Kocaoğlu’nun, Atatürk Stadı’ndaki, “Sayın Cumhurbaşkanım hoş geldiniz, şeref verdiniz. Kentimize yaptığınız bu ilk ziyarette şahsım ve dört milyon İzmirli adına, onur verdiniz diyorum. Şahsınızı ve hanımefendiyi saygıyla selamlıyor, teşekkür ediyorum”
adam türk misafirperverliğini göstermiş ne kadar çabuk vazgeçebiliyorsunuz başkanınızdan ..hakkatten bu nedir ya, sen erdoğana karşıt olduğun düşünüldüğü için o koltuktasın, eee bi dahaki seçime koltuğu unut
adam türk misafirperverliğini göstermiş ne kadar çabuk vazgeçebiliyorsunuz başkanınızdan ..
yapma yaaa bende seni izmirde oturan güzel sanıyordumm..benim başkanım değil, izmirde oturmuyorum
İkisinin de yüzünden düşen bin parça ne oldu acaba öncesinde tartışma mı yaşandı ki
güzel oldukları için kadınlar kadınları çekemiyor ayoll ..bu izmirli düşmanlığınıda anlamıyorum doğrusu özellikle kadınlarına karşı
hakkatten bu nedir ya, sen erdoğana karşıt olduğun düşünüldüğü için o koltuktasın, eee bi dahaki seçime koltuğu unut
Yok ayol, biz bir sonraki seçimlere kadar unutur yine aziz dedeyi seçeriz. Hatta chp sandalyeyi falan aday gösterse onu da seçeriz ki biz
valla izmirin belli bi iki yeri dışında durumu hiç iç açıcı değil, ya belediye aşırı beceriksiz, ya da artık belediyeyi akp nin alması gerekiyo
çok aşırı göç aldığından suç oranıda çok arttı izmirde, nedense kendimi güvende hissetmiyorum izmire gittiğimde
Yok yaw o kadar değil. Biz içindeyiz diye mi göremiyoruz bilmiyorum ama güvenli geliyor bana izmir. Gece tek başıma yürüyebiliyorum hala ya da sokakta çantama sarılmama gerek yok. Bazı bölgeler tehlikeli olabiliyor sadece, oralara da yolum düşmüyor zaten pek. Bucanın içinden geçerken arabanın kapılarını kilitliyorum mesela. Belediyecilik konusunda haklısın ama. B'sinden anlamıyorlar. Şimdi bir de tramvay belası çıktı başımıza. Sahil şeridindeki güzelim palmiye ve hurma ağaçları kesilecek sırf bu yüzden. Trafik zaten tramvay inşaatı olan bölgede felç.
Chp'nin taze kana ihtiyacı var. Geçtiğimiz yerel seçimlerde izmirin yarısından fazlası tunç soyerin büyükşehire aday olmasını istiyordu. Yapmadılar. O yüzden binaliye binlerce tepki oyu gitti. Aziz dedenin artık miadı doldu. Koltuktan kazıyarak çıkarmak lazım onu. Genç dinamik bir başkan gelirse yine chp alır muhtemelen.
konağın semtleri aman aman, ben balçova, karşıyaka dışında pek rahat edemiyorum, ya da şuan çok daha sakin bi yerde yaşadığımdan öyle geliyor da olabilir. Tabii olduğum şehirde belediye akpli ödenek bolgöç alma oranı izmir kadar değil