kocanızın whatsapp'ını web'de görüntüleme

Hahahah ne guldumm yaaa cunkuu bu benim taktikk bahane uydurmak icin baskalarini one suruyorumm bendee

Kızlar bu whatsapp web'i eşimizin telefonuna okutunca tekrar bilgisayarı kapatmiycaz mı ya ben yaptım adam şu an kimseyle konuşmuyor mesela yarın öğlen bakmak istesem nasıl yapıcam?

Kızlar bu whatsapp web'i eşimizin telefonuna okutunca tekrar bilgisayarı kapatmiycaz mı ya ben yaptım adam şu an kimseyle konuşmuyor mesela yarın öğlen bakmak istesem nasıl yapıcam?

ayy işte sırf bu yüzden kapatamıyorum şu an
dur deneyeyim bakayım ne olacak.
bi de şeyi fark ettim. mesaj gelince önce bilgisayara geliyor, bir dakika sonra cebe geliyor.

Biri bana detaylı anlatsın ya , Nasıl yapılıyor bu ben pek anlamam bu işlerden . Şifresinide bilmiyorum üstelik Nasıl olucak

Biri bana detaylı anlatsın ya , Nasıl yapılıyor bu ben pek anlamam bu işlerden . Şifresinide bilmiyorum üstelik Nasıl olucak
link verdim ya yukarda.. dur buraya yapıştırayım
WhatsApp Web'e başlamak için
  1. Bilgisayarınızda web.whatsapp.com adresine gidin.
  2. Telefonunuzda WhatsApp'ı açın.
    • Android'de: Sohbetler > Menü > WhatsApp Web'e gidin.
    • Nokia S60 ve Windows Phone'da: Menü > WhatsApp Web'e gidin.
    • iPhone'da: Ayarlar > WhatsApp Web'e gidin.
    • BlackBerry'de: Sohbetler > Menü > WhatsApp Web'e gidin.
    • BlackBerry 10'de: Ekranı yukarıdan aşağıya çekin > WhatsApp Web'e gidin.
    • Nokia S40'da: Ekranı aşağıdan yukarıya doğru çekin > WhatsApp Web'e gidin.
  3. Bilgisayarınızın ekranındaki QR kodunu telefonunuzdaki WhatsApp'ta tarayın.

Ay millet de diyecek ne arızalı kadın ya hasta olur ya başı ağrır ya canı istemez
Adam iyi sabrediyor derler

Tamamda bunları eşimin cebinden yapmalıyım dimi ? Şifresini bilmiyorsak NE olucak

Ya ben bu yapılanı hiç doğru bulmuyorum ortada şüpheli bi durum varsa neysede bu şekilde bence bu çok yanlış. Kendinize yapılsın istermisiniz ya çok kırıcı bişey bence

Eşim benim yazışmalarımı gizlice okusa birdaha onun yüzüne bile bakmam.yaptığınız çok yanlış.
Cidden bir ihanet şüphesi olur emin olmak için bakarsınız bu olabilir ama madem ki bir şey görmediniz neden annesiyle bile olan yazışmaları okudunuz?

ayy bu nasil yapilyor biri banada anlatsin. Esim yok ama merak ettim Cevremdekilere soyleyeyim. Buradaki bayanlar dedektif mubarek

kadın baya mutsuzdu kendi konusunda şimdi şu konuya bakıyorum da o kadın bu konuyu okurken çok üzülmüştür ben olsam üzülürdüm yani keşke benim gördüğüm şey de böyle bi şey olsaydı diye. bilmiyorum belki fazla düşünceli fazla dramatize gibi olacak ama bu konuyu bi b.ka benzetemedim ben. keşke insanların üzüntüsüne biraz duyarlı olsaydık sıcağı sıcağına şunu paylaşmanın hiç bi mantığı yok

Iyi yapmis ne desin bahane bulmak icin topu atmis iste. Aldatma mesajlari okusan daha mi iyiydi dertlenecek sey ariyosun can sıkıntısından herhalde

Ayni seyi dusunmusuz

Ben yonlendirmistim o arkadasi eger ayni kisiden bahsediyosak. Ismi A ile basliyor.
Ve hersey ortaya ciktiginda kala kaldim.
Insallah senin tek derdin bu minik yalanlar olur.
Her whatsapp webten aldatildigini ogrenen kadinda ben bi garip oluyorum artik. Sanki yuva yikiyomusum gibi oluyorum. Off bilmiyorum neden.

Hiç doğru bulmuyorum böyle şeyleri diğer konuda da yazmıstım boşu boşuna her şeyden kıllanır insan.
Ben bakmam gizli gizli, istiyorsam teli hep benim yanımdadır eşimin uyurken bile oyun oynadığımızdan alır bakarım siliyorsa aldatıyorsa elbet biyerden çıkar paranoyak olmaya hiç gerek yok.
Hem ben anasımıyım babasımıyım ki sürekli kontrol edeyim bir yanlış yapacak mı diye 30 yaşında adamı

biri sizi watsaptan engellediğinde eski konuşmalarını göremiyor musun

Whatsap webten gormektenmi bahsediyosun? Whatsapp web zaten seni engelleyip engellemeyle alakasi yok. Bi nevi kisinin telefonunu aliyosun, seninmis gibi giris yapip kendine bi ikinci whatsapp takibi yapiyosun telefondan haricen.
Yani takip dedigimiz onun telefonun senin telefondan takip felan degil.

normal olarak sorayım peki watsaptan biri sizi engellediğinde eski konuşmalarınızı görebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…