Kocanızı Romeo Yapmak İçin

Durun bende birsey anlatayim..
Gecengun esime cocuk oldugundan beri iliskimiz cok monotonlasmaya basladi ,sende artik bana hic cicek falan getirmiyorsun temelli bosladin boyle seyleri dedim...
Oda bana donup askim yogunum aklima gelmiyor ,ama onun yerine ben sana romantik bir sarki soyleyeyim deyip..
Basladi sarkiya..
Askimmmmm
Sen ne guzelsiiiiiiiiinnnn
Gozleriiiinn yesil zeytinnnnn
Dudaklariiiinnnn baklava
Yanaklarin elmaaaa
Saclarin kadayiffff
Sonrada bana donup ..
Askim ya canim karni yarik istedi yapsanda yesek ya,demezmi....
Zaten bende o ses karsinda aglamamak icin kendimi zor tutarken birde o sozler beni derinden etkilemisken ,bekledigim oluverdi ..
Ne romantik degilmi ?
Sonrada karsima gecmis kis kis guluyor....
Simdi ne yaparsin bu adami :95:

ağustos ayı tanışma yıldönümüzdü o gün bana hediye olarak saat almış ve akşamına istanbula maç izlemeye gitti. böyle bir erkek nasıl düzelir konuşuyorum anlamıyor birde alay ediyor kafası almıyor

ayy cok acaıp su erkekler asıl ben anlatayım bugun ıtıbarıyle esimle 8 gundr konuşmuorz
gecen salı doğumgunuydu bnde duşunuyorum ufak bı hedıye alaym psta alalı evde beraber zaman gecırelım çok bışe dğil yanı...annesı aramş bızı cağrmıcanzmıdemiş budademş bu yasta doğumgnumukutlucam yok dıe
ertesı gun demezmı annemlere gdelım nasılsa bışey yapmıcaz doğumgunu kutlucak değiliz yaa orda oturalım dedı cınlerım tepeme geldiii
yaa dedım bu ne odunluk yaaa kutlamasakta beraber oturup sohbetederz demı ama
bıde ben surat asıyorum dıye bana tavr ldı sankı o haklı gönlunu alayım falan demıyo
helebıde bazen ole cok kırıyokı kalbımı anlatamam ağza alınmıcak laflar ettığı oluyo ısteyerek solemıyo amao an sırf can yakmak ıçın söluyo
tam bır odun yaniii ben ne yapayımm

Gerçekten güldüm akşam akşam...

Gerçekten evlilik sonrası romantiklik hadisesine kıssadan hisse olmuş

Romeo bulup koca yapsam diyorum.
ama sonra o da sadece bir kocaya dönüşecek.
işin yoksa kocadan Romeo yapmaya çalış tekrar.

eni sonu biirr. aamaannnn! :96:

Son düzenleme:
haklısın vallaa romeoda alsan kocaya donuyorr
yalnz sankı kocalar mağara adamı gbı konuşuoz haa kocaya dönuşuyo falann

değil mi sanki?
ben benimkini o şekliyle kabullendim.
onu kendime benzeteyim derken
ben ona benzedim

Evililik aşkı öldürüyor yaa... bu kadar basit, benim kocam da aynıı... Ölümsüz romeo yok yaa.. Evlenince romeo kayboluyoooo

Süpersin, akşam kocama söyleyeyim ben de.

:90: :90: :90: Çok alemmiş vallahi. Benim kocam bırak şarkıyı, doğru düzgün konuşmaz bile. Ne romantizmi? Allah'tan ben de pek öyle romantik değilim de aramıyorum. Aslına bakarsan eskiden romantiktim, baktım boşuna bekliyorum mantığım yüreğimi bastırdı. Kişiliğim kaya gibi oldu. Artık istesem de romantik olamam. Bana kattığı tek şey, artık üzülmüyorum. Prensesi kötü cadı yaptı, övünsün kendisiyle

Canim erkeklerin %90 ni ayni basdan cicekler ,mum isiginda yemekler ,gezintiler , siirler,surprizler falan ..
Tabi bunlarin hepsi basdan ..
Sonra iliski uzadikca bu durumlar malesefki surmuyor ..
Birbirine aliskanlik basliyor ..
Ne bileyim askin yerini sevgi ve saygi aliyor ,bazende saygisizlik ..
Ama herseye ragmen huzur cok onemli ,keske huzurun sevginin yanindada hergun aski canlandirabilsek ama hayat sartlari git gide agirlasiyor ,problemler gun gecdikce askin ruyasindan insanlari uyandiriyor ve sonrada bunlari yapmaya ne istek kaliyor nede sevk ...
Ama herseye ragmen insan genede bekliyor ..
Belkide biz kadinlarin en buyuk sorunuda bu hep erkeklerden beklemek ..
Bu bizim dogamizda var ..
Gerci biz yaptigimizdada verilen tepkiler cok onemli ..
Neyse fazla uzattim...
Evlilik aski oldurmuyor aslinda hayatin agirligi olduruyor ..
Herseye ragmen keske demeden edemiyorum ..
Keske hicbirsey askin ve romantizmin atesini sondurmese ,boyle olsa hicbirsey agir gelmez insana ...
Sevgiyle kal...

ben çok duygusalım eşim hiç değil 3ay da oduna döndü hatta daha evvelinden.bütün gün nette hep arkadaşlarına araba baksın.arkadaşları arasın onlarla konuşsun tv izlesin.şu an bile sırf ona inat ben de net başına geçtim ve yazıyorum bulduğum her başlığa

canim toriiicim dogum gunun kutlu olsun.nice mutlu yillara....
ailen ve sevdiklerinle saglikli ve mutlu gunler diliyorum....
canim mesaj kutun dolu oldugu icin sana ulasamiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…