- 21 Kasım 2017
- 27.862
- 122.220
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı ben çok kurtarıcı oluyor bu şekilde yapmak, en azından onun ihtiyacı olan, kullanacağı birşey almış oluyorumOff kendi çok ince ayrıntıcı biridir, cümlelerin arasından cımbızla çeker taaa 2 sene önce söylediğim şeyi hatırlar hediye alırken. Hal böyle olunca karşı taraftan da aynısını bekliyor dile getirmese bile. Sürekli hediye bulmaya çalışmaktan yoruldum gerçekten, spontane ‘senin hırkaya ihtiyacın vardı al hayatım güle güle kullan’ demek istiyorum.
kim sevmez ki çok düşkün değildir amaErkekler teknolojik ürünleri seviyorlar, yani benim ki öyle
Kesinlikle öyleAynı ben çok kurtarıcı oluyor bu şekilde yapmak, en azından onun ihtiyacı olan, kullanacağı birşey almış oluyorum
Ben esime hediye almiyorum o da bana almiyor.Kızlar merhaba!
Eşimle birbirimize sevgili olduğumuzdan beri hediye seçimi konusunda özenli davranırız. Bizim için pahalı hediyeler önemli değildir, özel ve kullanışlı hediyeleri daha çok severiz.
Durum şu ki hediye bulmak konusunda biraz tıkandığımı hissediyorum. Durumsal hediye zaten bulamıyorum (atlete ihtiyacı var atlet hediye midir yani!?). O yüzden sizden tavsiyelere ihtiyacım var.
Siz eşinize neler aldınız?
Unutmadan söyleyeyim, bütçem çok yüksek değil en fazla 2.000 ₺ gibi bir bütçe ayırabilirim.
Bu da bi’ seçenek tabiiBen esime hediye almiyorum o da bana almiyor.
Ben eşime 4 senede her çeşit hediyeyi aldım söyleyim belki fikir olur . Parfüm seti , saat , ayakkabı , cüzdan, sırt çantası, telefon kılıfı kendine özel resimli , arabasına aksesuar, kazak , tişört , gözlük , gömlek , ismi yazan çakmak,yüzük .. gibi . Ama bence kişiye özel hediyeler daha dikkat çekici mutlu edici ismi yazan çakmak veya saat güzel şık bir yüzük olabilir veya mesleğine uygun hediyeler öğretmense kol düğmesi kravat ama gene kişiye özel internette çok güzel sayfalar varKızlar merhaba!
Eşimle birbirimize sevgili olduğumuzdan beri hediye seçimi konusunda özenli davranırız. Bizim için pahalı hediyeler önemli değildir, özel ve kullanışlı hediyeleri daha çok severiz.
Durum şu ki hediye bulmak konusunda biraz tıkandığımı hissediyorum. Durumsal hediye zaten bulamıyorum (atlete ihtiyacı var atlet hediye midir yani!?). O yüzden sizden tavsiyelere ihtiyacım var.
Unutmadan söyleyeyim, bütçem çok yüksek değil en fazla 2.000 ₺ gibi bir bütçe ayırabilirim.
Siz yazınca benim de aklıma isveç çakısı tarzı çok özellikli bir şey geldiBen adına özel ZİPPO çakmak da yaptırdım, sigara kullanıyorsa özellikle masaya koyarken çok havalı oluyor
Telefonu nedir bilmiyorum ama samsung, huawi miydi yazamadim ismini iste cok guzel akilli saatleri var. Apple cok pahali ama bazen indirime giriyor 6.400 e almistim esime gecen ay dogum gununde se 44 mm kasaEvet düşündüklerimin biri bu. Kendisinde tansiyon problemi var nabız kontrolü açısından da iyi olur diye düşünüyorum
KesinlikleAirfryer alsem
Kızlar merhaba!