kocasi emri altinda olan ?

Benim eşim anlayışıdır, isteklerimi dikkate alır. Ama öyle emrimde olması, kölem olması gibi bir durum yok. Olmasını da istemem.
Ama kaynım biraz öyle ve halinden çok memnun .
xenforo-smilies-kk53.gif
Eltime sorayım bir.

Niye sizin emrinizde olsun adam? Peki siz de onun ağzının içine bakıp onun emri altında olacak mısınız? Eşiniz sizden böyle bir şey istese kıyameti koparırsınız ama di mi.

emrim altında olsa kocam değil kölem olurdu, eşim de ben de birbirimizi sever sayarız herşeyden önce birbirimizi dinleriz

öncelikle eşini çok boğma.rahat bırak ve ailesi hakkında kötü konuşma.kayınvalidene gün gelip gıcık olsan bile eşine belli
etme derim.hep iyi kadın zart zurt de.ileride kayınvalidenle bir sorun yaşasanız bile seni savunur.anne sen eşime niye kötü davranıyosun onun hakkında niye böyle konuşuyosun o senin için hep güzel şeyler söylüyo falan der.anlatabildim mi.onun dışında eşini rahat bırakman ve anlayışlı olmanda önemli.benım eşim gece yarısı içip de gelse sorun etmem.evlendik diye hep benımle olacak diye birşey mi var.arkadaşlarıyla gezmesın mı.ben karışmadığım için o da bana karışmaz.bütün gece eve gelmesem sormaz.alırım giyerım gezerım.rahatım.yemek yapmasam niye yapmadın demez ama tabi bunlar taktıkle olacak işler degıl.seni ne kadar sevdiğine , birbirinize ne kadar güvendiğinize , düşünce yapısına , kişiliğine bağlı.onu en iyi sen tanıyorsun.biz ne desek boş.karakterini bilmiyoruz sonuçta.

Ağzının içine bakmasından çok ortak noktada buluşabilmek olmalı Evlilikte aranan özellik

Selam canlar kisa bir surede 1 ay sonra evlencem. Herkes isterki kocasi onun agzinin icine baksin iyi davransin en onemlisi ondan baskasina bakmasin. Aramizda kocam böyle diyen varmi ? Ozellikle yaptığınız seyler varmi ☺ tecrubeli olan ve tecrubeleriniz paylasirmisiniz???

Emir altında demeyelim. Bu hiç hoş bi tabir değil evlilikte. Evleniyoruz diye emir dinlemek ya da emir vermek zorunda değiliz.
Ben evliliğimden eşimden memnunum çok şükür. Kendimi seviyorum kendime değer veriyorum ve eşimi de seviyorum ona da çok değer verip saygı duyuyorum. İkimiz içinde hayatta ilk birbirimiz geliriz. Ailelere karşı gereksiz savunma yapmayız. Yani yeri gelir ailelerimizi birlikte eleştiririz. İşimize karıştırtmayız. Birbirimize danışmadan iş yapmayız. Falan filan.. ama güç savaşı haline asla getirmemek lazım evliliği.

Istediginiz kole mi mutlu bir evlilik mi?
Eger mutlu evlilik istiyorsaniz birbirinize emir vermeyin mesela, emir kulu degilsiniz ikiniz de...

1 ay kalmış acele et hatta google ya yaz 1 ay içinde kocaya emir verme yolları.. :/

Bana da itici geliyor böyle ilişkiler kocasının emri altında yaşayan karısının emrinden çıkmayan.Evliliğe insanlar birbirinin hayatına müdahale etmek yönetmek olarak algılıyor.Benim istemediğimi yapmasın sözümden çıkmasın gibi.Bizde eşimle mutluyuz 3 yıldan fazladır evliyiz.Birbirimizi hiç bir zaman uyarmayız çünkü birbirimizin hoşlanmadığı şeyleri ve yapmamamız gereken şeyleri çok iyi biliriz.Bu yüzden şükür ki gereksiz ve saçma kavgalarımız olmaz.Hem neden olsun ki karşılıklı anlaşıp birbirinin hayatına saygı duyduktan sonra.Hayatı paylaşmak böyle güzel birbirini yaralamadan sıkıp bunaltmadan..

her dediğimi yapan adamı ben napiim
bazen o bana akıl vercek bazen ben ona
öyle olur ki huzurlu birliktelik:)

Karşılıklı sevgi/saygı duyulmalı. Ha ille de taktik istiyorsanız annemden örnek veriyim;
Babam anneme kızamaz bile. Annem kızar bağırır. Neden? Çünkü annem otariter babam pasif. Annem küserdi hiç konuşmazdı babam deli olurdu ve adamı pes ettirdi. Simdi bisey diyemiyo adamcagiz

Selam canlar kisa bir surede 1 ay sonra evlencem. Herkes isterki kocasi onun agzinin icine baksin iyi davransin en onemlisi ondan baskasina bakmasin. Aramizda kocam böyle diyen varmi ? Ozellikle yaptığınız seyler varmi ☺ tecrubeli olan ve tecrubeleriniz paylasirmisiniz???
Yok valla ben kocam ağzımın içine baksın emrim altında olsun istemem ama iyi davransin vb...şeyleri isterim.

Özel hiçbi şey yapmadım zaten kendini bilen eşini seven bir adamda bu saydığın iyi davransin aldatmasin özellikleri vardır çaba harcamaya gerek yoktur bence.

Ama sen önce karar ver es olacağın bir adam mi yoksa kendine köle edeceğin bir insan mı arıyorsun?

evlilikte asıl olan sevgı saygı dır herkezın bı kışılıgı karakterı var ben ne knedıme emır verılsın ısterım nede eşime verırım evlılık bu kölelık degıl baskasına bakmasına gelınce seven ınsan zaten başkasına bakmaz

Ay tövbee..su konuyu gördükce gülesim geliyoo.:KK45:
Benimkide sözümden hic cıkmaz..suyunu mamasını veririm önüne :KK70: :KK70:
Evcil kedi,köpekten bahsediyoruz sanki.
Koca la buu! Koca!:KK45:

X