aaa ilk yaptıgımı söyliimde gülün barim
biz kışın evlendik.. malum havalar buzz..
ben giymişim en iç acıcı babydollumu.. çikolatalı pastalar kremalar...
geldi kapıyı actım hemn salona kaçtım.. l koltugumuzun köşesine bi güzel kuruldumm...
veee ilk tepkii
hayatım üşürsüünn üstüne bişe giyy
guzelim biliyorum latin dansini ama erkeklerede yakisiyo ve esim ellerimi tututupda onla beraber oynamak daha zevk verir diye dusunmustum
hım ozman evet farklı eşinle yapcan birdans danss düşünüyosun çiftelii)) arda yapın biz yapıyoruzz cnm:)
kalbinin sesini dinleee
iç gıcıklayıcı sarkı arayanlarrr
belki bu yardımcı olur... ingilizce bilenler için sözleri de baya gıcıklayıcı
[video=youtube;uq3VhneMBPY]http://www.youtube.com/watch?v=uq3VhneMBPY[/video]
evde tırmancak diregi nereden buluyorsunuz merak ettim acıkcası :26:
balkon korkuluğu yapan yerlere yaptırıyorsun:)) yada xpole professional yurt dışından getirtebiliyorsun.
kizlarrrrrrr sonundaaaa
iki hafta turkiyeye gittim ve yeni dondum. kocama askima bi gece supriz yaparak actim muzigi ve giyindim vee basladim oynamaya
yaa esim bayildiiii cok begendi eridi resmen. ama bende guzel salladim kalcalarioryantal ve kucak dansi yaptim. musikleride hazirladim. oryantal icin iki musik sectim ve birlestirdim (iki sarkiyida kisaltim yani) kucak dansi icinde o tavsiye edilen sarkiyi actim. ustelik sarki gercekten ic gidikliyici -esim cok begendi sarkiyi..
kizlar kesinlikle denemeye deger ---ustelik gecenin sonu harika bitiyo
Tebrikler evrenim bir koç erkeği için çok hoş bir hediye kendi herifyomdan biliyorumAma alışkanlık yapıyor devamlı istiyor söyleyeyim
Evrenim Şimdi Sıra Sende Kocamın Doğum Günü Bu Ay Sonu..
Ben Ne Yapayım
tecrubemle soylemeliyimki kocana kalcalari sallatacan!!!!
bak bence geceyi romantikle baslayip ve sonunuda vahsilikle bitirebilirsinyani kocan aksam eve geldiginde ona cok hos bi masa yap aksam yemeginizi senin yaptigin ozel yemeklerle ve masa susu ile yap ve tabi romantik bi muzik. kiyafetinide soyle seksi bisi giy derim..
yemekten sonra ona kucuk bi hediye verebilirsin (kalem, kol dugmeleri vs.) sonra beraber romantik bi film bakarsiniz ve acikmaya baslayinca gelsin cikolatali ve cilekli pasta. pastada yedikten sonra hemen giy seksi bisiler ve ac musigi basla sallamaya. ona oyle bi gosteri yap ki akli gitsin. bak canim sakin deme ben beceremem birazcik prova ile herkes sallar.
ben tam iki haftada prova yaptim ve ustelik iki gunde bir bazen uc gunde bir oynuyodum oda yarim saat bazen 5 dk.
hadii guzelimm gorelim seniiiii
Evrenim Ya Yemek Yapmasını Bilmiyorsam
kocasi icin böyle ugrasan kadinlari severim.ben de ara ara degisik seyler yaparim esime.dans etmeyi zaten taa evlendigimzden beri yaparim.bende oryantali güzel oynarim,onun karsisindada cok oynadim.hatta bir keresindede cok seksi biseyler giyip oryantal oynadim ve bunu kameraya aldim,sonra kamerayi televizyona bagladim.sonra esim isten gelince kamerayi acip acip odadan ciktim
her zaman ekranda o ünlülerimi izliycek kocisim demi,birzda beni izlesin.zaten o da sessiz sedasiz izleyip bitince beni cagirmisti.buda bir fikir olabilir belki size.
ben sadece oryantal degil seksi dans etmeyide cok seviyorum.en cok sevdigim 50 cent'in "candy shop" ve Pitbull'un "I know you want me" sarkilarinda seksi dans etmek.cok bastan cikiyor o zaman.
burada kucak dansini okuyunca hevese geldim.ilk firsatta bende yapicam mutlakaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?