Ben saat alırım genelde. Şık ve uygun bir model seçebilirsiniz.Kızlar merhaba!
Eşimle birbirimize sevgili olduğumuzdan beri hediye seçimi konusunda özenli davranırız. Bizim için pahalı hediyeler önemli değildir, özel ve kullanışlı hediyeleri daha çok severiz.
Durum şu ki hediye bulmak konusunda biraz tıkandığımı hissediyorum. Durumsal hediye zaten bulamıyorum (atlete ihtiyacı var atlet hediye midir yani!?). O yüzden sizden tavsiyelere ihtiyacım var.
Siz eşinize neler aldınız?
Unutmadan söyleyeyim, bütçem çok yüksek değil en fazla 2.000 ₺ gibi bir bütçe ayırabilirim.
viski ve rakı seti yapıldıİsme özel viski setleri oluyor çok şık duruyor aklınızda bulunsun
Pikap benim doğum günüme almıştıBen de (hatta biz de) sizin aksinize hiç anlamayız hediyelerdenİlk hediyem monttu sanırım öyle saçma ilerledim. O yüzden genelde hediye almayız ama hep "plak çalsa şurda ne güzel dinlerdik" falan dersi, pikap ve 2 de plak aldım. Onun dışında hediye bilmiyor ben anlamıyor
O da alındı 2 adetBen saat alırım genelde. Şık ve uygun bir model seçebilirsiniz.
Pasta cila seti almıştım sonra evlenmeye karar verdi zatenArabasına bişey al. Tapıyolar zaten
Ben adına özel ZİPPO çakmak da yaptırdım, sigara kullanıyorsa özellikle masaya koyarken çok havalı oluyorModel araba, saat, bluetooth kulaklık, öğrenciyken imkanım kısıtlıydı tişört alıp işlemiştim, en son da crocs aldım ama siz almayın bence sjsjs romantik bir hediye sayılmaz. Sanırım benim aldığım hediyeler biraz fazla kişisel anlamlı kalıyor, burada örnek verecek çok şey bulamadım. Mesela güzel anılarımız olan yerleri işaretlediğim bir şehir posteri çerçevesi, arkasında notlar olan fotoğraf albümü gibi şeyler almışım. Buradaki önerilerden ben de faydalanabilirim.
Evet düşündüklerimin biri bu. Kendisinde tansiyon problemi var nabız kontrolü açısından da iyi olur diye düşünüyorumAkıllı saat alabilirsiniz, ben öyle almıştım baya hoşuna gitmisti
Off kendi çok ince ayrıntıcı biridir, cümlelerin arasından cımbızla çeker taaa 2 sene önce söylediğim şeyi hatırlar hediye alırken. Hal böyle olunca karşı taraftan da aynısını bekliyor dile getirmese bile. Sürekli hediye bulmaya çalışmaktan yoruldum gerçekten, spontane ‘senin hırkaya ihtiyacın vardı al hayatım güle güle kullan’ demek istiyorum.Eşiniz benimle aynı burç, Allah sabır versin size
Ben yazacaktımAkıllı saat alabilirsiniz, ben öyle almıştım baya hoşuna gitmisti
Erkekler teknolojik ürünleri seviyorlar, yani benim ki öyleEvet düşündüklerimin biri bu. Kendisinde tansiyon problemi var nabız kontrolü açısından da iyi olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?