Cok seker yazmissin canim ya,inan acayip guldum ..
yok o kadar değilde benim manyaklığım tutuyor işte bazenn
Durun bende birsey anlatayim..
Gecengun esime cocuk oldugundan beri iliskimiz cok monotonlasmaya basladi ,sende artik bana hic cicek falan getirmiyorsun temelli bosladin boyle seyleri dedim...
Oda bana donup askim yogunum aklima gelmiyor ,ama onun yerine ben sana romantik bir sarki soyleyeyim deyip..
Basladi sarkiya..
Askimmmmm
Sen ne guzelsiiiiiiiiinnnn
Gozleriiiinn yesil zeytinnnnn
Dudaklariiiinnnn baklava
Yanaklarin elmaaaa
Saclarin kadayiffff
Sonrada bana donup ..
Askim ya canim karni yarik istedi yapsanda yesek ya,demezmi....
Zaten bende o ses karsinda aglamamak icin kendimi zor tutarken birde o sozler beni derinden etkilemisken ,bekledigim oluverdi ..
Ne romantik degilmi ?
Sonrada karsima gecmis kis kis guluyor....
Simdi ne yaparsin bu adami:95:
ben eşime küçük kurbağa şarkısını söylemeyi tercih ediyorum, çünkü yukarda yazılanları yapmaktan usandım. yaparken iyi bırakınca eski halinden de beter oulyor . o halde hep birlikte;
küçük kurbağa küçük kurbağa ilgin nerede,
ilgim bitti ilgim bitti yüzerim derede,
küçük kurbağa küçük kurbağa tatlı dilin nerde
dilim yokki dilim yokki yüzerim derede
küçük kurbağa küçük kurbağa beni seviyonmu,
yemek hazırmı yemek hazırmı yüzerim derede.
hay o derede boğul emi
Durun bende birsey anlatayim..
Gecengun esime cocuk oldugundan beri iliskimiz cok monotonlasmaya basladi ,sende artik bana hic cicek falan getirmiyorsun temelli bosladin boyle seyleri dedim...
Oda bana donup askim yogunum aklima gelmiyor ,ama onun yerine ben sana romantik bir sarki soyleyeyim deyip..
Basladi sarkiya..
Askimmmmm
Sen ne guzelsiiiiiiiiinnnn
Gozleriiiinn yesil zeytinnnnn
Dudaklariiiinnnn baklava
Yanaklarin elmaaaa
Saclarin kadayiffff
Sonrada bana donup ..
Askim ya canim karni yarik istedi yapsanda yesek ya,demezmi....
Zaten bende o ses karsinda aglamamak icin kendimi zor tutarken birde o sozler beni derinden etkilemisken ,bekledigim oluverdi ..
Ne romantik degilmi ?
Sonrada karsima gecmis kis kis guluyor....
Simdi ne yaparsin bu adami:95:
:90: :90: :90: Çok alemmiş vallahi. Benim kocam bırak şarkıyı, doğru düzgün konuşmaz bile. Ne romantizmi? Allah'tan ben de pek öyle romantik değilim de aramıyorum. Aslına bakarsan eskiden romantiktim, baktım boşuna bekliyorum mantığım yüreğimi bastırdı. Kişiliğim kaya gibi oldu. Artık istesem de romantik olamam. Bana kattığı tek şey, artık üzülmüyorum. Prensesi kötü cadı yaptı, övünsün kendisiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?