Kocaoğlu’nun fotoğrafına sosyal medyadan tepki

Aziz Bey hiyerarşiye göre davranmıştır. Olması gereken budur. Altında başka birşey aranması saçma.

canım tepki fotodan ziyade pankarta gelmiş, 4 milyon izmirli adına teşekkür ederim falan... onlarda diyorki neden benim adıma teşekkür ediyorsun, doğru... izmirin genel olarak erdoğanı sevmediği süpriz bi konu değil açık bişey

Aziz Kocaoğlu aslinda, durust, saygideger ve cok temiz bir siyasetcidir. Aslinda bu resimde yanlis olan sey Kocaoğlu degil, onun koltuguna oturan o zati muhteremdir. Kocaoglu sevdiginden degil, saygisindan yaninda bu sekilde durduguna eminim. Ama maalesef bu cumhur kesinlikle bu ulkede saygi duyulmayacak nadir insanlardan biridir.

benim başkanım değil, izmirde oturmuyorum ne ima etmeye çalıştığını anlamadım, ben genel konuşuyorum izmire chp nin kalesi dendiğini bilmiyorsun herhalde, chp lilerin tepki göstermesi normal
akp ye oy veren herkes chp li sanki..birde bizde fanatiklik falan yok..bana ne kılıçlar oğlundan hepsi yüzünden halkın sinir sistemi bozuldu:)

Medeniyet ve diplomasi gereği Erdoğanı naizkçe karşılamasında hiçbir sakınca yok, aslına bakarsanız doğrusu bu. Ama cümleleri bana da biraz abartı geldi.

siyasi bir baskı olabılır mı ? başkan bılmıyormu görecegı tepkıyı ?
yada bız bılmıyormuyuz başkanın siyasi fikrini.. erdogan amacına ulastı bence. istedıpı tamda buydu..

ne bileyim o kadar uzun bi pankart yerine bi 4 yıl sonra yeniden hoşgeldiniz tarzı sade bi mesaj olabilirdi, neden 4 milyon adına teşekkür ediyor ki, herkes ben teşekkür etmiyorum, benim adıma konuşma yazmış doğal olarak

Bence yıkama yağlama gibi olmuş.
Tamam adam köyün emmisi değil ama Chp olarak -İzmir olarak Akp'ye Erdoğan'a tepki belliyken o söz hiç olmamış.
Hatta tam da Erdoğan'ın istediği gibi olmuş.
Hiç yakıştıramadım...

Kedi ulaşamadığı ciğere derken bakalım ne çıkacak altından....

Ayrıca ciddi anlamda belediyecilik sıfır İzmir'de... Tamam Chp'nin kalesi ama bunu da garanti bilip bir rahatlık mı bir işgörmezlik mi var bilmiyorum ama utanıyorum şahsen İzmirli olarak Konak'ın o semtlerinden yollarından... Hele hele otogarından.
ciddi anlamda şehir planlaması yapılmalı.

Belki hiyerarşi kuralları boyledir bilemem de poz verirken bari o kadar ezik durmasaymis iyiymiş

Güce ve güçlüye insanlar nefret etse bile gizli bir hayranlık duyabilir

Bilinçaltı da nevar kim bilebilir
bence baskı olabilir,öğretmenleri rte mitingine çağrıyorlarmış dersleri boşsa,tabi sen öyle düşünüyorsan bir şey diyemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…