrardan asik edebilecek guzel mesajlar fikri vermeniz.sizce neler yazsam kiii.

Dogrusunuz ama suana kadar hep kendi duygularimi yazdim bir degisiklik yok benim istedigim neler yazbilirim yani aynisini yazmam ama o yazidan yola cikarak birseyler katmak amacimmmm

Size ilk aşık olduğunda neler yazmıştınız,ayrıca artık onu daha iyi tanıyorsunuz,neleri sevdiğini biliyorsunuz.Onları yazın.

küsmenizdeki sebep senmydn?
anlayamadım yani neden sen düşünüyorsun bunu?
oda sana attığın msjlardaki gb.cevap verdimi peki?

Kizlar esimle yeni yeni baristik bayagidir konusmuyorsuk neyse simdi bir haftaligina is icin bir yere gidecek mesajlasiyoruz sık sık sizden ricam onu kendime tekrardan asik edebilecek guzel mesajlar fikri vermeniz.sizce neler yazsam kiii.

burada yazılacak cevaplardan türeteceğin mesajlarla, eşini kendine tekrar aşık edebileceğine inanıyor musun gerçekten?:KK57::KK57::KK57:
hatta soruyu indirgeyeyim, yazacağın mesajlarla eşini kendine tekrar aşık edebileceğine inanıyor musun gerçekten?:KK57::KK57::KK57:
"aşk" tanımını merak ettim...:KK57::KK57::KK57:

Inanirmisiniz ne yazdigimi hatirlamiyorum daha dogrisu mesajlasmazdik ki simdi bes yildan sonra mesaj yaziyor hayretlerdeyimm

Bizim duygularımızı değil kendi duygularını kocana gönder :) hem o senin eşin, seni seviyorum bile yazman onun için en etkileyici şeyler olur.. Ne yazıldığından çok kimin yazdığı önemli değil midir zaten...

burada yazılacak cevaplardan türeteceğin mesajlarla, eşini kendine tekrar aşık edebileceğine inanıyor musun gerçekten?:KK57::KK57::KK57:
hatta soruyu indirgeyeyim, yazacağın mesajlarla eşini kendine tekrar aşık edebileceğine inanıyor musun gerçekten?:KK57::KK57::KK57:
"aşk" tanımını merak ettim...:KK57::KK57::KK57:
Walla aski bende bilmiyorum:))))

Dogrusunuz ama suana kadar hep kendi duygularimi yazdim bir degisiklik yok benim istedigim neler yazbilirim yani aynisini yazmam ama o yazidan yola cikarak birseyler katmak amacimmmm

Erkeklerin beyni bizim gibi çalışmıyor..
En duygusal, en özel cümleleri de kursanız sadece hoşuna gider..
Size tekrar aşık olmaz..

Seni ilk gördüğümde,sana dilediğimce sarılmak istiyorum.Sana sarıldığımda,dilediğimce "öyle kıpırdamadan kalmak" istiyorum...Yanında kaldığım sürede,gitmek zorunluluğumu bilmek hissetmek istemiyorum...Dizlerine kafamı koyduğumda,saçlarımı okşamanı istiyorum...Sen saçlarımı okşarken,ellerini tutmak istiyorum...Ellerini tutarken,gözlerini gormek istiyorum...Gözlerinde sevgiyi görmek istiyorum...Gökyüzüne sabah güneşini senle doğurmak, akşam da senle batırmak istiyorum...O batırdığımız güneşin bıraktığı karanlığı, dolunayımızla aydınlatmak istiyorum... Çünkü benSeni Çok Seviyorum..

Buda garip gelir bana hep yanlış anlama lütfen hiçbirimizin hayatı dört dörtlük değilde nasıl bi dünyaysa insan evli olduğu adamı kendine aşık etmek için bile uğraş göstercekse vay halimize :KK20:
E ne yapalim odun larrr kardesimmm

Ben olsam "donsen de sevissek" falan derdim de bu yolla asik olmaz.
Icinden geleni yaz gitsin.

sepet sepet yumurta sakın beni unutma unutursan küserim msj mı keserim nasıl:KK53:

Seni ilk gördüğümde,sana dilediğimce sarılmak istiyorum.Sana sarıldığımda,dilediğimce "öyle kıpırdamadan kalmak" istiyorum...Yanında kaldığım sürede,gitmek zorunluluğumu bilmek hissetmek istemiyorum...Dizlerine kafamı koyduğumda,saçlarımı okşamanı istiyorum...Sen saçlarımı okşarken,ellerini tutmak istiyorum...Ellerini tutarken,gözlerini gormek istiyorum...Gözlerinde sevgiyi görmek istiyorum...Gökyüzüne sabah güneşini senle doğurmak, akşam da senle batırmak istiyorum...O batırdığımız güneşin bıraktığı karanlığı, dolunayımızla aydınlatmak istiyorum... Çünkü benSeni Çok Seviyorum..
Way way way supersinnnnn

ıkınızın arasındakı ılıskı sıze ozel sozler olmalı bız burdan ne yazabılırız
:)
ben kocama yazdıklarımı veya benzerını buraya yazamam valla :KK22:

Back
X