Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu whatsapp web'i eşimizin telefonuna okutunca tekrar bilgisayarı kapatmiycaz mı ya ben yaptım adam şu an kimseyle konuşmuyor mesela yarın öğlen bakmak istesem nasıl yapıcam?![]()
link verdim ya yukarda.. dur buraya yapıştırayımBiri bana detaylı anlatsın ya , Nasıl yapılıyor bu ben pek anlamam bu işlerden . Şifresinide bilmiyorum üstelik Nasıl olucak
link verdim ya yukarda.. dur buraya yapıştırayım
WhatsApp Web'e başlamak için
- Bilgisayarınızda web.whatsapp.com adresine gidin.
- Telefonunuzda WhatsApp'ı açın.
- Android'de: Sohbetler > Menü > WhatsApp Web'e gidin.
- Nokia S60 ve Windows Phone'da: Menü > WhatsApp Web'e gidin.
- iPhone'da: Ayarlar > WhatsApp Web'e gidin.
- BlackBerry'de: Sohbetler > Menü > WhatsApp Web'e gidin.
- BlackBerry 10'de: Ekranı yukarıdan aşağıya çekin > WhatsApp Web'e gidin.
- Nokia S40'da: Ekranı aşağıdan yukarıya doğru çekin > WhatsApp Web'e gidin.
- Bilgisayarınızın ekranındaki QR kodunu telefonunuzdaki WhatsApp'ta tarayın.
Ayni seyi dusunmusuzkadın baya mutsuzdu kendi konusunda şimdi şu konuya bakıyorum da o kadın bu konuyu okurken çok üzülmüştür ben olsam üzülürdüm yani keşke benim gördüğüm şey de böyle bi şey olsaydı diye. bilmiyorum belki fazla düşünceli fazla dramatize gibi olacak ama bu konuyu bi b.ka benzetemedim ben. keşke insanların üzüntüsüne biraz duyarlı olsaydık sıcağı sıcağına şunu paylaşmanın hiç bi mantığı yok
biri sizi watsaptan engellediğinde eski konuşmalarını göremiyor musun
normal olarak sorayım peki watsaptan biri sizi engellediğinde eski konuşmalarınızı görebilir misinizWhatsap webten gormektenmi bahsediyosun? Whatsapp web zaten seni engelleyip engellemeyle alakasi yok. Bi nevi kisinin telefonunu aliyosun, seninmis gibi giris yapip kendine bi ikinci whatsapp takibi yapiyosun telefondan haricen.
Yani takip dedigimiz onun telefonun senin telefondan takip felan degil.
normal olarak sorayım peki watsaptan biri sizi engellediğinde eski konuşmalarınızı görebilir misiniz