- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
evetKendi telefonunuzdanmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetKendi telefonunuzdanmi?
Nasıl yani ?
ayy işte sırf bu yüzden kapatamıyorum şu an
dur deneyeyim bakayım ne olacak.
bi de şeyi fark ettim. mesaj gelince önce bilgisayara geliyor, bir dakika sonra cebe geliyor.
eğer sildiysem tekrar webden göremem miEvet gorunur tabiki. Siz silmedikce telefonunuzda durur. Diger taraf kendi telefonundan silse bile.
Hiç doğru bulmuyorum böyle şeyleri diğer konuda da yazmıstım boşu boşuna her şeyden kıllanır insan.
Ben bakmam gizli gizli, istiyorsam teli hep benim yanımdadır eşimin uyurken bile oyun oynadığımızdan alır bakarım siliyorsa aldatıyorsa elbet biyerden çıkar paranoyak olmaya hiç gerek yok.
Hem ben anasımıyım babasımıyım ki sürekli kontrol edeyim bir yanlış yapacak mı diye 30 yaşında adamı
Haa webden diyosunuz siz. Hayir webten goremezsiniz. Web sadece ikinci telefon gibi kullanim icin. Ornegin masa basi calisanlarin telefonunu acmak yerine laptoptan iletisim halinde olmak. Yani telde kaybolan hersey ordanda gider. Telefonun yansimasidir webte gordukleriniz.eğer sildiysem tekrar webden göremem mi
teşekkür ederim sabırla cevapladığınız içinHaa webden diyosunuz siz. Hayir webten goremezsiniz. Web sadece ikinci telefon gibi kullanim icin. Ornegin masa basi calisanlarin telefonunu acmak yerine laptoptan iletisim halinde olmak. Yani telde kaybolan hersey ordanda gider. Telefonun yansimasidir webte gordukleriniz.
Has nicktir boşverYa ben bu yapılanı hiç doğru bulmuyorum ortada şüpheli bi durum varsa neysede bu şekilde bence bu çok yanlış. Kendinize yapılsın istermisiniz ya çok kırıcı bişey bence