Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
...bende yeniyim senin gibi benimkide beni cok dinler sagolsun ama sorsan kendi dedigi oluyo sanar :)......bugune kadar tek bi konuda beni dinlemek istemedi ana en sonunda yine benim dedigimi yaptı...bunu sağlamak için yapman gereken tek şey bence tatlı dilli ve anlayışlı olmak galiba.....bide ipi baştan onun eline vermemek.....haa başkasına bakıp bakmama konusunda senin yapabileceğin bişeyde yok .o bi karakter meselesidir.eger kişiliğinde problem yoksa zaten senden başkasına bakmaz ama tabiki herşeyin güzel yürümesi için senin yanında huzur bulması ve seninle mutlu vakit gecirmesi gerekki senden başkasına ihtiyacı olmasın.bunun icin yapabilecegin tek şey ise fazla sorun yaratmamak ve erkeklerin en cok şikayeti olan dırdırı yapmamak yani az konuşmak ama öz konuşmak :) bide güler yüzlü olursan senin yanında huzur bulacaktır zatennn gerci bayadırda birliktesiniz aslında demekki mutlusunuzki bugune gelmişsiniz Allah daim etsin mutlulugunuzu:)Selam canlar kisa bir surede 1 ay sonra evlencem. Herkes isterki kocasi onun agzinin icine baksin iyi davransin en onemlisi ondan baskasina bakmasin. Aramizda kocam böyle diyen varmi ? Ozellikle yaptığınız seyler varmi ☺ tecrubeli olan ve tecrubeleriniz paylasirmisiniz???
...bende yeniyim senin gibi benimkide beni cok dinler sagolsun ama sorsan kendi dedigi oluyo sanar :)......bugune kadar tek bi konuda beni dinlemek istemedi ana en sonunda yine benim dedigimi yaptı...bunu sağlamak için yapman gereken tek şey bence tatlı dilli ve anlayışlı olmak galiba.....bide ipi baştan onun eline vermemek.....haa başkasına bakıp bakmama konusunda senin yapabileceğin bişeyde yok .o bi karakter meselesidir.eger kişiliğinde problem yoksa zaten senden başkasına bakmaz ama tabiki herşeyin güzel yürümesi için senin yanında huzur bulması ve seninle mutlu vakit gecirmesi gerekki senden başkasına ihtiyacı olmasın.bunun icin yapabilecegin tek şey ise fazla sorun yaratmamak ve erkeklerin en cok şikayeti olan dırdırı yapmamak yani az konuşmak ama öz konuşmak :) bide güler yüzlü olursan senin yanında huzur bulacaktır Allah mutlu bi evlilik nasip etsin:)
Coook tesekkur ederim...bende yeniyim senin gibi benimkide beni cok dinler sagolsun ama sorsan kendi dedigi oluyo sanar :)......bugune kadar tek bi konuda beni dinlemek istemedi ana en sonunda yine benim dedigimi yaptı...bunu sağlamak için yapman gereken tek şey bence tatlı dilli ve anlayışlı olmak galiba.....bide ipi baştan onun eline vermemek.....haa başkasına bakıp bakmama konusunda senin yapabileceğin bişeyde yok .o bi karakter meselesidir.eger kişiliğinde problem yoksa zaten senden başkasına bakmaz ama tabiki herşeyin güzel yürümesi için senin yanında huzur bulması ve seninle mutlu vakit gecirmesi gerekki senden başkasına ihtiyacı olmasın.bunun icin yapabilecegin tek şey ise fazla sorun yaratmamak ve erkeklerin en cok şikayeti olan dırdırı yapmamak yani az konuşmak ama öz konuşmak :) bide güler yüzlü olursan senin yanında huzur bulacaktır zatennn gerci bayadırda birliktesiniz aslında demekki mutlusunuzki bugune gelmişsiniz Allah daim etsin mutlulugunuzu:)
benim nişanlımda öyle.evlenince ne olur bilemem ama sadece sevmek yetiyor kendini tamamen teslim etmekle alakalı.ben eşimi kaybettim evet öyleydi kırdığı zamanlarda oldu ama çok iyi gönlümü alırdı ayakkabılarmı bağlardı montumu giydiridi çorapsız yere bastırmazdı nasıl oldu biliyormusun karşılıklı sevgiyle...emri demeyim ben ona hiç emir vermedim onu serbest bıraktım onu sevdim bu özgüvenle alakalı sanırım
ağzına hep bakmalı ki maydanoz falan kalsa mesela hemen soylesin