Kocaoğlu’nun fotoğrafına sosyal medyadan tepki

23 nisanmiscasina tatsin Gavur Izmir koltugunu.Aziz baskana da lafim olmaz bu konuda zaten naif,sakin bir adamdir ama 300 kusur yilla yargilanma talebini unutmasin yeterBelki de devlet erkani gelince yapmasi gerekeni yapmistir.Napsin karsisinda bacak bacak ustune atip naber lan tayyo mu desin :)

canım tepki fotodan ziyade pankarta gelmiş, 4 milyon izmirli adına teşekkür ederim falan... onlarda diyorki neden benim adıma teşekkür ediyorsun, doğru... izmirin genel olarak erdoğanı sevmediği süpriz bi konu değil açık bişey

Aziz Kocaoğlu aslinda, durust, saygideger ve cok temiz bir siyasetcidir. Aslinda bu resimde yanlis olan sey Kocaoğlu degil, onun koltuguna oturan o zati muhteremdir. Kocaoglu sevdiginden degil, saygisindan yaninda bu sekilde durduguna eminim. Ama maalesef bu cumhur kesinlikle bu ulkede saygi duyulmayacak nadir insanlardan biridir.

benim başkanım değil, izmirde oturmuyorum:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: ne ima etmeye çalıştığını anlamadım, ben genel konuşuyorum izmire chp nin kalesi dendiğini bilmiyorsun herhalde, chp lilerin tepki göstermesi normal
akp ye oy veren herkes chp li sanki..birde bizde fanatiklik falan yok..bana ne kılıçlar oğlundan hepsi yüzünden halkın sinir sistemi bozuldu:)

Medeniyet ve diplomasi gereği Erdoğanı naizkçe karşılamasında hiçbir sakınca yok, aslına bakarsanız doğrusu bu. Ama cümleleri bana da biraz abartı geldi.

canım tepki fotodan ziyade pankarta gelmiş, 4 milyon izmirli adına teşekkür ederim falan... onlarda diyorki neden benim adıma teşekkür ediyorsun, doğru... izmirin genel olarak erdoğanı sevmediği süpriz bi konu değil açık bişey
siyasi bir baskı olabılır mı ? başkan bılmıyormu görecegı tepkıyı ?
yada bız bılmıyormuyuz başkanın siyasi fikrini.. erdogan amacına ulastı bence. istedıpı tamda buydu..

ne bileyim o kadar uzun bi pankart yerine bi 4 yıl sonra yeniden hoşgeldiniz tarzı sade bi mesaj olabilirdi, neden 4 milyon adına teşekkür ediyor ki, herkes ben teşekkür etmiyorum, benim adıma konuşma yazmış doğal olarak
Erdoğan'ın İzmir mitinginin sürprizi, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kürsüye çıkması olmuştu. "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları eşliğinde kürsüye çıkan Kocaoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanım hoş geldiniz, şeref verdiniz. Kentimize yaptığınız bu ilk ziyarette şahsım ve dört milyon İzmirli adına, onur verdiniz diyorum. Şahsınızı ve hanımefendiyi saygıyla selamlıyor, teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Kocaoğlu’nun teşekküründen sonra Erdoğan bunları söyledi
ilgilihaber.png

KOCAOĞLU’NA SERT TEPKİ

Kocaoğlu’nun sözleri CHP içinde de tepkiye neden oldu. Parti içinden birçok isim sosyal medyada Büyükşehir Belediye Başkanı'nın Erdoğan'ın mitingine katılarak konuşmasına tepki gösterdi.

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, kendisine ait Facebook hesabından, “Polise vur emrini ben verdim diyen, Berkin'in annesini yuhalatan, Baskının ve diktatoryanın lideri, kaçak Aksaray'ın mucidi Cumhurbaşkanı olan zat bugün İzmir'deydi. Kendisine 4 milyon İzmirli adına hoş geldiniz denmiş olabilir bürokratik nezaketten… O dört milyonun içinde ben yokum” diye yazdı. Özdemir’in yazısını CHP eski PM üyesi Levent Eyipişiren ve il yöneticisi Kemal Kaygül gibi isimler de beğendi.

MECLİS ÜYESİ DE 'YOKUZ' DEDİ

Seferihisar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Mehmet Şenel de yine sosyal medyadan, “Sayın Aziz Kocaoğlu RTE'ye 4 milyon İzmirli adına hoş geldiniz demiş, o 4 milyonun arasında Şenl Ailesi yok bilin istedim...” ifadelerini kullanarak tepki gösterdi. Şenel’in kendisine ait Facebook hesabından kullandığı ifadelerin altına Konak Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Zeynep Cücen Tulgar da “Ben ve ailem de yok” yorumunda bulundu. Şenel’in ifadelerini partide geçmiş yıllarda aktif görev almış Yusuf Baratalı, Uğur Yelekli, Recai Acar gibi isimler beğendi.

ESKİ BÜROKRATI DA TEPKİ GÖSTERDİ

Kocaoğlu’nun eski bürokratlarından, yerel seçimlerde Buca Belediye Başkan Adayı olan Oktay Gökdemir de tepki gösteren isimler arasında yer aldı.

Bence yıkama yağlama gibi olmuş.
Tamam adam köyün emmisi değil ama Chp olarak -İzmir olarak Akp'ye Erdoğan'a tepki belliyken o söz hiç olmamış.
Hatta tam da Erdoğan'ın istediği gibi olmuş.
Hiç yakıştıramadım...

Kedi ulaşamadığı ciğere derken bakalım ne çıkacak altından....

Ayrıca ciddi anlamda belediyecilik sıfır İzmir'de... Tamam Chp'nin kalesi ama bunu da garanti bilip bir rahatlık mı bir işgörmezlik mi var bilmiyorum ama utanıyorum şahsen İzmirli olarak Konak'ın o semtlerinden yollarından... Hele hele otogarından.
ciddi anlamda şehir planlaması yapılmalı.

Belki hiyerarşi kuralları boyledir bilemem de poz verirken bari o kadar ezik durmasaymis iyiymiş

Güce ve güçlüye insanlar nefret etse bile gizli bir hayranlık duyabilir

X